Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestolatka20

Dwudziestolatki jakich kosmetyków używacie???

Polecane posty

Gość dwudziestolatka20

wiec tak: krem-loreal happyderm i avon liiv, szampon-dove i elseve takie same odrzywki, balsam-dove i oliwka johnsons, tusz do rzęs-loreal telescopic lub maybelline turbo boost podkład-nivea visage young, żel do twarzy-avon,clean&clear puder-rimmel, cienie-różnie przewaznie niedrogie jak juz to inglot kredka-miss sporty, samoopalacz-loreal, lakier do włosów-taft, pianka-nie znam firmy jakas za 2,99 ;))) błyszczyki-lovely(te z rossmana) lakiery do paznokci-nie uzywam mam tipsy, perfumy-to dla mnie musi byc oryginalne britney spears fantasy,coco mademoiselle,little black dress, zel pod prysznic-apart migdałowy za 4,99 cudo! plyn do kapieli -ardo 3 litry za 4,5 super jest! krem do stop-avon kawowy pieknie pachnie:)

Gość niebieski kamyk
krem do buźki: olay lub AA odżwczo-łagodzący Krem pod oczy: żel ze świetlikiem, olay lub ziaja bławatek żel pod prysznic :palmolive niebieski :) balsam do ciała: AA lub soraya intensywne odmładzanie Korektor do buzi: bell róż do policzków: astor pomadka ochronna: nivea hydro care tusz do rzęs:maybeline lub manhatan professional kredka do oczu:miss sporty puder brązujący: astor podkład: soraya krem do rąk: ziaja, kozie mleko krem do stópek: nie znam firmy, z szałwiowy perfumy: gerry weber:) szmpon: dove granatowy odżywka do włosów:dove granatowy odżywka na pazurki:Golden Rose marine nail Spa

kamyk a ten zel ze swietlikiem to jest dobry mogą go już używać dwudziestki?on jest na zmarszczki cienie czy opuchlizne?

hmmm Pianka do mycia twarzy Oligo 25 lub La Roche-Posay Effaclar krem do twarzy nawilzajaco matujacy Chanel Precision Purete Ideale i Olay rozswietlajacy z filtrami podkład Rimel Recover a na wieksze wyjscia Vichy Dermablend Tusz Bourjois Volume up blyszczyk Lancome Juicy Tube szampony do wlsow rozne aktualnie Vichy Dercos odzywka Petit Marsaiiles (tej firmy nie ma w polsce) peeling to twarzy St Yves maseczka nawizajaca Biosecific Yves rocher balsam do ciala kokosowy Yves rocher krem do rak garnier czerowny a lat mam 19 ;)ale to chyba az tak wielkiej roznicy nie robi...

Gość jezzu ale wy naiwne
na was można niezłą kasę zrobic-po co kupowac oddzielny krem do rąk skoro można użyc tego samego balsamu do ciała, przecież to są te same kosmetyki tylko wsadozne w inne opakowanie;a pod oczy można użyc ten sam krem co do twarzy (chyba że mowa o żelu). Do stóp w sensie nawilżenia i zmiękczenia można użyc normalnego balsamu

dobra, to było pytanie retoryczne. ja używam tych produktów które nie są testowane na zwierzętach.

twarz: mleczko do demakijazu Iwostin (nie uzywam kremu) płyn do demakijażu oczu Ziaja ciało: żel pod prysznic - teraz Soraya, ale nie mam ulubionego kakaowe masło do ciała Ziaja peeling z soli kuchennej i oliwki Bambino płyn do higieny intymnej Ziaja Ręce: rem do rąk Avene lub Ziaja Kozie Mleko Makijaż: tusz do rzęs Rimmel Extra Super Lash Kredka do oczu Rimmel Exaggerate cienie do powiek Lumene puder max Factor Creme Puff blyszczyk Rimmel Vinyl Gloss balsam do ust Tisane Włosy: szampon Neril (apteczny, rewitalizujący) tonik do wcierania w skórę głowy Neril zel-krem nablyszczajacy Taft lakier Taft Paznokcie: mam aż dwa lakiery do paznokci :P - jasny Astor wet look na codzień i ciemnofioletowy Rimmel lasting finish na imprezy Antyperspirant: Antidral Perfumy: Sicily D&G

Gość ewuska22
na noc- krem poltlusty iwostin na dzien- krem z filtrem 40 iwostin podklad- loreal true match tusz-maybeline volume pomadka- bebe balsam- dove na noc i serum wyszczuplajace eveline pod prysznic- zel palmolive oliwkowy lub mydelko z ekosens wlosy- szampon i odzywka gliss kur z olejkami twarz- mydelko z ekosensu perfumy- sephora waniliowe

