Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u9a

SWEDZENIE MIEJSC INTYMNYCH???? co to jest??

Polecane posty

Gość u9a

Witam ciagle w nocy strasznie swedzi mnie pochwa , jest wyraźnie zaczerwiona i leko powiekszona , spuchnieta. nie wiem co robic moze powinam isc z tym do ginekologa?? pomozce mi....

Gość sosik
Do ginekologa. Albo otarłas przy stosunku i nic poważnego . Ale objawy wyglądają mi na grzybice niestety.

Gość czekoladowa chwila
oczywiscie ze musisz isc do ginekologa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a do czasu wizyty u lekarze mozesz sobie pomoc tantum rosa, i zrezygnuj na jakis czas z plynow do higieny intymnej, podmywaj sie sama woda.

Gość u9a
tylko nie wiem s kad to skoro jestem dziewica..

Gość u9a
dopiero przechodzi jak sie w tych miejscach porzadnie wymyje i w sumie to w nocy tak swedzi tylko

Gość u9a
wyczytalam ze oznaki grzybicy to biala gesta wydzielina ktorej ja nie mam i podraznienie ktore MAM

Gość ja tez tak mam ze swedzi-

Gość u9a
transMariola -------------> wydaje mi sie ze wsyztsko jest ok ze śluzem , normalny jak chwile przed okresem , nie ma zadnego dziwnego zapachu kolor sluzu przeźroczysty, wiec chyba jest ok..

Gość u9a
Tylko skad mi sie to wzielo skoro jestem dziewica??

wojtek...cześć dziewczęta jeśli wasz śluz jest czysty bezbarwny i wasze majteczki pachną normalnie to jest ok. Zazwyczaj dzieje się tak jeśli wy dziewczęta nosicie stringi wdedy podczas chodzenia bakterie z odbytu dostaja się do pochwy po paseczku który wbija sie w odbyt. Wiedzcie, że ja noszę wasze damskie bokserki z jedwabiu wiskozowego ponioeważ zostałem obrzezany. Dziewczęta proszę kupić sobie żel feminum i mocno kremować nim wasze myszki to nie zaszkodzi nie można przedawkować jest w aptece bez recepty na bazie wody. Dziewczęta mozna i trzeba go stosować przed kilka sekund przed pieszczotami intymnymi i przed seksem cześć wasz Wojtek wasza maskotka proszę pisać do mnie odpowiem na wszystkie wasze intymne pytania na wszystkie uczciwie i szczerze czesć:)

jeśli jestes dziewica i nosisz ciasną bieliznę z laikry lub polamidu to stąd się to wzięło majteczki powinny być z wiskozy lub jedwabiu lub bawełny czesć pozdrawiam wasz obrzezany Wojtek

Dziewczęta czy jesteście zdrowe czy nie to wiedzcie ,ze powinnyście chodzić raz w roku do ginekologa badanie polega na usiadnieciu na fotelu musicie powiedzieć czy jesteście dziewicami wtedy wasz lekarz będzie badał was przez odbyt bardzo delikatnie. Ta forma badania wydaje mi się, że jest najbardziej oprzyjemna bo nie uszkodzi waszego wianka którym jest bardzo delikatna błonka dziewicza to jest wasz skarb który ofiarujecie temu jedynemu prawiczkowi inni nie wchodzą w grę bo to oszuści:)

Gość kakza
Grzybica nie ma nic wspólnego z prowadzeniem życia intymnego lub nie. Pierwszą złapałam na wiele lat przed pierwszy facetem. A teraz miewam regularne nawroty, chociaż byłam z kimś daaawno temu.

Gość u9a
Wojtek ale.. ja nosze sama BAWELNE bo nie moge nosic nic sztucznego i nawet tego nie lun\bie, czesto nosze damskie bokserki z bawelny a stringi to bardzo zadko nosze. moze raz na 5 miechow

