Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadoa

WYBORY * gdzie mozna poczytac co oferuja dane partie?

Polecane posty

Gość Donaldełe Tuske
w " Fakcie" , Super Expres" i w" Wyborczej"

Gość streszcze ci to dziecko
Punkt wspólny i najważniejszy wszystkich ugrupowań partyjnych : dorwać sie do koryta Różnice a. PO - partia Żydów , Michnik, Geremek i ogólnie diaspora popiera ta partie i to jest ich partia b. PiS - paria która chce skupiać zarówno ultrakatolicki elektorat o. Rydzyka jak i częściowo środowiska żydowskie ( radek sikorski który zreszta odszedł albo np pan Wasserman) chcą godzić ogień z wodą i w końcu zostaną na lodzie c. LiD - dawna SLD , partia byłych komunistów i wszystkich tych którzy uważają że za komuny żyło sie lepiej, Jolka jest piekna a Kwachu " swój chłop" . Samoobrona - w zasadzie skompromitowała sie udziałem we władzach i nie ma szans zalapać sie do parlamentu więc szkoda nawet opisyać PSL - partia chlopków , silna w zapadlych wsiach, kiedyś każdy soltys miał legitke PSL-u ,dziś walczy o przekroczeni progu wyborczego LPR - moherowe berety , Radio Maryja , o rydzyk , antysemityzm też ( choc po prawdzie każdy kto skrytykuje za cos Żydów jest uznawany pzez nich za antysemite) UPR - Korwin - Mikke i chyba wszytsko jase , tworza komitet wyborczy z LPR-em inne partie - nielicza się wiec masz wybór typu wybrac gówno które smierdzi mniej od innych .......program gospodarczy dla jasności - wszytskie mają identyczny :)

Gość nadoa
mam lat 19,5, to sa moje pierwsze wybory, sek w tym ze kompletnie sie na tym nie znam :/ ogladam codziennie wiadomosci itp ale nic z tego nie rozumiem, ciagle tylko jakies afery :/ dlatego chcialabym poczytac co maja do zaoferowania dane partie. i powiedzcie mi jeszcze, glosuje sie na partie i na konkretna osobe? i to x2, do sejmu i do senatu?

Gość Donaldełe Tuske
jam jest Pan i Wlatca!

Gość aea
Nadoa, wpisz w googlach PIS, PO, LID, PSL, LPR i będziesz miała strony poszczególnych partii.. tam poszukaj programu i nie słuchaj tych cieci :O

Gość nadoa
a co z ta czescia pytania? "i powiedzcie mi jeszcze, glosuje sie na partie i na konkretna osobe? i to x2, do sejmu i do senatu?" bo tez nie wiem