Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan darek

Chcialbym mieć żone prostytutke

Polecane posty

Gość pan darek

Nie wiem czy to jest do końca normalne ale chciałbym miec zonę, która pracuje jako prostytutka. Nie wiem co jest tego powodem ale taka sytuacja strasznie mnie podnieca. Sam zresztą od kilku lat korzystam z usług panienek i chyba podświadomie chciałbym się z ktorąś z nich związać. Problem w tym, że jeżeli juz chcę się z którą z nich związać, jeżeli pojawi się jakies uczcucie to wtedy one chcą z prostytucją i zostac grzecznymi i wiernymi zonami. Tylko, że mnie własnie taie wierne i grzeczne żony nie interesują. Gdyby tak było nie chodziłbym do agentur. Kurcze myslałem, że ze znalezieniem takiej dziewczyny nie będzie problemu a tu klops. to chyba tez wynika z tego, że te prostytutki, które sa nimfomankami nie chca miec męża a te które chca mieć faceta nienawidzą prostytutcji i chca się z tego wyrwać. A ja chciałbym miec zone prostytutke, która opowiadałaby mi po przyjściu z pracy o tym jak było, jakich miała klientów, ile miała orgazmów itp Nie wiem z czego wynikają te moje pomysły, może to jakies podświadome skłonności masochistyczne, naprawdę nie wiem ale chciałbym być w takim związku.

Gość a kogo to obchodzi..........
?????

Gość sa rozne zboczenia
:d szukaj az znajdziesz:O

Gość Volume Up
kogo to obchodzi???? Spadaj facet do psychiatry, bo normalny to Ty nie jestes!

Gość pan darek
no nie wiem, mnie na przykład tak...moze to wynika z tego ,ze sam wiele lat byłem meska prostytutką i chodziłem na szpilach

Gość pan darek
Mama w dzieciństwie biła mnie patelnią po głowie i tłuczkiem do mięsa po czole

Gość powinna jeszcze
dodatkowo zamknac cie w szafie i juz tam trzymac:P

Gość pan darek
Otóż to Klaudka. Poza tym ja uznaję, że jest to nawet pewnego rodzaju zboczenie, pewnie jakiś rodzaj masochizmu ale w sumie nikomu krzywdy nie wyrządzam. Strasznie mnie kręci taka sytuacja, że jestem z kobietą, ona jest moja zona, tworzymy związek tymczasem ona codziennie wychodzi do pracy żeby uprawiac seks z innymi facetami. Fakt troche to dla npormalnych ludzi szokujące ale ja tak własnie chciałbym mieć.

Gość zycze spelnienia marzen
i exta wrazen po opwiesciach wspomalzonki 👄 :D

Gość pan darek
zasypiam jak dziecko gdy mam w ustach murzyńskiego bena🖐️

z braku ....proponuje mortadele.:D

Gość Volume Up
Dla mnie prostytutka to zwykla kurwa! nie kobieta...bo nie ma takich sytuacji w zyciu, zeby tylkiem zarabiac! a Ty jestes rowno walniety!!! Zastanow sie nad tym, co wypisujesz...zone kurwe chcesz miec? i co moze dzieci tez? Boze, takich ludzi powiini przymusowo leczyc!

😠

Gość Volume Up
tak off topicowo-mozecie polecic jakies masci na hemoroidy?

Gość Volume Up
Podszywaczu-idz cmokaj wacusia!

Gość Volume Up
Moze tez masz zone kurwe???

Gość no widze ze sie
towarzystwo rozkreca :D dalej 1 runda trwa do gonga

Gość pan darek
Uwielbiam wylizywać szparki dziwkom po całym dniu pracy

Gość pan darek
Owszem chciałbym miec w przyszłości dzieci i załozyć normalna rodzinę. Własnie tak to sobie wyobrażam, że jesteśmy normalną rodzinką taka jak inne rodziny a le mamy jeden wspólny sekret to znaczy taki, że moja zona zamiast do biura, fabryki czy marketu jedzie do agencji towarzyskiej i tam przez 8 godzin zarabia swoim ciałem a potem opowia mi z detalami jak było. Tak wiem że to zboczone, może nawet obrzydliwe ale pisze całkiem powaznie że chciałbym tak żyć. Odwiedzam regularnie prostytutki i one mnie fascynują. Taką własnie kobiete chciałbym miec zresztą od wielu lat tzw. normalne kobiety juz mnie nie interesują. Wydaja mi się takie szare, nudne, bez polotu. Może to i troche chore ale przeciez nikomu by krzywdy nie wyrzadziło takie małżeństwo.

Gość Volume Up
Glupi jestes i tyle! brak mi slow na ciebie...a moze to prowokacja? jesli tak, to marna

Gość trutrutryu
Może to i troche chore ale przeciez nikomu by krzywdy nie wyrzadziło takie małżeństwo. mnie to ni ziebi ni parzy skoro ciebie kreci ;) nawijaj dalej,z nudow poczytam jak iini reaguja na twoje osobliwe podejscie do hm ...pewnych spraw

Gość a ja calkiem serio napisze
obawiam sie, ze gdybys juz zrealizowal swoje marzenie to ono przerosloby cie. Z roznych wzgledow - spolecznych, emocjonalnych, zdrowotnych(!). Wiec moze - zamiast realizowac je - zaoszczedz konsekwencji potencjalnym dzieciom, sobie i tej kobiecie, i pojdz do lekarza.

Gość pan darek
Volume nie to nie prowokacja, nie zamierzam was tu epatowac a ni nie robie sobie z nikogo jaj. Naprawde mam takie marzenie ale naprawde nie jest łatwo znaleźć taka kobietę bo wbrew pozorom jak taka prostytutka się w tobie zabuja to od razu chce z tym kończyć a ja bym chciał na odwrót żeby nie kończyła.

Gość pan darek
a ja calkiem serio napisze Czy mogłabyś skonkretyzować?

Gość kakakaa
Dajcie mu spokój. Ma facet taką potrzebę i już. Nic wam do tego. I pewnie kiedyś znajdzie chętną. Czy to małżeństwo przetrwa - to już inna sprawa.

Gość Volume Up
Ja sie wcale nie podniecam, wiekszosc postow napisali podszywacze.. Twoje zycie, mi krzywdy nie zrobisz, bedac z taka dziwencja...ale nie licz na poparcie innych osob, bo malo kto uwaza ciebie za normalnego kolesia.

Gość trutrutryu
ale marudzisz. wkolo, chcialbym ble, chcialbym ble.... a mialo byc interesujaco lipa sie zrobila

Gość trutrutryu
tak szczerze to nikt normalny nie siedzi w niedziele na KAFE reszte dorubcie sobie sami