Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosik

Normaderm Vichy na noc. Wasze opinie

Polecane posty

Gość sosik

Hejka lekarz dermatolog zalecił mi ten krem- oczywiecie stosowanie na dzień . Mówił ,że ten na dzień jest nie dobry. W każdym razie chciałam dowiedzieć sie jakie są wasze opinie na temat tego kosmetyku. Aktualnie od 2 lat nie stosuje żadnych kremów- miałam problemy z cerą i lekarz kazał mi odstawić wszytko. Teraz jest juz w miare ok , chociaz czasem coś wyskakuje. Nie chciałbym zepsuć sobie znow jej stanu przez stosowanie kosmetyku którego wcale nie musze stosować , dlatego pytam.

Gość moja opinia.
mialam ten krem, cudow nie sprawil ale na pewno zredukowal wydzielanie sie sebum, po dluzszym, regularnym stosowaniu byly efekty, pory staly sie mniej widoczne. Wazne by wieczorem zawsze dobrze umyc buzke i potem nalozyc krem.

Gość ja mam ten krem na dzien
uzywam od kilku dni i na razie jest ok. Przedewszystkim buzia gladka. Zobaczmy jak bedzie dalej.

Gość sosik
dzieki za opinie. bałam sie troszke ,ze mi sie pogorszy po tym , bo gdzies kiedys wyczytałam ,ze dziewczyna sobei cere tym zepsuła . Ale mzoe to był indywidualny przypadek.

Gość krolowa zycia
raczej indywidualny, a nie zbiorowy :O

mi ten na noc podrażnił skórę, wysypało mnie. ciekawe, że lekarz zalecił Ci go na dzień. kwasów nie stosuje się na dzień, chyba, że pod naprawdę porządne filtry UV, a Ty o filtrach nic nie piszesz. przy stosowaniu kwasów na noc, na dzień też koniecznie są filtry.