Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka***

kafe kiedys byla inna

Polecane posty

Gość ooIga
przypominasz mi moja matkę typowy... identyczna mentalność...Jak można sie do czegoś dopierdolić - na bank sie pojawisz. Jak mozna komuś dokopać - jesteś pierwszy w kolejce. I to wszystko w imię "cudzego dobra". Do kompletu brakuje ci tylko jednego - moherowego beretu. Wtedy już nawet na kafeterii poczułabym sie jak w domu rodzinnym :P.

dlatego sie okreslil nickiem , chyba juz nikt nie ma zludzen co do niego misja Typowego trwa :O

Gość ooIga
Dlatego patologię rozpoznaję bez pudła, bez względu na przedstawiane motywacje...lata praktyki :P Mówie ci, pomyśl nad berecikiem pasowałbyś idealnie

Gość typowy sk...
ale ciebie juz tu zdiagnozowano, więc podejmj leczenie i przestań nas zamęczać swoim chamstwem, prostactwem płycizną i blazeństwem:o w imie swojego dobra lecz się. Nie martw się o grubych i innych. Pomysl o sobie.

Gość kura rosolowa
Tak weszłam przez przypadek i zauważyłam, że ktoś ma podobne spostrzeżenie na temat typowego skurwiela, co ja: za dużo zajmuje sięsprawami innych. ja mam przynajmniej wytłumaczenie: jestem psychologiem :P

Po pierwsze: Typowy powinienneś poszukać sobie partnera, w twoim przypadku to jedyna opcja:) kissxxx Po drugie: Dlaczego macie potrzebę ciągłego obrażania sie na wzajem,pisze do tych \"złych\" oraz całej reszty która daje sie wciągać w te gry:)

Gość typowy sk...
typowy o psychologii pojęcia zielonego nie ma, ale za to ma misje. Będzie zbawiał świat w imię dobra. To moga byc wczesne urojenia wielkościowe:D

Gość ooIga
lepiej być potencjalnym czubem niż BEZ WĄTPIENIA CZUBEM typowy. Tak się składa, ze co dociebie opinie sa tu wyjątkowo zgodne. W zasadzie typowy faktycznie odwala misję na kafeterii, nie od dziś wiadomo, ze nic tak dobrze nie jednoczy ludzi jak wspólny wróg :D A co do tych urojeń wielkościowych, to obawiam się że wczesne stadium to indywiduum ma już dawno za sobą :o

Gość i jak mija poanek
hehe.......... Typowy........ a moze nie typowy. czytajac Ciebie odnosze wrazenie ze masz 13latek:D i 120cm wzrostu. Kurcze ile w takim maluszku jadu:

Jasie tam z Typowym nie zgadzam co do wielu rzeczy, zresztą formę i styl persfazji ma trafiający do mnie, ale do kobiet średnio zapewne... co nie zmienia faktu, że na tym forum, dowolne zdanie niezgodne z oczekiwaniem ogółu, jest traktowane jak chamstwo... A typowy temat na forum wygląda mniej wiecej tak \"Poznałam cudownego mężczyznę, ma 45 lat, ja mam 21. To wspaniały czuły człowiek, bardzo o mnie dba (kiedy się przewróciłam on nie nadepnął mnie tylko zrobił duży krok i poszedł dalej) - jest szarmancki (kiedy 3 miesiące temu kupował piwo spytał sie czy dla mnie też kupić)... Kocham go nad życie... ale jest mały problem. On jest bardzo zagubiony bo ostatnie 25 lat swego życia przesiedział w więzieniu ze za gwałt zbiorowy i potrójne morderstwo. Rok temu wyszedł z więzienia i od tamtego czasu bardzo się zmienił, nikogo nie zabił, bardzo się stara i powstrzymuje. Przez cały rok pobił tylko jakies dwie 10 latki, które same go zaczepiały i agresywną staruszke, która chciała mu ukraść portfel. Kiedy opowiadał mi o tej napaści widziałam, że prawie miał łzy w oczach. Kiedy swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem zmusze go by mnie uderzył, nie kopie mnie i nie bije kijem, a tylko pięścią. Bardzo mi na nim zalezy. Czy nasz związek ma szanse na przetrwanie?\" Po nim pojawiaja się wypowiedzi właśnie tych starych cudownych i uduchowionych Kafeteriuszek \"Miłość zwycięży wszystko? \"Trzymam za was kciuki\" \"Jesli sie kochacie to wszystko będzie dobrze\" z wklejoną masą serduszek, kwiatuszków i usteczek... Kazda sensowna uwaga od kobiety jest ignorowana... Ale jesli tylko facet napisze co o tym normalny człowiek myśli, wtedy się zaczyna :D:D:D Że chamstwo, że ludziom trzeba ufać i .. i nagle te uduchowione Kafetriuszki, zdolne wybaczyć recydywisćie wszystko, zaczynają rzucać takie bluzgi, że temuż samemu recydywiście uszy by zwiędły, gdyby je usłyszał... Gdzie ta Wasza empatia? Tak szybko ulatuje? :D Dlatego potem nie dziwcie sie, że poziom jest taki a nie inny, same go kreujecie a faceci tylko się dostosowują

Gość komiczneeee
to po co tu siedzisz?jesli poziom nie dla Ciebie?znam Twoje wypowiedzi, bo są wszędzie i to Ty go skutecznie zaniżasz, plus kilku jeszcze jak Typowy, Wiktor i ostatnia nowośc- Bolesław z Rypina. Jedyny sensowny facet na tym forum to frk.....reszta to miernota.

na temat poglądów frk nie wiesz nic, bo on sie nie wypowiada w najbardziej kontrowersyjnych tematach... a po co ja tu siedze - zabijam czas w pracy, plus kpie sobie z hipokryzji...

