Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kACPERKOWA_83

BLAGAM O POMOC - ZA 4 TYG SLUB BYLEGO, 8 KILO DO ZRZUCENIA!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kacperkowa_82
zejdzcie ze mne kocham mojego partnera!! bylemu chce pokazac, swini jednej, co stracil , i pojde tam , owszem wiec zamiast na mnie najezdzac - -dajcie sposoby ZEMSTA BEDZIE SLODKA dzis jestem na 2 kawach i 2 goracych kubkach pomidorowych

Gość suellen
rozumie twoja zacietosc,ale zupki pomidorowe? nie lepiej 2 jablka? masz do wyboru blyskawiczne diety "cud" ja sie w takich sytuacjach ratuje 3dniowa monotonna ale dziala,sprobuj w 1dzien tylko kapustka kiszona,mozesz dodac marchewke,podobno trzeba zjesc az 1kg ale ja dalam maks 0,5 i tez podzialalo,2dzien tylko kartofle ugotowane w mundurkach jesc bez soli,3dzien tylko owoce oczywiscie typu jablka,czy pomarancze a nie banany,dieta z winem na dobranoc tez dobra...poszukaj...a tak od siebie jako kobieta...czy warto?on bierze slub z inna,chcesz to zobaczyc?jesli cie nie kocha to nawt z figura modelki nie zrobisz na nim wrazenia...niestety taka jest prawda,zrob to dla siebie,schudnij ubierz sie ladnie i baw dobrze,po co sie mscic?nie lepiej uniesc glowe wysoko i powiedziec i bez ciebie umie byc szczesliwa" wiem ze czeka mnie cos duzo lepszego...:)"powodzenia