Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .............czy warto

Czy warto iść do GINEKOLOGA.........................................

Polecane posty

zawsze chodzilam prywatnie ale ze wzgledu na brak srodkow finansowych zastanawiam sie czy nie isc do przychodni??Odradzacie??

Czy jest jakas znacząca różnica???

Prosze podzielcie sie swoimi opiniami.Szczegolnie kobiety ktore mają porownianie miedzy prywatnym a publicznym gabinetem...

chyba malo osob zadowolonych skoro nikt nie poleca:)

Gość Lois
Hiena tobie to słownik jest potrzebny a nie lekarz!

no wiec jak to jest bo ja nadal sie zastanwiam

Gość truly madly deeply
sprobuj jak ci sie nie spodoba to bedziesz bierac kaske na prywatnego

no tak ale wolalabym to wiedziec jednak przed podjeciem decyzji, bo jak nie warto to wydam kase na prywatnego ale poprostu mialam nadziej ze moze cos sie zmienilo w tej kwesti

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
ja polecam...tylko trzeba się wyiedzieć o dobry gabinet. usługa ta sama z tym ze nie naciagja na zabiegi (np niepotrzebne usuwanie wyimaginowanej nadżerki - albo o zgrozo wypalnka u nieródki) mnie i moje zdrowie spotkało więcej krzywdy u ginekologow prywatnych niż u państwowych. osobiście bardzo polecam

a czy rejestrujesz sie wczesniej?Musisz czekac na ttermin czy nie?

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
nie rejestruje się...ide rano na 8 i ustawiam się w kolejeczkę...zajmuje to w zalezności od liczb osób od półgodzinki do 1,5.

Gość GNU
swego czasu tez przerzucilam sie z prywatnego na przychodnie. I nie bylo problemu. Okres oczekiwania na wizyte taki sam jak u prywatnego (2 dni do tygodnia), bez oplat, dobry lekarz.. ale to byc moze kwestia mojego szczescia.. w kazdym razie, warto sprobowac.. zwykle w przychodni jest kilku lekarzy, nie jeden, wiec jesli jakis ci sie nie spodoba, idz do innego. Jak sama mowisz, nie stac cie na lekarzy prywatnych, wiec jakie masz wyjscie? zreszta, w koncu placimy te 8% czy ile tam na opieke zdrowotna, nie? ginekolog w przychodni to nie to co dentysta.. naprawde jakosc uslug jest wedlug mnie w ginekologii taka sama

Gość GNU
ja sie rejestrowalam - ale to zalezy od przychodni. moja byla na wpol sprywatyzowana, wiec mozna bylo zadzwonic i na konkretna godzine sie umowic..

Gość roznie bywa
kiedys mialam super babke w przychodni, o niebo lepsza nic te prywatne, Popytaj znajomych

Dzieki za rady.A kobitki jak wyglądają w obecnych czasach gabinety w przychdni??Bo szczerze mówiąć już przyzwycziłam się do estetycznego wnętrza.... Z tego co piszecie chyba warto sprobowac.Wiesz pieniadze zawsze sie znajdą ale jest to spory zawsze wydatek, a jesli do tego dochodza tabletki anty to wiecie ze to malo nie kosztuje:(

Gość GNU
naprawde z panstwowa ginekologia w PL nie jest zle. teraz mieszkam w USA i jesli potrzebuje isc do zenskiego, nawet w naglych sytuacjach, nie ma mowy, zebym miala wizyte wczesniej niz za 2tyg.. czesto czekam miesiac...

ja nigdy nie musialam sie zapisywac wczesniej do prywatnego wiec chyba roznie to bywa