Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslec

Zaskoczona kłamstwem kumpeli!!!!!!!????????

Polecane posty

Gość co o tym myslec

Mam kumpele z ktora kiedys mieszkalam takze troche sie znamy. W wakacje sie nie widzialysmy tylko pisalysmy smsy. ja mialam obrone pod koniec lipca i napisalam do niej kiedy ona ma itd. A ona mi odpisala ze jest juz po obronie i ze dostala 4,5. Zdziwilam sie bo byla daleko do tyłu z pisaniem pracy (na pewno dalej niz ja) no ale ucieszylam sie, pogratulowalam i zapomnialam. Mialysmy isc na te same studia uzupel. i zdziwilam sie gdy nie zobaczylam jej na zajeciach. Spotkalam za to inne kolezanki i przypadkiem poiwedzialy mi, ze ona im powiedizala, ze obrone ma dopiero za kilka dni...! Czuje sie oszukana, tym bardziej ze ostatnio kilka razy sie spotkalysmy i nic nie powiedziala. Fajna kolezanka co? Przeciez co mi do tego kiedy ma obrone? Nie jestem typem osoby ktora potrafi byc zlosliwa czy cos, nigdy nie powiedzialam jej nic zlego, wiec nie wiem skąd te klamstwo.... co o tym myslec? POIWEDZIEC JEJ ZE WIEM O TYM?

Gość no zajebiste masz problemy
opowiedz nam o czymś jeszcze.

Gość cos z nią nie tak
:O

Gość brazowooka
hmm mysle, ze taka osoba jest falszywa i potrafi sklamac w kazdej sytuacji, ojjej ile razy ja sie na kolezankach przejechalam oj...

Gość tez mialam taka
kolezankle ktora non stop klamala mozna by rzec ze cale jej zycie oparte bylo na klamstwie. zawsze jak sie spotyklaysmy to wciskla mi te kity . juz nie jest moja kolezanka :-)