Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Decora

Czy malowanie na ścianach pokojów dziecinnych to dobry pomysł na pracę?

Polecane posty

Gość gonik
hej.wpadasz tu jeszcze? od kilku miesiecy myślę o takim samym interesie.mam już trochę rzeczy namalowanych ale stronki nie.działam w przedszkolu i u osób prywatnych.ceny są liczone z metra od 250zł i w górę.ale to wszystko zależy od metrażu i klijenta.

Jak pisałam wcześniej swoją działalność chcę rozpocząć jak już będę miała stronkę. Planuje wtedy umieścić ogłoszenia w anonsach od razu z namiarami na nią by można było sobie obejrzeć zdjęcia. Myślę też o ulotkach. Gonik, mam pytanie w jaki sposób reklamujesz swoją działalność, może wymienimy się doświadczeniami, a i wykonane już prace z chęcią bym obejrzała. Odezwij się jeśli możesz!!!!

Maagdaa, Cały czas o pamiętam o naszej umowie i miejsce na realizację Twojego zamówienia mam zarezerwowane :) Obecnie czekam na swoją stronę internetową. Robi mi ją moja siostra, która jest grafikiem komputerowym, a ponieważ jest zawalona robotą nie wypada mi jej ponaglać. Jak tylko strona będzie gotowa wyślę Ci namiary! Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu!