Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalik

czy planujecie spod jakiego znaku z zodiaku bedzie wasze dziecko???

Polecane posty

Gość kalik

jestem ciekawa czy ktos przykłada do tego większa uwagę jesli planuje ciążę.

Gość to nie jest wazne

Gość mikamam
heh mi to przez mysl nie przeszlo! ddla mnie jest bez znaczenia jaki znak zadoaku oboje z mezem jestesmy skorpiony a charaktery mamy zupelnie inne wiec roznie z tym wyba...

Nie planowałam znaku, ale wg biologii mój syn powinien urodzić się 11 sierpnia (lew), a urodził sie 25 sierpnia (panna). Jak tu przewidzieć skoro rodzą sie wcześniaki i są dzieci urodzone później?

Gość inhalatorka
Syn miał byc Panną i udało się.Chcieliśmy aby był spod znaku męża...co z tego.Za to córka miał być baranem....i urodziła się dzień po....jest bykiem.

no to masz szczęście, bo ja mam panienkę spod barana i to jest najbardziej koszmarny znak zodiaku chyba :O przy drugim byłam mądrzejsza i zaplanowałam raka, grzeczniutki aż miło, zgodnie z planem :D i jak tu nie wierzyć? ja jestem byk, to świetny znak :D

Gość lifi
narodziny mojego dziecka planowane byly na miesiac urodzenia mojego meza czyli na ryby troche sie przesunelo i wyszedl baran :)

Gość kalik
tak to jest włąsnie z tymi znakami zodiaku.nie ma sie nigdy gwarancji ze urodzi sie zgodnie z naszymi planami:). mój mężczyzna wymyslił sobie lwa (tak jak on) ale juz niestety za późno. a ja nie wiem dlaczego chciałabym zeby nasza dzidzia była wagą.nie wiem dlaczego ale jestem przekonana ze to bedzie chlopiec i nei chce zeby miał znak zodiaku panna.eh... bedzie co ma byc:). i tak bedzie najukochańsza dzidzią na swiecie:). pozdrawiam wszystkie mamusie:), te przyszłe też:)

Gość ogolnie to wszystko jedno
byle nie panna (sama jestem i moj tato - dlatego uwazam, ze to najgorszy znak) - a to akurat latwo zaplanowac ;)

A my z mezem wlasnie glownie tym sie kierowalismy przy planowaniu! :p Nie wierzymy w zadne horoskopy, nie znamy sie na znakach ani zadnych wrozbach, nie o to chodzilo. Oboje jestesmy skorpionami z listopada i jak tylko pojawila sie mysl o dziecku, jednomyslnie ustalilismy, ze chcielibysmy by i nasz dzieciaczek byl z listopada. Tak tez zaplanowalismy starania. Mimo to, moje cykle nie chcialy wypasc tak, by moc poczac listopadowego skorpiona i najprawdopodobniej dziecko urodzi sie pod koniec Wagi. Chyba, ze przenosze (w sumie, to nie chcialabym), to wyjdzie Skorpion :) i dopniemy swego. :p

o matko a ja nie wiem z pod jakiego znaku bedzie moja dzidzia i wcale mi na tym nie zalerzy. Nawet nie wiem z pod jakiego znaku jest moj mąż osobisty:) mowil mi kiedys ale zapomnialam ha ha ha

Gość to nie wiesz kiedy
ma urodziny? ;)

Gość jak mozna nie wiedizec kiedy
urodził sie twój facet i jaki znak zodiaku ma.??

Fajny temat.... My z mężem jesteśmy baranami ...Nasz synek też miał nim być ale niestety wyszło że za wcześnie sie cieszyliśmy , został rybką. Ale za to mam inny fajny przedział 13.03-urodziny Miszki 14.04-urodziny mojego męża 15.05-urodziny mojej siostry (zawsze sie smieje,że ona by pasowała w moje miejsce jako mama)

Fajny temat.... My z mężem jesteśmy baranami ...Nasz synek też miał nim być ale niestety wyszło że za wcześnie sie cieszyliśmy , został rybką. Ale za to mam inny fajny przedział 13.03-urodziny Miszki 14.04-urodziny mojego męża 15.05-urodziny mojej siostry (zawsze sie smieje,że ona by pasowała w moje miejsce jako mama)

Gość kalik
a moja kolezanak ma syna,który teraz ma 16-17 lat,jest "typowym facetem",wiecie o co chodzi i do tej pory jej wypomina "jak mogłas mnie urodzic pod znakiem panny".ma do niej o to ogromny zal. :) :) :)ja szczerze mówiąc nawet o tym nie pomyslałam ze moze to komuś przeszkadzac.:)

Gość ja bym zamienila moj znak
(tez panna) na jakikolwiek inny :O Wiec wcale mu sie nie dziwie, ze jeczy ;) Ale to w zartach napewno, bo tego sie nie da zaplanowac ;)

Gość a ja bym chciałaaaa
miec wodnika:). kalik ale jaks ie postracie do moze byc jeszcze lew.

Pierwsze dzieciątko nieplanowane, ale znak zodiaku wyszedł super jak dla mnie: wodnik. A drugie planowane, ale na pewno nie pod względem znaku zodiaku. Myślę, że może być tym razem byczek.

Gość chyba bym nie planowała
planować specjalniew bym nie planowała, ale na pewno nie chciałabym chłopca panny :o reszta znaków może być ale faceci panny to takie pipki są :o

Gość kobity panny tez
(wiem z autopsji -sama jestem :O ) WIec najprosciej w ogole panny nie planowac :D Reszta znakow moze byc ;)

Gość pytaniee
a kiedy by trzeba bybyło zajsc zeby urozic strzelca?

Gość na poczatku lutego

Gość pytaniee
a ile tygodni trwa ciąża?

Gość u mnie na odwrot
Ja sama jestem ryby i dla mojego dziecka wolalabym, zeby mialo mniej wrazliwy, a bardziej przedsiebiorczy charakterek, jak lew, strzelec, baran...Wiem, jak ciezko byc takim cholernym wrazliwcem...:(

my staralismy sie tak długo, ze było mi wszystko jedno jaki bedzie znak. Najbardziej by mi pasował koziorożec albo panna - najbliższych i najukochańszych mam własnie spod tych znaków. Najmniej podoba mi sie skorpion (jakos pecha mam i straszne cholery mi sie trafiały :D). Nasza córeczka bedzie wagą - chyba, ze tak jak skorpionka - przenoszę i bedzie właśnie skorpion.