Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawasaki

NO TO SIE DOPIERO ZACZNIE!!!

Polecane posty

Gość kawasaki

Odladaliscie DD tvn , byla Kwasniewska jaka prywata poleciala na temat swojego ojca!!! Az sie wzruszylam :) DOBRA JEST

Gość to była jej zyciowa rola już
nigdy nie zagra tak przekonywująco

Gość kawasaki
powaznie wzruszylam sie bardzo!!!jak je rece sie trzesly, a potem teks "ze pewnie wyleci z telewizji" to bylo genialne

Gość nie słyszalam jak powiedziała
e "wyleci z telewizji".

Gość kawasaki
ja slyszalam powiedziala ze przeprasza i ze pewnie teraz wyleci z telewizji

Gość stylista
A co dokładnie powiedziała?

Gość kawasaki
o tej chorobie co przywlukl z Filipin. Ze ma klopoty z jalitami?? chyba ze tata nikomu nie zali sie ze swoich chorob, ze dluzej nie moze zniesc obelg na jego temat bo to najukochansz osoba na swiecie, a bierze udzial w kampani mimo choroby bo.... cos tam nie zapamietalam. Ogolnie bardzo byla zdenerwowana rece jej drzaly, lzy lecialy itd

Gość kawasaki
aaa i ze jeszcze ojciec pewnie bedzie na nia zly ze o tym mowi bo z nikim nie konsultowala ze to powie (to byl spontan) ale nie darowalaby sobie gdyby nie poruszyla tego tematu i przeszla obojetnie obok niegi.

Gość stylista
Aha, dzięki. Szczerze mówiąc lubię Kwaśniewskiego. No ale alkoholizm to coś dla mnie nie do przyjęcia. To go skreśliłoby całkowicie w moich oczach. Z drugiej strony - alkoholik wkręca całą swoją rodzinę w krycie go. A jeśli jest to ktoś będący publiczną osobistością - to już w ogóle. Więc to nie kwestia kłamania. Ona prawdopodobnie wierzy święcie w to co mówi.

Gość paulllaa
wydaje mi sie ze to wszystko jest uszyte na miare,ona to zagrala! wszystko bylo ustawione! nie badzcie naiwni

Gość dobre słowo
a Wy byście nie bronili osoby, którą kochacie.Zastanówcie się!!! Ja za rodziców skoczyłabym do ognia.Ja się jej nie dziwie a Wy we wszystkim szukacie podstępu i "grubych nici"

Gość kawasaki
wydaje mi sie ze nie bylo to ustawine!! a wrecz jestem pewna, bylo to bardzo naturalne i wiarygodna a Ola aktorka nie jest!!

Gość kakakaa
Zagrała? Bzdura. Wiem jak to jest. :( Moja matka zaczęła pić jak miała jakieś 50 lat. To było tak kuriozalne (prze całe życie była wrogiem alkoholu), że ja sama w to nie wierzyłam, tłumaczyłam ją przez światem i jeszcze pokłóciłam się z resztą rodziny.

Gość Pan Profesor od zagadnien bytu
to taka gra przedwyborcza. nie dajmy sie nabrac!

Gość kakakaa
Weźcie pod uwagę jeszcze, jakie społeczne odium spada na rodzinę pijaka. Naturalnym odruchem rodziny jest oburzenie i zaprzeczanie.

Gość kakakaa
Kwaśniewski ma problem alkoholowy, to jasne, ale nie macie pojęcia, jakie mechanizmy działają, jak się w tym tkwi wraz z osobą współuzależnioną. Nie sądzę, zeby to była gra. Dziewczynie po prostu nerwy puściły, sama musi przechodzić w tej chwili gehennę. Gehennę wstydu i zaprzeczania.

Gość Kolezanka nr. 1
to po chuj kandyduje? chcecie polityka pijaka/ chorego/ niech sie leczy. gdyby LiD WIEDZIAL , ZE KICHA TO BY GO WOGOLE NIE DOPUSCIL. A TO JEST OBLICZONE NA MEDIALNY SZUM I POLITOWANIE I TAKIE ZE NIBY WZOROWA RODZINKA. jak ktos ukradl pierwszy milion to tez teraz jest wzorowy i pożadny.

Gość kakakaa
Szczerze mówiąc wasza wiedza o świecie ludziach i mechanizmach społecznych jest wiedzą małego jasia z piaskownicy. Poza tym nikt na tym topiku nie rozważa GŁOSOWANIA na LID tylko mówimy tu o medialnym incydencie tudziez chorobie alkoholowej byłego prezydenta. Ja osobiście mam do Kwaśniewskiego bardzo dużo szacunku, mimo że to nie moja opcja polityczna. Alkoholizm w moich oczach go przekreśla, ale rozumiem co przechodzą jego bliscy i potrafię im współczuć.