Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daf

znowu trzeba udawac

Polecane posty

Gość daf

jutro znowu wracam po weekendzie do swiata, bede mila sympatyczna, usmiechnięta, radosna, bede gratulowac innym sukcesow, cieszyc sie ich szczesciem.......... az wroce do domu do swojego swiata, zamkne sie besilna bo cała energie zuzyje na udawaniu w pracy jaka to jestem szczesliwa. dllaczego jutro znowu jest poniedziałek.......

Gość daf
czy ktos jeszcze ma jak ja?

nie mam pojęcia dlaczego jutro jest znów poniedziałek :/ ja akurat tak nie mam 🖐️ będę jak zawsze trzymać się z daleka od ludzi a potem wrócę do mieszkania gdzie pewnie nie zabiorę się za nic konstruktywnego... więc raczej nie udaję...

Gość najgorsze sa niedziele

Hihi, zabrakło mi tylko w pierwszym poście jednego - że jak wrócisz do swojego świata, zamkniesz się, to jeszcze wejdziesz na kafe :classic_cool: A ja przez najbliższe miesiące mam za dużo czasu, bo konkretnej roboty sobie nie mogę znaleźć, bo się za niedługo przeprowadzam. Więc pozostaje net i takie jedno niewielkie zajęcie:o Porobiłabym coś bardziej konstruktywnego, ale nie mam co - a na allegro już wszystkim handlują, nawet nic wymyślić nowego nie umiem:o Daf, chlopa Ci trza może ;)

Gość daf
o rany ja tez na allegro handluje, chlopa mi trzeba ale tego ktorego chce nie moge miec. Nigdy go nie zrozumiem,raz sie do mnie usmiecha , zagaduje, podwozi do pracy, domu. Potem w ogole tak jakbym nie istniala. Trzeba mi chlopa zdecydowanego i takiego co by mnie chciał ;-).

Jak un taki nijaki, to szkoda czasu na niego ;) Znajdź innego, hihi, powodzenia ;)

Gość daf
ja wlasnie nie mam siły do niego, miałam sobie odpuscic. No ale w piatek przyszedl pogadac, było całkiem ok. Potem po pracy przyszedl czy mnie odwiezc, ale musialm zostac. Czuje sie jak w podstawowce.

Gość daf
ale ja to czasami sama siebie nie poznaje, w piatek normalnie przez jego spojrzenia nie mogłam sie na pracy skupic. Naprawde czuje sie jak gowniara z podstawowki, a do szkoły juz nie chodze dawno

eeee, taki czas masz widocznie, stęskniona kobieto ;) Ale to temat na inny dział :classic_cool:

Gość daf
no pewnie trzeba mi 'meskiego' dodatku do zycia , pozdrawiam pa