Gość u9a
Wojtek ale.. ja nosze sama BAWELNE bo nie moge nosic nic sztucznego i nawet tego nie lun\bie, czesto nosze damskie bokserki z bawelny a stringi to bardzo zadko nosze. moze raz na 5 miechow

więc to zmienia postac rzeczy kobietko zrób test kiedy będziesz przed kąpaniem zdejmij majteczki i zobacz czy na nich nie ma żółtego nalotu śluzu i powąchaj je jeśli pachną cipeczką normalnie to jest ok jeśli zapach Cię niepokoi bo jest inny to masz zapalenie. nie słuchaj rad mycie w czystej wodzie bez antyseptyka nic nie da wtedy idź do ginekologa on cos Ci przepisze. Dziewczyno ja też noszę damskie majtki z boku mają koronki noszę je od tygodnia sa wygodne a mój penis jest pozbawiony zupełnie napletka, tak, że podczas zwisu jest zupełnie odsłonięty i zawsze widać żołądź. Drogie dziewczęta. Majteczki w czasie zapalenia pochwy prosze zmkieiać 2xdziennie cipkę trzeba podmywać ale nie za często dobrze wam zrobi płukanie ziołami lub kremy od ginekologa. Bardzo ważne jeśli jest miesiączka to nie miejcie tamponów w sobie tylko podpaski. Dziewczęta myć się tylko wtedy pod zimną wodą gorąca woda w czasie miesiączki może wywołać krwotok tak jak u mężczyzn po obrzezaniu. Drogie dziewczęta teraz jestem tak delikatny tam jak wy. Nie posiadam tam już żadnej ochrony ponieważ nie mam już napletka. Więc głowa do góry będzie dobrze proszę dziewczęta dbajcie i oglądajcie codziennie rano swój śluz na bieliźnie i w pochwie on mówi najwięcej. Jeśli jest czysty i pachnie neutralnie to jest wyśmienicie wtedy jesteście drogie dziewczeta zdrowe i zupełnie płodne jak kobiety a jesli śluz śmierdzi i ma inny od bezbarwnego koloru to macie zapalenie i wtedy radzę iśc szybko do ginekologa. my chłopcy nie mamy śluzu tylko przed wytryskiem jest kilka kropli śluzu i tam też są plemniki więc z daleka od cipki ok. dobranoc. P.S. Ja też noszę damskie majteczki ale nie z bawełny tylko jak półhalki lub haleczki z jedwabiu wiskozowego. Często noszę półhalki jestem obrzezany i ten rodzaj bielizny typu halki lub półhalki jest najwygodniejszy jak je noszę to nie noszę juz pod nie bokserek tak jest cudownie czuję brak opinania. Pomimo spodni. Można je nosić będąc obrzezanym tylko trzeba kupić odpowiednią długośc tzn przed kolano drogie dziewczęta. Kocham Was wszystkie. Prosze dbajcie o swoje cipki o swoje pochwy łechtaczki i wargi sromowe macie w kroczu bezcenny skarb który jest bardzo delikatny i niewinny i niech taki pozostanie. To ja wasz idol Wojtek lat 29 zupełny zniewieściały gośc którego pasjonuje świat Kobiet w 100% dobranoc proszę pisac do mnie

Gość niet.
transMariola, to co piszesz jest podniecajce.

Gość niet.
chcialabym zobaczyc jak dbasz o swa ptaszyne :) mi na problem jak w typule pomoglo zwyczjane mycie mydelkiem dove dla skory wrazliwej. sluz mialam normalny, nie bylo niesweizego zapachu, tylko w nocy swedzialo czasem .

mam problem, od kilku dni wystepuja u mnie upławy koloru brązowego.Wydzielina nie kleji sie i jest wodnista ,z tak jakby skrzepami. Dodam ze od miesiaca nie mam okresu.Prosze o pomoc co to moze byc...

Droga niet.....wyobraź sobie, że idę z moją ptaszyną do lekarza jest w opatrunku kłade się na kozetce a pielęgniarka delikatnie owija opatrunek czuję jak członek zaczyna pulsować robi się większy lecz opatrunek przykleił się do miejsca zeszycia więc go polewa wodą utleniona pieni się spływa po jajkach następnie delikatnie naciąga skórkę która i tak już jest i pozostanie naciągnięta na zawsze wtedy opatrunek odkleja się a ja widzę jak cudowne dłonie pielęgniarki trzymają pod okiem lekarki strzypce do odcinania i wyjmowania szwów. Nagle słysze komendę proszę zamknąć oczy będzie szczypać i delikatnie chirurg o damskich dłoniach przecina szew za szwem i wyślizguje go z ranki pojawiają się dwie krople krwi które spadają mi na póhalkkę białą jak śnieg.Następnie znowu członek jest myty i zawinięty w kokon. A teraz info dla niet...panienko w nocy przed snem zdejmuję majteczki lub zsuwam haleczke lub półhaleczkę i piorę moją damską bieliznę przed kąpaniem lub prysznicem. Zawsze pierwsze piorę bieliznę.....następnie wchodze pod prysznic włanczam letnią prawie zimną wodę i dotykam swojego ciała dłońmi na których jest płyn do kąpieli masuję sobie całe ciało szczególną uwagę poświęcam mojemu ptaszkowi zazwyczaj biorę go do prawej dłoni i dokładnie myję masując, jajka myję lewą dłonią o myciu kk nie będę pisać. delikatnie osuszam ręcznikiem całe ciało szczególnie delikatnie żołądź członka po obrzezaniu.

