Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka***

kafe kiedys byla inna

Polecane posty

Gość ciekawostka***

kiedys to bylo miejsce dla kobiet...gdzie mogly pogadac o kobiecych sprawach, wygadac sie, czasem ostro podyskutowac, ale jednak swobodnie teraz mam wrazenie ze zminilo sie w pole walki - miedzy kobietami a grupka frustratow ktorzy zjamuja sie gnojeniem ich ciekawostka

Gość ciekawostka***
nie kochasiu wy jestescie pasożytami - emocjonalnymi pasożytami jaki normalny czlowiek moze spedzac dlugie godziny na mieszaniu innych z blotem?!?! zaden

Gość n. człowiek
"jaki normalny czlowiek moze spedzac dlugie godziny na mieszaniu innych z blotem?!?! zaden" nieprawda bo ja mogę.

Gość ciekawostka***
to ze Ty mozesz ma byc dowodem na to, że....? co?

Gość ciekawostka***
a kto cie o te terapie prosi co? kto ci powiedzial ze twoje zdanie ma w ogole jakies znaczenie tutaj - oprocz zasmiecania tego forum? w ogole po twoich - min. ostatnich wpisach na innych - jestem juz tak zniesmaczona ze w ogole chyba oleje to miejsce powodzenia - zostaniecie na tym forum sami niedorozwinieci kolesie

Gość ooIga
Skurwiel - twoje wypowiedzi podobają się tylko ludziom wypranym z wrażliwości. Niezależnie od ich merytorycznej wartości forma nadaje się tylko i wyłącznie na forum dla kiboli :P

Gość ciekawostka***
to jest forum dyskusyjne dla kobiet, dział "zycie uczuciowe" jeśli wiesz co to w ogóle znaczy - to chyba dość jasne że nie jest to miejsce to wylewania pomyji przez zakompleksionych facetów na płeć piękną

Gość ooIga
jest wulgarną męską szowinistyczną... precyzując. Facet, który nie ma szacunku do kobiet nie wzbudza mojej sympatii :classic_cool:

Gość pan dyzio
"jest wulgarną męską szowinistyczną... precyzując." ale boską wulgarną męską szowinistyczną

Gość ciekawostka***
a mnie typowy ani wielu innych (chociaż ciekawe ilu z tych frustratów pisze pod kilkoma nickami...) nie obchodzą i nie obchodzi mnie to co mają do powiedzenia - bo udowodnili juz nie raz swoj poziom po prostu psują mi wrażenia estetyczno-intelektualne na forum ktore kiedys b.lubilam

Gość ooIga
pan dyzio: mamy wobec tego zupełnie odmienne definicje boskości

Gość pan dyzio
nie no, ciekawostka, intelektem to ty typowemu do pięt nie dorastasz.

Gość ciekawostka***
;) chyba się popłaczę .... :D

Typowy Skurwiel juz pokazal co potrafi :O http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3591328 Nie bardzo widze kto by sie z nim zgadzal, a nawet nie zgadzac sie mi nie chcialo :D Po pobieznej analizie tematow mozna wstepnie wywnioskowac, ze Kafe faktycznie sie zmienila (czyt. w miejsce fajnych ludzi, zrazonych matolkowatoscia nowoprzybywajacych , obserwujemy rzesze szaranczy wampirzastej, ktora niedlugo nie bedzie miala na kim żerowac, bo przeciez dowalac, wysmiewac, gnoic itd trzeba miec kogo). Dziwia mnie tylko dwie rzeczy: 1. to ze w tym wspomnianym temacie kobiety w ogole sie wypowiadaly i 2. to ze facet (?) z takimi pogladami przesiaduje namietnie na kobiecym forum :P

Gość ooIga
pan dyzio: intelekt odarty z wrażliwosci i moralności to coś czego się unika a nie hołubi :P

Gość typowy szczurku ty mój
typowy to internetowy troll na tym forum http://www.forum.o2.pl/forum.php?id_f=23 miał chyba ze 30 banów i wszyscy po nim jechali jak po łysej kobyle nawet skamlał dlaczego ludzie z forum go nie akceptują, to jest .multinickowy spamer który całe zycie spedza przed kompem dajecie mu powód żeby przeżyć nastepny dzień bo poza netem on nie ma zadnych kumpli , więcej serca kobitki bo facet jest naprawde biedny jedno jest pewne - nie wywalicie go stąd w żaden sposób mozna mu pluć w twarz a on sie obliże , przywyknijcie bo innej opcji nie ma!

Gość ciekawostka***
ups....;) nieźle

I to jest \"prawda ostateczna\"? Na o2 mogl to byc jego \'projekt\' ;) Ale o Kafeterii mowilismy. Czy znow rozmowa spelznie na ocenianie innych? Ja osobiscie mam tego juz powyzej uszu. Powiedzcie lepiej jaka bylaby wtedy reakcja na idiotyczne posty. No, kto pamieta slawetne 4 litery? ;)

Gość ciekawostka***
nie wiem czy wiem o co chodzi ;)

No wlasnie :D Ale mam wrazenie, ze o kims konkretnym mial byc ten temat. Juz sie ulatniam, do kiedys :)🖐️

Nie wiem jaka była, ale mam niedosyt tematów przez większe T. Czy wszystko już było ? Dlaczego tylko kochanki, mężatki zakochane nie w mężu, zakochane w księdzu itp. idą nieustannie w górę ? Jeśli pojawi się ciekawszy temat jest błyskawicznie spłycany. Autor(ka) dostaje wiadro pomyj na dzień dobry i chyłkiem znika. Czy nie umiemy już rozmawiać ? A może dostosowałyśmy się do tego spadkowego trendu. A panowie na kafe..... Z niektórymi ciekawie się rozmawia (bez nicków będzie bo post ma charakter ogólny), ale większość buduje swoje ego tylko na wulgarnym opluwaniu.

Gość MAM POMYSł
A jakby dać autorowi postu możliwość usuwania wulgarnych, obraźliwych i nieetycznych komentarzy - za zgodą moderatora np. ? Może forum trochę odchamieje?

Gość ciekawostka***
ja myślę, że jedynym sposobem na to by forum "odchamiało" nieco jest po prostu ignorowanie - takie całkowite - niektórych osób i topików ja też uważam, że trafiają się tu ciekawi faceci, których zdanie dużo wnosi nie atakuję mężczyzn na kafe ogólnie, ale ten ich specyficzny gatunek który tak się ostatnio rozplenił mialam w wizytach na tym forum kilkumiesięczną przerwę i po prostu naprawdę zauważyłam różnicę - zawsze bywało sporo śmieciowych topików i głupich gadek...i ok, taki "urok" tego miejsca ale nie było tyle agresji i chamstwa i rzeczywiście - chyba więcej osób miło ochotę poważnie podyskutować

Za dużo osób z f23 zaczęło tu wchodzić.Niepotrzebne bratanie się z ludźmi z tamtego forum

Gość ooIga
Ja poprostu jestem szczerym człowiekiem. Ty człowieku mylisz szczerość z wypluwaniem z siebie wszystkiego co ci przyjdzie do głowy. Uwierz, jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Kafe była kiedyś inna bo siedziało tu stado zakompleksionych singli, tuczników i idiotek, które kąpały się we własnym sosie wzajemnej adoracji i było cool. Taaak, bo uprzejmość to wyłączna cecha tuczników, idiotek i zakompleksionych singli :P A teraz jest bee bo pojawili się inni mówiący że można żyć inaczej. Teraz jest bee bo pojawiły się chamskie indywidua, którym się wydaje, że jak przywalą komuś to oznacza, że są lepsi :P