Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZABUSIA29

POSZUKUJE KAMERZYSTY NA 19.07.2008 SOSNOWIEC

Polecane posty

mogę polecić świetnego Dj z Zabrza i kamerzystę z Bytomia;-) pełen profesjonalizm;-) tylko nie wiem jak u nich z terminami na 2008 rok;)

PrettyInScarlet hej mam wesele w winiarni u renarda koło lodowiska a grać mi bedzie dj z radia karolina

PrettyInScarlet pan Tomek 604666579 jego wspólnik Rysiek 509961663 1000zł za jednodniowe wesele ale powiem ci sa zajebiści polecam

Gość ja Ci powiem kogo
ja Ci powiem kogo bezwzględnie NIE BRAĆ, bo się natniesz :o nie bierz absolutnie nikogo z "superfirmy" ślubne klimaty - tam jest dwoje, mąż i żona, ten gostek coś tam wie, a ona jest zielona. I mają jedną w miarę kamerę, a drugą taką żenującą - amatorską. I jak będziesz miała fuksa, to trafisz na gostka i dobrą kamerę (choć i to żadna rewelacja), a jak Ci się nie poszczęści - trafisz na pannę z badziewiem. Mojemu kumplowi spóźniła się ponad godzinę na ślub! :o

ja znam fajną ekipę z Bytomia, która robi nietuzinkowe filmy i widać, że robią to z pasją;-) a co do ceny to nie wiem czy drogo czy nie ale ok 1200 zł. Naprawdę warto się z nimi spotkać, zobaczyć ich przykładowy filmik i z pewnością ni wyjdziecie bez podpisania umowy;-) jeśli ktoś będzie zainteresowany to podam namiary na maila:-)

Gość misia5901
Czesc!! Do ivoon Jak nazywa sie Dj z Zabrza ??

Gość aaaaaaaaagggaaaa
u mojego brata był FOTO-BROM z Sosnowca!!Według mnie bomba!!!!

Do Misi;-) Sławek Byliński, ma swoją stronkę w necie;-) profesjonalista w każdym calu i wie co robić, żeby wesele było udane;-)

Gość kamerzysta sosnowiec
Jestem zainteresowany kamerowaniem pani wesela w tym dniu.Jestem kamerzysta z sosnowca.Prosze o kontakt pod numer 885508199 .

Gość artmediastudio
No nie ... :) jak "kamerzysta" "kameruje" to musi byc super efekt :)

Gość ang098
jestem kamerzysta z sosnowca i jestem zainteresowany kamerowaniem pani slubu w dniu 19.07.2008 jezeli jest pani zainteresowana prosze o kontakt pod numer 512512149

Gość Justyna 23
witam poszukuje kamerzysty fotografa najlepiej w jednej osobie , ale moze byc rowniez w dwoch na wesele w dniu 06.06.2009 ślub odbędzie się w Zabrzu prosze o jakis kontakt moze jakas stronka, adres czy numer telefonu do sprawdzonych operatorow

Gość MARCUS
Jeżeli nic nie znajdziecie zapraszam do Tychów na prezentację oferty. Marcus http://videobeta.com/

Gość ksiondz albert
moge was pokamerowac :) :)

Gość darcyk
Witam serdecznie. Jestem z Bytomia i zajmuje się zawodowo fotografią ślubną i wideofilmowaniem .Termin mam jeszcze wolny. www.brygola.pl Pozdrawiam Dariusz Brygoła tel.502959304

Gość Stachu
A ja polecam www.clip.net.pl

Gość AdamZych
Widziałem ostatnio szyld na Targowej w Sosnowcu Zdjęcia Ślubne + Video www.fotokopecki.com No i wiem że w restauracji u Renarda mają adresy na różne usługi ślubne www.urenarda.pl