Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gera

to oznacza brak wzrostu temperatury po owulacji?

Polecane posty

Gość ooooo i co
wg mnie skoro temperatura nie wzrasta tzn ze nie bylo owulacji-tylko znaczacy i potwierdzony kilka dni z rzedu wzrost temperatury oznacza na wykresie owulacje.To wg mnie ale moge sie mylic

Przede wszystkim nie podajesz żadnych danych. Poniżej wpisuję warunki, które muszą być spełnione - by pomiar można było uznać za wiarygodny. Jeśli choćby jeden z warunków nie jest spełniony - temperatur nie bierze się pod uwagę w kwestii analizy cyklu.Mierzymy: - codziennie przez cały cykl- jednym termometrem przez cały cykl- w jednym miejscu przez cały cykl (tylko przy styku z błonami, jedno z: pochwa, odbyt, usta)- zaraz po przebudzeniu- jeszcze przed wstaniem- o jednej, stałej godzinie codziennie- nie później, niż po godzinie ósmej- po przynajmniej trzygodzinnym śnieSkoro już się wysiliłam i napisałam o warunkach pomiaru to proszę o odpowiedź, czy spełniasz WSZYSTKIE wyżej wymienione warunki - a jeśli odpowiedź będzie twierdząca, to:- wrzuć tu proszę rozpiskę temperatur (wraz z oznaczeniami śluzu, jeśli badasz)- napisz jak długie są Twoje cykle (najkrótszy i najdłuższy w przeciągu ostatnich 12 miesięcy).