Gość niet.
cudowna to historia :) acz nieco drastyczna 😭

droga niet drastycznie było przed obrzezaniemkiedy skalpel naruszy ciągłośc napletka i oddzielił go od reszty prącia tak precyzyjnych dłoni nie widziałem jak żyję zrobili to tak delikatnie i z tak wielką precyzjąże aż mi dech zaparło w piersiach. Teraz cały czas przyzwyczajam się do napiętej skórki na całym prąciu wygląda ślicznie i jestem bardzo zadowolony z obrzezania. Drogie dziewczeta oto zalety: 1. Jest czysty i bez zapachu tak więc jest ok. 2. Wyprostował się i teraz podczas zwisu nic mu tam nie zalega zero serka:) 3. Wędzidełko jest napięte a dotyk wilgotnym palcem w to miejsce powoduje silna erekcję i niesłychaną ochotę na sex wcześniej była stulejka i było do ....tragicznie. 4. Jesli mocno naślinię żołądź lub nakremuję żelem do zmniejszenia tarcia to podczas pieszczot dłońmi kobiety lub moimiosiągam niesamowicie silny orgazm miejsce jest ledwie zagojone i musimy robic to delikatnie. Wady: 1.Cały czas szukam męskiej bielizny wykonanej z tego materiału co halka kub delikatna damska koszulka. 2. Chodzenie w męskiej bieliźnie typu bokserki z normalnej bawełny powoduje otarcia to przyjemne nie jest. Dziewczęta osądzcie sami jestem pozbawiony intymnego przykrego zapachu to też daje nam obrzezanie więc jestem szczęśliwy a moje majteczki lub inne szmatki po długim dniu są zupełnie bez zapachu....kiedyś było inaczej. Droga niet bardzo proszę o wypowiedź w tej sprawie napisz coś na mój emailtwoje teksty tez mnie podniecają...Twój Wojtek:)

Gość Elcia123
mam problem jestem po stosunku no i mnie bardzo boli pochwa co mam robic tak mysle ze moj misio zamocno włozył swojego pomocy

Czesc mam to samo tyle ze w trakcie stosunku (i po nim) swedzi mnie myszka . Mam opuchniete wargi i czasami mam bezzapachowa wydzieline. dziekuje za odpowiedz

Gość prawie jak nazi
Temat stary ale dopiero dzisiaj sie na niego natknąłem i nie mogę sie powstrzymać od kilku słow ode mnie Dziewczyny idźcie do ginekologa a nie bawcie sie w rozmowy z jakims gejotranswestytą.On raczej nie wiele wie o pochwie i jej problemach.Jakby chodziło o ból tyłka to pewnie by mógł dużo więcej powiedzieć.Coś przeczuwam,że jego misio też mu nieraz za głeboko włoży ... pozdro

od jakiegos czasu swedzi mnie pochwa ale tak w srodku jak po ugeyzieniu komara. nie wiem co to jest pomozcie..... jestem mloda wstydze sie isc do lekarza jak to mozna wyleczyc bez wizyty u lekarza i co jesli sie nie bedzie tego leczyc??? smaruje to sudokremem na odpazenia ale nie wiem czy to dobrze... POMOŻCIE PROSZE!!!!!!!!

Gość trzese sie cala w srodku
nerwica..

Gość agnieszka18
czesc..mam pewien problem. od dwoch dni czuje swedzenie w pochwie i wyraznie widac spuchniecie.. nie tylko mnie swedzi ale odczuwam tez niemaly bol, przyjrzalam sie mojej pochwie i w lechtaczce zauwazylam malego guza ktory mnie bardzo boli, dodam ze dwa dni temu w niedziele co chwile chodzilam do ubikacji bo bardzo chcialo mi sie sikac..to od tego dnia kiedy tak czesto sie podcieralam Ps.Jestem dziewica