Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekującaaaa

mam pytanie odnośnie testu ciążowego-WAŻNE!!!!

Polecane posty

Gość oczekującaaaa

MOgę być już tydzień w ciązy, wiem, ze test powinno się zrobic na czczo, ale ja nie wiem czy wytrzymam w niepewności. Jestem dziś po kawie i ugeyzłam kawałek kiełbasy, zjadłam też dwa cukierki, czy test będzie ważny kiedy zrobię go za chwilę?

Gość shakira shakira
Oczywiście,ze tak ja nie raz robiłam test najedzona i wynik był zawsze dobry:)

Gość oczekującaaaa
już raz oddawałam mocz. ,myślę sobie, ze jak jestem w ciązy, to i tak wyjdzie. z jednej strony chcę, a z drugiej strasznie się boję, aż mi się ręce trzęsą:-o

Gość shakira shakira
ja co miesiąc mam wrazenie ze jestem od kiedy odstawiłam atykoncepcje teraz zabezpieczamy się prezerwatywa wiem,że to nie mozliwe zebym była w ciązy ale...no własnie co miesiąć mam wrazenie że jestem:(

Gość przygoda_
Najlepiej zaczekac z testem do terminu spodziewanej miesiaczki, jak nie przyjdzie zrobic test na drugi dzień. Wczesniej zdarzaja sie wyniki fałszywie dodatnie. Rzadko ale moze tak sie zdarzyć, gdyz ok. połowa jaj płodowych się zagnieżdża i rozwija a połowa nie, choc moze mieć to wpływ na wynik testu.

Gość oczekującaaaa
o kurczę zaraz umrę z nerwów:-o mam 27 lat, od 5 lat mężatka, a boję się ciąży:-o myślałam, że gdy to nastąpi będę się cieszyc, a tu masz babo placek, denerwuję się jak małolata, która zaliczyła wpadkę:-o

Gość oczekującaaaa
no właśnie miesiączka tydzień mi się spóźnia, od ostatniego sobotniego bzykanka:-(

Gość shakira shakira
mi też tydzien:)Ale w ciązy nie jestem , chyba że plemniki mojego są jakies antyprezerwatywowe:D

Gość oczekującaaaa
wg testu - 1 kreska! w ciąży nie jestem!!!! to pewnie przez dietę @ mi się spóźnia. dzięki dziewczyny za odp 😘