Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrr..

TERAZ TO SIE WKU173rwiłam!!!!!!!

Polecane posty

Gość wrrrr..

jak spalić ten pieprzony tłuszcz z brzucha, robie i robie te brzuszki, a on jak taka pierdoła siedzi i nie chce wyleźć. POmóż mi ktoś do cholery bo ze nożem wykroje 😭

Gość qe45y
a co jesz? MOze dieta?

Gość wrrr..
no jestem na MŻ, i dÓpa :O

Gość wrr..
od 6 dni:D:D:D nie widzę, marzy mi się płaściutki brzuszek, bez tłuszczu pod pępkiem, ale widze że se pomacham nieźle zanim to nastąpi:O ile ja mam tak robić te brzuszki, już mnie to denerwuje :P

a probowalas ta 6 weidera, czy jakos tak?!?! a ogolnie to ja zauwazylam ze jak sie polozysz na plecach i zaczynasz robic wymachy nogamiprostymi to miesnie przucha tez pracuja, moze tak poprobuj ?\" tydzien to jeszcze nie tak strasznie, jak bys miesiac robila i nie widziala zmian, to by byla lipa :P

Gość hahaha 6 dni
dobra jesteś. Tłuszczu z brzucha samymi brzuszkami nie spalisz. A ile tych brzuszków dziennie robisz? Ja mam płaski brzuch po ok 3 miesiącach codziennych ćwiczeń

Gość Kochana*
BIEGI BIEGI I JESZCZE RAZ BIEGI!! 1H DZIENNIE :) RANO NA CZCZO :) od brzuszków to tylko mięsnie sobie zrobisz :) ale tłuszczu nie zgubisz :)

czarownica --> właśnie dlatego na dolne partie trzeba cwiczyc wahadelka nogami - zeby te partie pracowaly a6w NIE SPALA TLUSZCZU TYLKO KSZTALTUJE MIESNIE - wiec wypycha do przodu tłuszczyk ktory jest na mieśniach :)

o matko, to ja sie ciesze ze tu zajzalam, bo ja tez walcze z moim \'brzuszkiem\' ... kurcze, to jak mi te moje \'miescie\' wypchna jeszcze bardziej tluszcz, to ja jak ciezarna bede wygladac, ludzie mi w autobusie miejca beda ustepowac :P

Gość fhjklik
"hahaha 6 dni" a jakie ćwiczenia robisz??

Gość wrr..
znaczy ja robie te wymachy w leżeniu ze złączonymi nogami, tylko napisałam brzuszki nie wiem sama czemu:D:D a biegać to biegam i ćwicze, jestem w kl. sportowej, tylko za duże żrem chyba:D

Gość hahaha 6 dni
ćwiczenia na brzuch z callanetics oraz ok 50 nożyc poziomych

Gość wrr..
aha no i z 6W prawda, rok trmu robiłam, to mi się taka fuj drabinka pod cyckami zrobiła a tłuszcz został i wyglądałam jak cała dupa zza krzaka:D:D:D

o matko, to ile ty masz ruchu :P to nie powinnas miec problemu ze zrzucemniem tego... ja to za to jestem leniuch straszny i to jest powodem mojego obdtluszczania :P

Gość wrr..
ja mam 2 godziny wf dziennie (lekkoatletyka) i ciul :( Mam obsesje na punkcie wyglądu, ale również rzucam sie z 5 metrów jak widze ciastko:O

oj ja tez lubie jesc bardzo :) ale ja wfu nie mam :P caly moj ruch to spacer na dworzec a pozniej z dworca do szkoly i spowrotem :P hyhyhy a reszta to moja inwencja tworcza w domu :P ja kiedys sie wzialam za 6w, ale nie dotrwalam , to bylo dla mnie za monotonne :/ no wlasnie co to jest to callanetics?

Gość wrr..
w google wpisałam, jakieś gÓwno na całe ciało, a ja nie chcę mięśni więcej na nogach itp, tylko tłuszcz chce spalić, te resztki co przykrywają mięśnie brzucha itepe...

ale ja chce na cale cialo :P ja sie obdtluszczylam wszedzie :P a jestem najbardziej zalamana moimi ramionami :/ bo ja zawsze mialam ramiona szczuple, a teraz tluszcz normalnie zwisa :/

Gość hahaha 6 dni
taaa takie tam zwykłe bys się zdziwiła no ale nic nie chcesz nie próbuj. Gówno, dobre sobie :) opychajcie się dalej. P.S. Spróbuj zrobić te ćw na brzuch nie wytrzymasz nawet pierwszego