Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najmondrzejsza

kto ma krzywe zęby tego nie kochają rodzice!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość najmondrzejsza

mam koleżankę w szkole ktora ma tak krzywe zęby że szok normalnie! każdy w inną strone. ona ma już 18 lat, jest w LO i do tego głupia, ale jak jej rodzice mogli do czegoś takoiego dopuścić (wychodować takiego paszczura, mutanta)????? nie ogarniam.

Gość ja tu wiedzę UKŁAD
od zabawy klot.zami ma się brudne ręce

Gość najmondrzejsza
to jest z życia wzięte. ta moja "koleżanka" jest tak głupia i pewna siebie, a ma tak krzywe zęby że bym najchętniej jej wyjebała w nie!. ale chodzi mi o jej psychopatycznych rodziców, że nie wsztydzą się z tym topikiem gdzieś pokazać........... :(

Gość najmondrzejsza
*tofikiem

Gość najmondrzejsza
próbuję się wyżyć na koleżance za to ,że moi rodzice trzymali mnie do 15 roku życia w ciemnej komórce :classic_cool:

Gość akkakak
Aczkolwiek topik idiotyczny, coś w tym jest. Jak widze kogoś z krzywymi zębami, tez myślę sobie jak rodzice mogli do czegoś takiego dopuścić. Przecież wyprostowanie tego jest stosunkowo proste. Ok, wiem że to trochę kosztuje, ale to jest naprawdę inwestycja na życie. Powiedzmy sobie, żyjemy w świecie, w którym ładne zęby są pewnym standardem jak się chce mieć dobrą pracę itd.

Gość to jest stosunkowo
prawda .Tak jak powiedzial kyos wyzej topic jest glupi ale cos w tym jest bo jak można nie dbac o swoje dziecko,piszę to bo do 15 r zycia mialam krzywe żeby ,matka alkocholiczka nie interesowala się tym o moja górna dwojka rosła mi prawie za jedynką mialam tak strasznie krzywe żeby,tylko aparat na stale by mogl je wyprostować a mojej matki to nie interesowało ,nawet higienistki ze szkoły zwracali jej uwae i w końcu poszła ze mną do ortodonty zamówił ruchomy aparat( bo na staly oczywiscie nie było jej stać) ale go nie odebrała bo wolala przechlać pieniądze odłożone przez moją babcie na niego!!!!Tak więc do 15 roku chodzilam z krzywymi zebami :((( wszyscy sie ze mnie smieli -ktos mi kiedys nawet powiedzial pamietam to do dzis: Natalia jestes bardzo ładna ale czar pryska jak otworzysz pyska-wiem ze to śmieszne i komuś to nieżle wyszło ale mi wtedy nie było do śmiechu.W koncu wyrwałam tego żeba jak miałam 18 lat za wlane zarobione pieniądze i mam pieknego impalnta ,piekny usmiech i wreszcie czuje sie piekna.w czerwcu bralam slub teraz jestem osoba dobrze zarabiająca i pozwolilam sobie na wybielenie -ale to nie o to chodzi bo jak można pozwolić zeb wlasne dziecko cierpiało przeciesz to do cholery jasnej nie kosztuje majątku-jedem maly krzywy ząb ale tyle zycia mi zepsul ps z mataka alkocholiczka nie mam kontaktu i nie chce mieć ozdrawiam

Gość jest w tym prawda
Moi rodzice o mój wyglad nie dbali w ogóle. Nie mówię tu o ubraniach ale o ciele. Hołdowali zasadzie "Jakiegoś mnie Panie Boże stworzył, takiego mnie masz". O zęby zadbałam sama w wieku.... 34 lat.

macie racje jak ktos kocha i dba o wlasne dziecko to nie bedzie liczyl kasy czy mu na wode starczy jak kupi dziecku aparat na zeby czy buty do szkoly jak mozna tak traktowac dziecko ktorego sie przeciez pragnelo? Boże to sie w glowie nie miesci co za ludzie :0000

Gość no niestety
u mnie to samo, mama pila i nie dbala o zęby swoje ani tym bardziej zęby swoich dzieci, nie wiedzialam kto to byl dentysta:( I mam proste zęby i moglabym mieć piękny uśmiech dziś,ale niestety sa w fatalnym stanie, wstydze się ich okropnie i zastanawiam się skąd wziąc kaskę zeby poprawic ich wygląd:( i zazdroszczę wszystkim ,ktorzy mają piękne zdrowe ząbki, i tez jestem ładna ale czar pryska jak otworzę pyska ,buuuu:(

jesteście zdrowo nienormalni!!!!!! Sama mam krzywe zęby i oczywiście że wcale mi się to nie podoba.. ale po pierwsze wyprostowanie zębów nie zawsze jest takie łatwe.. ja np nie mogę mieć wyjmowanego aparatu bo nic mi to nie pomoże (opinia kilku ortodontów) a żeby mieć ruchomy muszę poczekać aż wyrosną mi zęby mądrości.. po drugie to jednak trochę kosztuje.. a 5 tysięcy na ulicy nie leży....

Gość moje drogie
jaki wyjmowany??? o czym ty pisze????? 5 tysięcy????? 2 tysiaki to max?? skąd ty się urwałaś??? próbujesz zaszpanować dobrytmi chęciami a tak naprawde nic niee robisz żeby wyprostować swoje obleśne żółte psie kły. ps. a na zęby mądrośći to się możesz nie doczekać :-o