Gość ewuska22
zapomnialam jeszcze krem do rak- garnier ten rozowy antyperspirant - ostatnio meska rexona;) i antidral od czasu do czasu do stop- wazelina lub to samo co balsam do ciala lub krem do rak

Gość używającaa22:))))))))))
twarz: żel do mycia twarzy Vichy normaderm, Physiogel żel krem ziaja med puder rimmel stay matt odżywka do rzęs (czasem olejek rycynowy) carmex do ust ciało mydło baby dream olejek do kąpieli słonecznikowy czasem masło jojoba albo tucuma lub lotion babydream włosy szampon babydream jedwab do włosów czasem do rąk Avon glicerynowy krem do rąk do paznokci-joko odżywki albo bomba witaminowa, albo nigdy więcej przebarwień

Gość używającaa22:))))))))))
acha, antyperspirant garnier perfumy- escada (escada), Kalvin Clein (obssesion), Coco Chanel No5 lub Versace

jak mój nick wskazuje w miażdżącej przewadze używam kosmetyków Nu Skin- kremu do ciała z Baobabem, kremu do twarzy, do rąk, szmponu, odżywki- dla mnie sa najlepszei NIEUCZULAJACE kosmetyki kolorowe- Astor, Bourjois, Lancome, Loreal perfumy- Kenzo, Hermes, Cacharel

Gość popdbuijaaaaaaaa
upupupupu

Gość jjj..........................
....

Gość nie używacie kosmetyjk
ów????????????????

Gość opo_kopo
Ja używam kosmetyków ekologicznych, naturalnych bo zauważyłam że inne powodują u mnie alergie. Nie mam jakiejś konkretnej, ulubionej marki. Najważniejsze żeby na opakowaniu był certyfikat potwierdzający naturalność. Przy okazji chciałabym obalić mit że eko kosmetyki są drogie. Wcale nie są. Owszem mają wyższe ceny od tych zwykłych ale różnica powoli zaczyna się zacierać. Ja kupuję je w aptece za grosze w łódzkiej manufakturze i uwierzcie mi że nie jest drogo

Gość Taka sobie Ja.
krem do twarzy: bambino(ten o lekkiej konsystencji) tonik: synergen różowy z rossmmana płyn do higieny intymnej: Ziaja ( uźywam go równiez do twarzy - nie smiać się tylko spróbować! naprawde super! :)) podkład: bell matująco-kryjący korektor: dermacol puder: synergen w kamieniu tusz: rimmel kredka: miss sporty szampon:zmieniam co chwilke ale obecnie nicea diamond gloss odzywka do włosów: jedwab w płynie krem do rąk:dove albo Isana z rossmanna

Mleczko do demakijażu - Garniere Krem- Nivea natural beauty Balsam - Garniere ,oliwka johnsons Podkład - L'Oreal True Match, Maybelline stay 24, Chanel Mat Lumiere Puder - L'Oreal true match Kulki brązujące Gosh Cienie - Maybelline, Gosh, Astor, Lancome Tusz - L'Oreal teleskopik, Meybellinr Lash Stiletto, One by One -ten nowy Baza pod podkład - Kobo, Dax Baza na powieki - Kobo Eyeliner - Meybelline, clinique Lakier do paznokci - Inglot i Rimmell Pro, L'Oreal Szminki, błyszczyki - Astor, L'oreal lips gloss, Meybelline Waterschine, Chanel Czerwień Perfumy - Beyonce Heat, Lacoste - Touch of pink, Chanel - chance Lakier , pianka - Syoss , L'oreal \ Szampon - elseve L'oreal Żel pod prysznic - Nivea Oil

Gość hohohhphpphphphp
hohphphphph

Gość katarynka 21
trwale sa te kosmetyki kobo? nigdy ich nie uzywałam a chcialabym sie co nieco o nich dowiedziec:)

Gość gość
Nie narzekam na drogerię internetową ze strony www.nocanka.pl . Szybka dostawa, kosmetyki zapakowane bardzo pieczołowicie, także nic się gdzieś w paczce nie rozlało. Sprawdziłam też od razu daty ważności i wszystko było okej, jeszcze mam sporo czasu, żeby szampon i odżywkę zużyć.

Gość jenny28
Ja od jakiegoś czasu jestem fanką kosmetyków od La Roche Posay. Obecnie moim numerem jeden jest emulsja Lipikar Lait. Używam jej nie tylko do pielęgnacji swojej skóry ale również dziecka. Ma Fajny skład bez parabenów czy alkoholu. Dodatkowo świetnie nawilża skórę i uzupełnia poziom lipidów.