Gość komiczneeee
wiem wystarczająco o poglądach frk...o jego wnikliwości, nie uogólnianiu i szacucnku przede wszystkim. O tym ostatnim nie do końca miewasz pjęcie...

wyleczyłam troszkę idę do pracy na popołudnie i ...patrzę, a tu ...nic się nie zmieniło :D stara gwardia czuwa a poza tym pamiętasz? ja się tak durnowato przywiązuję do miejsc i ludzi :P Komiczne lubię Cię naprawdę i nie będę diagnozować, ok? ale innych - niewykluczone :D pozdrawiam :)

co do szacunku, to rzeczywiście frk jest wyjątkowym człowiekiem, o stoickim wręcz spokoju, niedającym się wyprowdzić z równowagi głupkowatymi postami, nawet najbardziej zjadliwymi pełen szacunek i podziw! a na marginesie ...szcunek a ostrość wyrażania poglądów mogą iść w parze :)

spoko - ja przeciez nie chowam zadnych uraz do ludzi, zwlaszcza z netu :) mnie trzeba naprawde zaleźć za skóre i to w realu :) a co do frk... indywidualne podejscie do problemów przedstawianych na internecie jest najzwyczajniej niemozliwe, lub też możliwe w bardzo bardzo niewielu przypadkach... a szacunek... to wiekszosci tutaj postów nie pozwala na to, by okazywac szacunek... bo ludzie najzwyczajniej kłamią... jesli ktos od początku oszukuje wszystkich przedstawiając nieprawdziwą (bo pozbawioną istosnych elementów opowieść, to okazuje brak szacunku czytającym... ja sie tylko odwzajemniam

Gość
...bo siedzi tu stado zakompleksionych singli, tuczników i idiotek, które nie znają slow \"sympatia\", \"takt\" i \"kultura osobista\". no tak, to są słowa świadczace o wyjątkowej kulturze osobistej... Prawda Sałatko???

Gość ciekawostka***
chciałabym tylko dodać że problem nie tkwi w tym, ze przyjdzie tu jakiś mężczyzna, męskim okiem oceni sytuacje i powie - choćby i przykrą - prawdę...że dane postępowanie jest niemądre, że z punktu widzenia mężczyzny coś tam jest bez znaczenia, a coś tam jest atrakcyjne... problem robi się gdy aby powiedzieć to wszystko tenże mężczyzna koniecznie musi zwyzywać, zmieszać z błotem, wywyższyć się, zrobić generalizcaję pt. wszystkie kobietu to idiotki, zwłaszcza na tym forum czegoś takiego to po prostu nie chce się tutaj widzieć o panach typu "boleslaw", jacyś deblie od kiszek itd to juz nie wspomnę, bo to juz inny, głębszy problem - psychiatryczny jak sądzę

Mieszanie z błotem zaczyna się wtedy, kiedy szczera i prawdziwa odpowiedz spotyka sie z agresją i atakami... czyli bardzo często

Gość ciekawostka***
komiczne :) - więc bądź ponad to i nie odpowiadaj ciosem na cios ... od razu będzie lżej poza tym agresja w poście nie zawsze jest podana wprost - przez wyzywanie itd - czasem można ubrać ją w ładne słowa....

Ale ciekawostko - ja nie jestem Jezusem Chrystusem... nie nadstawiam drugiego policzka... zreszta ode mnie nie usłyszysz typowego chamstwa - oznaczającego wyzwiska i standardową agresje... Ale napisze tak, że dotknę adwersarza z pewnością - mam złośliwą nature i jesli ktos wdaje się w spór, to musi sie z tym liczyć...

Gość ciekawostka***
jestem pewna że nie musisz być złośliwy żeby zainteresować ludzi tym co masz do powiedzenia, bo po prostu masz coś do powiedzienia - to wystarczy ;)

Gość
sałatko dzięki takim odpowiedziom jak Twoja, umacniam się w przekonaniu, iż problem agresji na kafe to nie idealista czy jemu podobni. Prawdziwy problem to ukryta agresja, ociekajaca złością i jadem. Agresja ludzi wierzących w jedyną, słuszną prawdę. Nie trzeba mówic kurwa aby być agresywnym.

Gość ooIga
Skurwiel:, ja jednak ci odpowiem. Z tą twoją inteligencją to mocno przesadzone wnioski, twoje IQ jest na poziomie ucznia oblewającego test po podstawówce, skoro nie rozumiesz co czytasz... Przypomnę może : przypominasz mi moja matkę typowy... identyczna mentalność...Jak można sie do czegoś dopie**olić - na bank sie pojawisz. Jak mozna komuś dokopać - jesteś pierwszy w kolejce. I to wszystko w imię "cudzego dobra". Wniosek skurwiela z przeczytanego fragmentu: Jesteś z rodziny patologicznej (matka wariatka). To twoje słowa. Jako więc osobnik upośledzony nie powinnaś wogóle nikogo oceniać. Jednym słowem nawet IQ ci skurwielu szwankuje, a to już skazuje cię ( przy całkowitym braku ogłady i kultury) na dożywotnie przebywanie poza nawiasem społecznym... Nie powiem, żeby mi z tego powodu było przykro :P

Gość pytanie do komiczne
ja bym jedno chciała wiedziec skąd to Twoje niczym niezmącone przekonanie że mówisz PRAWDĘ bo jak dla mnie to bredzisz jak niezdrowy chooy

Gość ooIga
komiczne: Jak tam pani doktor ? Trafiłeś tu na ex? :D :D Bo mocno mi na to wyglądało ostatnio

pewnych rzeczy nie trzeba tłumaczyc... bo są one oczywiste dla kazdego logicznie myslacego czlowieka... aksjomaty, fakty notoryjne - nazwij je sobie jak chcesz