Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KICIUNIAA

DO POSIADACZY MLODYCH KOTKOW-CZY SPIA Z WAMI W LOZKU?

Polecane posty

ja spałam, jak mój kot był mały, ale nie polecam, raz obudziło mnie rpzerazliwe wręcz wycie okazalo sie ze spalam na nim, ale nic mu siie na szczescie nie stalo.\\ Znam przypadki ze kotki sie udusily w ten sposob. Lepiej nie probowac

nie, absolutnie. pomiając różne różności które one w swoich organizmach przenoszą i dla nich są nieszkodliwe a dla nas już mogą być, zwariowałabym z dwoma kociakami szalejącymi wszędzie i non stop.. nie ma opcji, mają swoje spanie w innym pomieszczeniu :)

Gość w nocy nie
moj w nocy zaczyna sie bawic i nie chcialabym byc obudzona przez przeoranie mi twarzy pazurami ;)

ee jak podrosnie to mozna,. ja ze swoim spie chcociaz najmlodszy nie jest- 3,5 lata. a jak wariuje, albo podgryza moje konczyny wystajace spod koldry - to w ryj ;)

Gość Affen
Mój kociak śpi ze mną już 8 lat.jedyny inus jest taki, że czasem zostawia pełno futra na poduszcze!

Gość kakza
Oczywiście że tak!!!! Koty sa najlepszymi przytulankami do spania.:) Fakt, że czasami dają w kość zabawami w nocy. Ale ja robię tak: zwykle zasypiam z moimi dwoma kotkami, a jak się budzą w nocy i mnie budzą - wylatują do drugiego pokoju. Ale dopiero wtedy.

Mam juz bardzo dorosłego kota, ale co do spania to mój pluszak często zmienia miejsca, czasem spi ze mna, czasem sam w swoim koszyku a innym razem na kanapie w salonie...ale ja nigdy nie miałam na to wpływu, gdzie spi, gdyz przed kotem nie można sie zamknąć, nie wpuscic do łózka czy w ogóle do sypialni...jest w stanie otworzyć sobie kazde drzwi, no chyba zebym na klucz zamykała, ale wtedy tez by skakał na klamkę i miauczał, wiec na pewno bym nie pospała za bardzo, także u nas w domu kot sam decyduje :D

kakza-> ja tez tak robie. ale z kotem spac fajna rzecz zwlaszcza zima. CZY WASZE KOTY CHRAPIĄ? bo moemu sie zdarza :o :D

Gość kakza
Moim też. Wtedy delikatnie nakłaniam do zmiany pozycji.:)

moj czasem chrapie jak stary facet, budze go wtedy cos tam na mnie powarczy i nadalej :o hehehe bezczelny

Gość kakza
Moja jedna ma czasami złe sny. I płacze przez sen. Wtedy ją budzę i przytulam.:)

Gość tylko nie mówcie
że uprawiacie seks z kotami? :O