Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj kaśka

,,,,,,,,,,głupio zrobiłam ??????????????

Polecane posty

Gość oj kaśka

biję się z myślami,. Pisałam na gg z chłopakiem od kilku dni i wkońcu wymieniliśmy sie zdjęciami !!!! mój chłopak wiedział,że z nim piszę ale nie wie,że wysłałam zdjęcie !!! kurcze żałuję nie znam kolesia a wysłałam zdjęcie. po co? Przecież jestem z moim ukochanym . a jak teraz koleś póści je w internet? rany co ja zrobiłam !!!!!!!!!

Gość oj kaśka
upppppppppppppp upada

Gość piwo karmi
tez tak robilam kiedys ,nie martw sie za 2 tygodnie o tym zapomnisz a zdjecie nie znajdzie sie w sieci ;)

Gość oj kaśka
piwo karmi - obyś iała rację kurde człowiek tak w jednej chwili nie pomyśli, a potem .... kurde on jest a mojej okolicy 40 km dalej mam nadzieję,ze nic z tego (złego) nie wyniknie.

Gość oj kaśka
Ariane84 no głupio aż wstydzę się kurde ma swoje lata , a tu taki bezsens mi się trafił. Mam nauczkę

Gość oj kaśka
polna rusałka - no mam i to wiele ale w tym momencie myślę właśnie o tym. Fajnie,że jesteś optymistką , a ja martwię się właśnie takimi bzdurami. - jednak dla mnie to problem

no ale po co to robisz, chcialas z nim sie spotkac czy co? jak dobrze z Tobie z tym to po co kusic... ale coz to sa wlasnie kobiety :)

Gość oj kaśka
nie wiem po co to zrobiłam - teraz jest mi z tym źle, przecież nie musiałam wysyłać, niechby cobie mnie wyobrażał, nic nie chciałam zyskać, bo kocham swojego mężczyznę (jesteśmy zaręczeni) to chyba chwila sprawiła,że mu wysłałam fotkę. żałuję ale nie cofnę.

Gość Kochana*
ale to było gołe zdjęcie czy normalne? jak normalne to czym się przejmujesz? ;)

Gość oj kaśka
Kochana* jasne,że normalne o innym nawet nie pomyślałam :), pocieszyłyście mnie dzieczyny ale więcej tego nie zrobię.