Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooooooooooooooooooooo

__ALE TUSK DAL POPALIĆ KACZYŃSKIEMU___

Polecane posty

oj Kaczyński zmiażdzony :D miałam nie iść na wybory ale po dzisiejszej debacie idę zagłosowac na Tuska :) pod koniec kaczka już się miotała, strasznie się denerwował :D trzymam kciuki za Tuska :)

Gość Jak Tusk wygra wybory
to jak Niemcy czy Rosja zrobi hu to sprzeda Polskę. To tchórz, nie odpowiadał na pytania, wymigiwał się, tj. wymigał się od koalicji z Kaczyńskim, zapobiegłby wielu absurdom typu kolacja z Samoobroną czy LPR. Poczytajcie sobie Konstytucję (50% społeczeństwa chyba jej nie zna, co trzeba zrobic, żeby stanowic rzadzic i uchwalic jakies prawo w Polsce to dowiecie się dlaczego Kaczyski wszedł w koalicje z nimi. Tusk go zablokował. To ta męda odpowiada za te absurdalne koalicje. Mógł współrzadzic, ale wział. Od tylko potrafi gadac i gadac od 1989, a nic nie robi. Jak wygra wybory to dopiero bedziemy mieli przesrane, bo miec za premiera - tchórza to gorsze od nieposiadania w ogóle.

Gość Koniec debary - nareszcie
cowy mówicie pytanie Tuska o wzrost podstawowych produktów tj. chleb , ziemniaki , prą d --Rozwaliło Kaczke i nie wiedział co powiedziec pierdoła :D

Gość antekkk
Biedny Kaczor, on za nic nie odpowiada. Dwa lata biedne dziecko robiło to co nie chce :D

a ja myślałam, że zjadę jak Kaczyński kazał Tuskowi podpisać, że nie zwiąży się z LiDem. I kto to mówi ja sie pytam??????????????

Gość nomen om
Ludzie patrzą na to, co się dzieje w kraju cholernie krótkowzrocznie, to że coś podrożało, to nie znaczy, że na dłuższą metę nie okaże się, że rzeczywiście PiS prowadzi politykę taniego państwa. No ale nieważne. Zgadzam się z Jak Tusk wygra wybory, ten mamejowaty Tusk doprowadza mnie do szału, nawet nie potrafił się dogadać normalnie 2 lata temu, bo ma wyższe aspiracje niż być "na drugim miejscu". Teraz dopiero, po tych dwóch latach rozumiem dlaczego moi rodzice głosowali na PiS i ich bronili. Ale ludzie nie potrafią tego dostrzec wciąż.

Gość olllllllaaaaa
a na pytanie o utrzymanie kancelari kacdzynski nie odpowiedział

Gość Jak Tusk wygra wybory
to co się dzieje w Polsce to wina wszystkich rządów od 1989roku nie tylko Kaczyńskiego. Co zrobił Tusk od 1989 roku? przecież od tego roku siedzi w " na salonach". Gada i gada, ale jak ma przyjśc do czynów to sie ulotni.

Gość Kaczystowskie legendy
o salonach to są w tv. Teraz na salonach PIS rządzi pupil Kawach i Millera a teraz Kaczora komuch Kulczyk

Gość Co wy z tym Tuskiem
przecież on oprócz mielenia jęzorem nic nie robi :O

Gość nomen om
Tak, to jak wygląda kraj w tej chwili jest "zasługą" wielu, wielu lat, no ale ktoś musi być winny, więc winni są ci, którzy rządzili ostatnio, a jak wiele można zrobić przez dwa lata próbując jednocześnie trzymać na smyczy dwie powalone partie?

Gość nomen om
Tak, to jak wygląda kraj w tej chwili jest "zasługą" wielu, wielu lat, no ale ktoś musi być winny, więc winni są ci, którzy rządzili ostatnio, a jak wiele można zrobić przez dwa lata próbując jednocześnie trzymać na smyczy dwie powalone partie?

ok niech będzie, ze mial wyjścia - mino, ze mówił, że nie wejdzie w koalicję z Samoobroną - wszedł. To dlaczego teraz wymaga od Tuska podpisana oświadczenia, ze nie wejdzie PO w koalicję z LiDem?? skoro będzie musial to co?? chyba pis w takim razie powienien to zrozumieć...

Gość nomen om

ok niech będzie, ze mial wyjścia - mino, ze mówił, że nie wejdzie w koalicję z Samoobroną - wszedł. To dlaczego teraz wymaga od Tuska podpisana oświadczenia, ze nie wejdzie PO w koalicję z LiDem?? skoro będzie musial to co?? chyba pis w takim razie powienien to zrozumieć...

Gość nomen om

Gość Koniec debary - nareszcie
Sonda Kto, twoim zdaniem, wyszedł zwycięsko z debaty? Jarosław Kaczyński 16% Donald Tusk 79% Był remis 2% Nie mam zdania 1% Nie oglądałem 2% Łączna liczba głosów: 18795

Gość strach się bać
tez tak sądze i dobrze nie wiem czy oglądaliscie kiedyś Urbana tego z uszami powiedzial ze w swojej ksiązce opisywal Kaczyńskich jako rak wczesnego rozpoznania nie wiem czy to wogole cos zmienie w naszym kraju ale wygral zdecydowanie usk ja nie ide ......odechciało mi się więc pozostawiam reszcie Polakow tak waznych wyborow

Gość herraa
ja tam bardzo lubie tuska, a od kaczek to aż mnie dreszcze przechodzą. Pozdr.