Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona Asia

SKYPE mi nie działa - bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Gość zasmucona Asia

Witam! Dzisiaj znajomy zrobił mi formatowanie komputera. Zainstalował podstawowe sterowniki do prawidłowego działania. Ściągnął też ze str. onetu skype'a (którego od zawsze zresztą miałam) i do czasu przed przeinstalowaniem systemu , ów skype działał dobrze, a teraz nie. :-O Podczas próby połączenia z kim kolwiek, strasznie mi coś przerywa, niemal w ogóle nie słyszę się z rozmówcą, a po kilku minutach, połączenie samo się rozłącza, albo całkiem wyłącza się komputer. :( Co jest nie tak? Kolega skończył pracę jakieś 45min. temu, ma wyłączony tel., nie ma go na gg i nie wiem, jak mam sobie poradzić z tym problemem. Może muszę ściągnąć jakieś dodatkowe oprogramowanie, albo coś? Nie wiem. Nie znam się na tym kompletnie, dlatego Was bardzo prosze o pomoc. Z góry dziekuję.

Gość zasmucona Asia
*kimkolwiek

Gość zasmucona Asia
bardzo proszę jakieś Dobre Duszki o pomoc:) Umówiłam się na rozmowę z Mamą, ona teraz u kogoś czeka na połaczenie ze mną, a ja nie mogę sie skontaktować.:(

Gość zasmucona Asia
proszę - czy naprawdę Nikt nie umie mi pomóc? :-O

Wyrzuć tego skypa z kompa i zainsatluj jeszcze raz, ale ze strony skype.com a nie onet. Moze pomoze. Skype jest czasem dziwny.

Gość poczekaj az koleś właczy telef

Gość zasmucona Asia
Pariss, 3 razy już go odinstalowywałam i instalowałam na nowo. 2 razy te najnowszą wersję ze str. onetu (beta 3.5 i raz tę stabilną, też onetowską) :-O Nic nie pomogło. Jak mówisz, spróbuje teraz ze skype.com :(

Gość zasmucona Asia
chłop z mazur zweite, mi do wczoraj , właściwie do dzisiejszego przyjścia znajomego, działał poprawnie. Wszystko było dobrze. Normalnie słyszano mnie i ja świetnie swoejgo rozmówcę. Kamerka też super działała, a dzis wszytko jest do bani. Połącvzenie trwa kilkanascie/kilkadziesiąt sekund, nikt nikogo niemal nie słyszy, a w kam po jakimś czasie wyskakuje czarne okno. :-O

Gość szowinka z elbląNGA
Tak to jest miec beznadziejne kompy:P

Takie złe połączenie może być też spowodowane ilością osób korzystających z programu może. Ja czasami mam dobre połączenie i nic się nie dzieje, a czasami też mnie rozłącza. CZasem jest też tak, ze np. połączenie z siecią jest zbyt słabe. Różnie jest i to ze wszystkimi komunikatorami niestety.

Gość zasmucona Asia
no niestety, nawet pod zainstalowaniu na nowo Skype'a ze strony skype.com - nic się nie zmieniło:-O Próbowałam konfigurować urządzenia audio, zeby było ok, ale i kiszka. Jest xle. A kolega ma w dalszym ciągu wył. tel. 😠

Gość teraz jest duzo ludzi na skype
sprobuj w nocy sprawdzic.

Gość zasmucona Asia
nic sie nie zmieniło. :( W dalszym ciągu przerywa i zanika głos, a po jakims czasie całkowicie się rozłącza połączenie. :-O

Gość piterekkk
Musisz miec coś źle skonfigurowane i dlatego tak się dzieje. Sprawdź dokładnie i zsynchronizuj odbiór audio. Tak mi się wydaje.

Gość zasmucona Asia
:(:(:(:(:(:(:(

masz ograniczone pasmo dla połączeń. Porozum się z administratorem sieci, lub sprawdź czy nie masz włączonego jakiegoś ściagacza P2P np. Emule

Gość zasmucona Asia
Ktoś z daleka- nie mam właczonego żadnego ściągacza P2P :( W jaki sposób mogłabym skontaktować się z administratorem sieci? Kurcze blade, no nie wiem normalnie co się dzieje z tym skypem :-O