Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kACPERKOWA_83

BLAGAM O POMOC - ZA 4 TYG SLUB BYLEGO, 8 KILO DO ZRZUCENIA!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kkhh
nie dasz rady :( to za krotki okres czasu by tyle schudnac...

Witaj:)Chętnie sie do Ciebie dołacze;) Mój cel to 9 kilo w 6 tygodni;) Mam nadzieję, że się uda;) Dziś na wadze 58 kilo.. z kilkoma deko;) Od teraz DIETA bo inaczej sie zalamie ;( za 4 tyg wyjazd na Słowacje takze mam nadzieję że do tego dnia schudnę chociaż 6 kilo. Jak myslicie? Pomozcie;( Jestem zalamana;(

Gość kACPERKOWA_83
NIE ZALAMUJCIE MNIE MUSZZZZEEEEEEEEEEEE WYGLADAC DOBRZE MAM 168CM WAZE 65KG

Gość kACPERKOWA_83
OK , MOZEMY SIE POODCHUDZAC IDE TERAZ POBIEGAC COS RUSZE TO SADLO TROCHE

Gość kACPERKOWA_83
ESECZKA JAK ZRZUCILAS KILOGRAMY???????????????????

Gość
ja mam pytanko: skad ten nick?? masz tak na nazwisko??

Gość kACPERKOWA_83
NIE:) moj chlopak to Kacper:)

Gość ja potrzebuje na czerwiec
i co myslisz ze zrezygnuje dla ciebie w dniu slubu???? Bzdura

Gość KACPERKOWA_83
nie zalezy mi na nIM PO PROSTU MUSZE DOBRZE WYGLADAC A BYLY KOCHA MNIE BIERZE SLUB PRZEZ WPADKE

Gość a ja ide za 2 tyg.
na wesele do znajomej gdzie bedzie była mojego faceta. nie widzieli sie od zerwania czyli jakies 5 czy 6 lat. mam do zrzucenia conajmniej 5 kg. a najlepiej to 15... :P

Gość a ja ide za 2 tyg.
nie wiedzialam wczesniej ze nas zaprosza na to wesele... moze uda mi sie choc te 5 kg. zrzucic. kiedys udalo mi sie zrzucic 6,5 w 2 tyg.

Gość Kacperkowa_83
prosze o porady pleassse

Gość ygh
rusz d*** a nie siedzisz i czekasz na porady, od tego jeszcze nikt nie schudł

Gość djhahsdfdfuisffuie
najgorsze chyba co moze byc to brac slub tylko dlatego ze dziecko jest w drodze moj znajomy tez tak zrobił tzn jego laska wyjechała na szkolenie on zrobił mały skok w bok i jak sie okazało ta laska zaszła w ciaze tamta oczywiscie ryczała i była w stanie nawet wybaczyc mu ta zdrade (bo go bardzo kochała jak mowiła) ale on mimo ze tez cos do niej czul posłuchał rodzicow i ozenił sie z ta laska z ktora miał miec dziecko układało im sie jakos tzn było widac ze nie ma miedzy nimi jakiegos wielkiego uczucia, po 2 miesiacach od wesela dziewczyna poroniła zwiazek zaczał sie jeszcze bardziej sypac dzis sa juz po rozwodzie oboje znalezli maja nowych towazyszy ten chłopak wrocił do swojej pierwszej laski na prawde nie warto zenic sie tylko dlatego ze tak mowia inni a ty nie musisz chudnac tylko po to by wzbudzic w nim wieksza zazdrosc jesli cie kocha i ty jego to to juz widze tu wielka zdrade bedzie z toba zobaczysz

Gość jestes pewna
ze staciłas 30 kg w miesiac moze to było w tydzien nie wypisujcie takich bzdur

Gość lkjllj
taa no wlasnie dobra bzdura

Gość rany ale wy dziwne jesteście
facet się żeni i zaprasza na ślub swoją byłą ? to chyba lekka przesada na Twoim miejscu w ogóle bym tam nie szła, owszem wysłała życzenia i tyle odchudzasz się na tą okazję, znaczy że jeszcze zależy Ci na tym facecie, jak pójdziesz to się tylko zdołujesz i byc moze zepsujesz humor przyszłej Pannie Młodej....to bez sensu, pomyśl jak Ty byś się czuła gdyby na Twoim ślubie pojawiła się była Twojego faceta, wystrojona i wypicowana w nadzieji że on ją zauważy i będzie żałował....to naprawdę żałosne takie scenki wyglądają fajnie tylko w filmach i tylko w filmach prawdziwa miłośc wygrywa...chyba nie liczysz na Hollywodzki Happy End, w którym facet zostawi przyszłą żonę i rzuci Ci się w ramiona zauroczony Twoją nową szczupłą sylwetką ....

Gość panna marzycielka
a może chwyci ją za rękę i razem uciekną z kościoła :)

dziewczyno, schudnij dla iebie po pierwsze jak juz tak bardzo musisz a po drugie nie idz na ten slub. nie sadze zeby on zmienil zdanie tylko dlatego ze schudlas 6 kilo. sorry, ale jakby cie kochal to nie zrobilby dziecka innej. a jesli skoczym w bok bo bylas za gruba to tym lepiej dla ciebie. moze tamta tez rzuci jak utyje 20 kilo w ciazy.

Gość do autorki tego topiku
faktycznie bardzo cię musi kochać, skoro zaliczył wpadkę z kimś innym tzn. że dopuścił się zdrady. Dzieci nie biorą się z powietrza! Jesteś żałosna, żal mi ciebie i twojej "wielkiej miłości" DZIECINADA!!!

Gość nic by mi tak skutecznie
nie pomogło zapomniec o jakimś chłopaku jak fakt że będąc ze mną zrobił dziecko innej.... komu chesz zaimponowac ? byłemu ? czy jego przyszłej żonie ?

Gość zrob sobie
tygodnioa glodowke oczyszcajaca, a potem przez 3 tygodnie dieta 1000 kcal napewno sporo spadniesz z wagi, i swiezutko bedziesz wygladala na weselu

Gość zrob sobie
a co wy tak na nia usadlyscie, pyta o rady a wy jej moraly prawicie, chce isc niech idzie a ze chce dobrze wygladac lepiej od panny mlodej to jej prawo.

Gość warzywko -
do autorki tego topika: radzę Ci diete zdrową, czyli jesz sobie spokojnie co 3 godz. Same warzywa+jakieś chude mięsko GOTOWANE+otręby pszenne. Na serio pomaga. Nie ma sensu sie głodzić. Posiłki co 3godz, dużo herbatki czerwonej czy zielonej (najlepiej na zmiane). Wieczorem na głoda: jabłuszko. marchewka lub jakiś owoc, ale nie zbyt wiele. Owoce, przez duża zawartość węglowodanów też powoduja tycie (wiem, bo sprawdziłam to na sobie). Taka dieta sie nie głodujesz i uwierz mi, że są efekty. Trzymam kciuki. I ... bede sie tez odchudzała z Toba :-)