Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia77

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość nadia77

kochalam sie z chlopakiem tuz przez 1 dniem plodnym - kochalismy sie w nocy a juz nastepnego dnia wieczorem zauwazylam ze to juz dni plodne bo moj sluz byl bardzo obfity. czy plemniki moga zyc tak dlugo i czy mozliwe ze jestem w ciazy?

tak to możliwe, że jesteś w ciąży, tak to możliwe, że nie jesteś w ciąży!!! dziewczyno!! ile Ty masz lat???

Gość nadia77.
a nie widać po nicku?

Gość Olimpia 2
możesz być w ciąży. plemniki żyją nawet i pięć dni, jeśli mają odpowiednie do tego warunki - np. śluz typu płodnego...

Gość Olimpia 2
a w którym dniu cyklu jestes teraz, ile zostało ci do okresu?

no właśnie,nick swoje, a pytanie jak 17-latki swoje, przecież nikt tego Ci nie powie, biologię w stopniu podstawowym miałaś w szkole, a jeżeli uprawiasz sex, to powinnaś wiedzieć jak się zabezpieczyć, ewentualnie, jeżeli chcesz mieć dzidzię, to powinnaś wiedzieć jak się do tego zabrać. Przecież Twoje pytanie to zwykły spam jakich jest mnóstwo na kafe.

Gość Olimpia 2
nie pozostalo ci nic innego, jak doczekac do terminu okresu i zrobić test. Najlepiej test z krwi, robia w każdym labolatorium, bo te aptecznie moga nie pokazać na początku ciąży. Sama tak miałam. - testy nie wykazały, a obecnie jestem w 6 miesiącu.

Gość nadia77
a kiedy moge najwczesniej sprawdzic bo nie wiem czy wytrzymam do kolejnej miesiaczki?

Gość misia-P
7 dnia po zajsciu w ciaze mozna sprobowac robic test.... powodzonka;-)

Gość kornelkaa
a badanie krwi po ilu dnicha mozna zrobic ?

Gość majkuniaaa
Kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia w dni płodne jednak do wytrysku doszło na zewnątrz. Czy mam się bać? Czekam na poważną odpowiedź bo wbrew pozorom to poważne pytanie. Dzięki z góry.