Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubelak

Nicolas Sebastian Roch Chamrort , słąwny pisarz i moralista powiedział

Polecane posty

\"Mężczyzna ma do wyboru:albo kochać Kobiety , albo Je znać\" Z aforyzmu tego wynika cała delikatność stosunków damsko-męskich.Mają one tyle rodzajów i odcieni , że wiele czasu i papieru poświecili najwybitniejsi filozofowie , pisarze, moraliści , aby je zgłębić i poznać. No właśnie jak to jest między facetami i kobietami??? Czy wszystko już poznaliśmy i czy jesteśmy w stanie stwierdzić , że o Nich (Kobietach / Mężczyznach) wszystko wiemy???

Bo wyskakujesz z jakimś Mamrotem i kocopoły p...dolisz jak wypracowanie w podstawówce. To co miałem ci powiedzieć?

Dałem temat do przedyskutowania dla inteligentnych ludzi na temat relacji damsko-męskich . Ale jak widać nikt nie chce się podjąć dyskusji na ten temat. :(

Gość dddddddd
zapomnij tu polowa to dzieci, ktore sie podszywaja, wyskakuja z glupimi tekstami..:/

Szkoda :( Ale może znajdzie się kilka osób , które chciały by na ten temat podyskutować troszkę....??

Gość lubelaku umarlaku
:D Sorry za rym, no ale nie mogłam się opanować. Nikt ci tu na topik nie wejdzie bo tytuł odstrasza! Co komu po jakimś filozofie? :D :D :P Trzeba było zatytułować np. " Mam 3 kochanki ale kocham żonę", albo "Moja biseksualna znajoma zaraził mnie grzybicą" albo coś równie chwytliwego.... A tu tu uczciwym ludziom z filozofią wyjeżdżasz....:D Oj, wstyd lubelak , wstyd, popraw się. Ale się uśmiałam. Pa. Aha, ja cię lubię, jakbys ironii nie zauważył w moim poście, bo niektórzy to za dosłownie wszystko biorą.