Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionaa21

CO JA KIEDYS ROBILAM, ZE SIE NIE NUDZILAM?

Polecane posty

Gość fionaa21

NIE WIEM, JAK SPEDZALAM CZAS, ZE JAKOS SIE TAK NIE NUDZILAM JAK TERAZ.. MOZE WIECEJ NAUKI( TERAZ STUDIUJE, MAM 20 GODZIN W TYGODNIU, NA WYKLADY NIE CHODZE WIEC MOZE 10..STUDIA TAK PORSTE, ZE TRUDNIEJSZE RZECZY MIALAM CHYBA W GIMNAZJUM..) KIEDYS NIE MIALAM KOMPA, PRZY KTORYM SIEDZE CALE DNIE, NIE MIALAM TYLU ZNAJOMYCH,Z KTORYMI SIE CZESTO SPOTYKAM,NIE MIALAM KOMORKI, NIE MIALAM FACETA, Z KTORYM SIE WIDUJE, A CZASU MIALAM MNIEJ.. CO JA ROBILAM? TERAZ DUZO CHODZE PO SKLEPACH, DORABIAM SPRZEDAJAC NA ALLEGRO, A CIAGLE SIE NUDZE!! DZIS NP NIE MAM CO ROBIC CALY DZIEN I OD RANA LEZE W LOZKU Z KOMPUTEREM I CZYTAM KAFETERIE.. WY TEZ TAK MACIE?

Gość shakira shakira
tez:(Kiedys byłam taka twórcza a potem założyli mi neta i szlag to trafił:(

Gość fionaa21
:O dlaczego sie tak dzieje?

albo jakiś sport, kurczę, ja tak nie mam a chciałabym :( się trochę ponudzić i w końcu przestać myśleć o pewnym temacie :-o

Gość shakira shakira
ja kiedys duzo czytałam a teraz?Jak chłopak do pracy a ja po wykładach zaraz na kafeterie coś poczytać albo tv.Widze teraz negatywne skutki internetu:o

Gość shakira shakira
P.s nowoczesna tchnologia rozleniwiła cywilizacje:)

Gość fionaa21
czasem cos czytam, ale kiedy tez malo czytalam.. tv nie ogladam prawie w ogole, bo mam 3 programy na krzyz-1,2 polonia i regionalna i nic tam nie ma, a klanu i plebanii nie bede ogladac, bo oglupieje zupelnie.. nie moge sie doczekac sesji, przynajmniej bedzie co robic.. chyba po tych wakacjach jestem taka wynudzona, pracy nie znalazlam, facet mial poprawki i zero czasu i siedzialam 3 miesiace przed kompem:O

A ja myślę ze tu nie chodzi o nudę .Nudzić też trzeba sie umieć ;) a ponoć inteligentne kobiety się nie nudzą ;) :) A może, autorko , poszukaj czegoś co by cię zainteresowało..nie wierze w to ze nie masz albo nie miałaś jakiejś pasji, czy zainteresowania...trzeba tylko poszukać... Ja już sie nie nudzę...mam czasem takie poczucie ze nie wiem co zrobić ze sobą w danej chwili...ale to nie jest nuda...to raczej niechęć do niczego...:) ale walczę z tym! Więc i Tobie powinno sie udać. Trzeba wyszukiwać sobie jakichś zajęć a nie siedzieć i mówić tylko: ale sie nudzę...:)