Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadiya26l

Busy Francja -Polska...

Polecane posty

Interesują mnie jak w temacie ,czy znacie jakies busy które często jeźdzą a konkretnie z Paryza do Polski konkretnie przez dolny śląsk.. mieszkam blisko zgorzelca wiec chyba kazde jada przez dolny sląsk:).nazwa firmy ewentualnie numer telefonu,bardzo pilne :) dziękuje ślicznie:)

wiesz nie mieszkam w mieście i nie ze mi sie nie che ,a w biurach to są ale nie busy ale częściej autokary ,są nie raz na czarno busy prowadzone i wątpię ze będą ogłaszane w biurach:) wystarczająca odp.?

Gość ja wiem tylko z Wawy
Nie wiem czy chodzą przez dolny śląsk, ale wiem że są można busem firmy EuroLines, bilety do kupienia np. w Air Clubie ul. Senatorska w Warszawie. Można zapłącić przelewem i wyślą Ci poczta bilet. Do Paryza 279 zł. Centrum Podroży Air Club Senatorska 28 00-095 Warszawa Telefon: (22) 829 95 00, (22) 828 86 82 Fax: (22) (22) 829 95 50, (22) 827 17 82 info@airclub.pl http://www.airclub.pl Godziny otwarcia Poniedziałek - Piątek: 8.00-18.00 Soboty: 10.00-15.00 Trudno mi powiedzieć, przez jakie miasta przejeżdżają, z Wawy odchodzi ok. 10.00 rano

Gość ja wiem tylko z Wawy
aha, ja mówię "bus" na autokar, widzę że o czymś innym myślałaś... to szukaj dalej, powodzenia...

Kochani mi chodzi o busy ,nie o autokary :( ciotka czasem chciałaby podac przesyłke a autokarem raczej nie mozna ,tylko busy ją ratuja .

Gość rony
hej moze zadzwon pod ten numer wiem ze jezdzili do francji 669 428 165

Gość gość
Jeśli wybieracie się do Paryża i szukacie transportu z lotniska to polecam http://autobusparyz.pl/ korzystałam już kilka razy z ich usług i jestem bardzo zadowolona, szybko, punktualnie i komfortowo :)

Gość gość
Potwierdzam autobusparyz.pl rzeczywiście są rzetelni i co najważniejsze punktualni.

Gość gość
Na Bissole.pl mają fajne oferty wycieczek do Francji, chociaż ja osobiście czasem wolę jeździć samotnie, wzorując się na planach podróży z wyprawymarzen.pl

Gość gość
Przewozami międzynarodowymi zajmuje się również firma Strada Tour http://www.stradatour.pl/. Mają nowoczesne autokary i mikrobusy, także podróż większą grupą jest tutaj opłacalną sprawa. Ja z nimi podróżowałam kilka razy i jeszcze się nie zawiodłam – bezpieczeństwo i punktualność sa najważniejsze w tej kwestii.

Gość gość
korzystałam z usług autobusparyż. transport w bardzo dobrych warunkach i dobrych cenach. bardzo polecam!

Gość gość
Jest wiele możliwości transportowych, ale ja korzystam z usług firmy Autobusparyż, bo jest niezawodny i jeszcze się na nim nie zawiodłam. Ceny są rozsądne, a podróż przebiega w warunkach komfortowych. Warto sprawdzić samemu.

Długo się zastanawiałam nad możliwościami przejazdu, nieco podzwoniłam po firmach i najbardziej konkretna okazała się firma Autobusparyż, która gwarantowała dobre warunki przejazdu i nie była droga. Wszystko przebiegło bez zarzutów i nie żałuję.

Gość gość
Ja od dwóch lat mam już stałego przewoźnika na trasie Polska – Francja, bo wiem co mogę oczekiwać, a stawki za przejazd są konkretne. Dla mnie autobusparyż to bardzo dobra firma, a kierowcy jeżdżą rozsądnie i są wyspani, a to jest ważne!

Gość gość
Widzę, że trafiłem na dobry temat, bo właśnie szukam przejazdu do francji. poorientuję się jak wygląda sytuacja z autobusparyz, bo sporo o tej firmie przrewozowej piszecie.

Gość malina887
Zaglądaliście już tutaj http://www.aura.pl/abc-podroznego/francja/ ? Jeśli nie, to naprawdę warto. Uważam, że zawsze warto dobrze się rozejrzeć na rynku przewozów, aby znaleźć najlepsze i najtańsze rozwiązanie dopasowane do naszych potrzeb.

Gość gość
Ja także korzystałam z usług autobusparyz i sobie chwale. Punktualnie, szybko i komfortowo :)

Gość gość
autobusparyz. lepszej opcji nie ma!

Gość gość
potwierdzam. tylko autobusparyz!

Gość gość
Za Waszą namową skorzystałam z autobusparyz i jestem zadowolona. Wszystko ok. Nie drogo a komfortowo!

Gość gość
reklamująca się atobusparyz aż razi po oczach..a poza tym, czy naprawdę nie rozumiecie, że to pytanie o BUS a nie autobus.. polecam pooglądać zdjęcia w google jeśli ktoś nie rozumie różnicy

Gość Kunegunda617
Warta uwagi jest dobrą wycieczkę do Francji pod linkiem: http://www.płytki-podłogi.org.pl/21/Hobby-budowlanca/Wybieramy-sie-na-urlop-po-pracy-na-budowie

Gość gość
ja jechałem z busparyz. Chwalę sobie, bo dużo nie zapłaciłem. Na Porte Mailot zapłaciłem 15 euro.

Gość Auto Bus Paryż
Gwoli wyjaśnienia autobusparyż.pl to strona internetowa napisana jednym ciągiem, gdyż inaczej się nie da: Auto (jak auto osobowe) Bus (jak bus) Paryż (jak Paryż). Gdy ktoś wpisze nas w google wyskoczy informacja o legalnie działającej firmie zajmującej się przewozem osób z lotnisk Beauvias, Charles de Gaulle i Orly. Jesteśmy, działamy i mamy pozwolenia. Nie jesteśmy firmą krzak. Bardzo chętnie odpowiemy na pytania pod numeem telefonu 518 341 477 Pozdrawiam serdecznie Norbert Kwiatkowski

Gość gość
Witam, jeśli szukasz busów to nie ma lepszego miejsca na znalezienie jak : www.kierowcazadzwoni.pl - dodajesz trasę i już - czekasz na najlepsze oferty