Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoZałamaćSięMożna..

CHI Silk czy Biosilk??

Polecane posty

Gość NoZałamaćSięMożna..

Oba tej samej firmy (Farouk), ale który lepszy? I jeszcze jedno pytanko: czy ten jedwab Biosilk w nowym, prześwitującym opakowaniu różni sie konsystencją od starego? Przyznam się, że boję się kupować jedwab, bo mam wrażenie, że go rozcieńczają :( Pamiętam moją pierwszą buteleczkę jedwabiu: jego konsystencja była taka oleista, ładnie rozmazywała się na dłoni. Teraz kupiłam jedwab i jak rozprowadzam go na dłoni to jest jakiś taki "tępy", a na ręce pozostaje taka warstwa jakbym spryskała ją lakierem do włosów :( Czy to możliwe, że w salonie fryzjerskim sprzedają rozcieńczone produkty? A może zmieniła się formuła? (dawno nie kupowałam)

Gość NoZałamaćSięMożna..
up

możliwe że te pojeb.... fryzjerki rozcienczja jedwab by zaoszczedzic ja się ztym nie spoykałam a uzywam biosilka od dawna ...hmmm wydaje mi sie ze biosilk jest lepszy oparty bardziej na naturalnej technologii wieć jesli masz zniszczone wlosy to uzywaj biosilka...ale tego nierozcienczonego!!!;))))

Gość NoZałamaćSięMożna..
Dzięki za odpowiedź :) Ale powiedz mi, czy ten Twój jest taki oleisty, lekko tłustawy czy właśnie taki "tępy"?

no właśnie moj jest ten normalny ale teraz bardziej bede uazala na zakupach jezeli taki problem istnieje to pewnie nie tylko u ciebie rozcienczaja :(((

Gość NoZałamaćSięMożna..
Aż strach kupić dużą butelkę, bo nigdy nie wiadomo... :O No nic, dobrze że chociaż Ty masz normalny... Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość NoZałamaćSięMożna..
up

Gość ja używałam
używałam Biosilku, ale myślę, że zmieniła się trochę jego receptura i teraz jest zdecydowaniew gorszy. Ostatnio kupiłam takie kryształki z Alfaparfu, to coś takiego jak jedwab. Pięknie pachną i są bardzo wydajne

Gość NoZałamaćSięMożna..
To może Ty też trafilaś na jakiś rozcieńczany, co? Możesz napisać coś więcej o tych kryształkach? Jak je stosować, gdzie można kupić i jaka cena?

Gość Asiaak
Każda butelka jedwabiu po za buteleczką najmniejszą 15ml ma zabezpieczenie pod zakrętką która daje gwarancje że jedwab jest nierozcieńczany tak więc dziewczyny kupujcie większe pojemności. A co do różnicy CHI od Biosilk to CHI jest bardziej oleisty i ja CHI używam przed prostowaniem włosów bo mocniej chroni przed wysoką temperaturą.

Gość Karol-inkaaaa
no ja kupilam swoja pierwsza 15 i jakos jest zabezpiecozna :)