Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwka

przerwa z tabletkami

Polecane posty

Gość sylwka

czesc dziewczyny. pisze do was poniewaz mam maly problem. przez dwa lata bralam tabletki teraz od miesiaca mam przerwe po tak poradzil mi moj lekarz. przez ten miesiac staralam sie uwazac i stosowalismy z chlopakiem prezerwatywy, ale miesiaczke powinnam dostac pare dni temu no i niestety wciaz jej oczekuje. tak sobie mysle ze to przez to ze przestalam brac tabletki cykl mi sie rozregulowal, ale prosze napiszcie co wy o tym sadzicie. dzieki.

Dokładnie tak, jak samapodejrzewasz.Brałaś dośćdługo, więc to całkiem prawdopodobne że ci się cykl rozregulował. czekaj spokojnie na okres.powinien się wkrótce pojawić. jak się nie pojawi to idź do lekarza, da ci cośna wywołanie. Pozdrawiam

Gość Weronika1987
cześć dziewczyny! też zamierzam odstawić tabletki po roku. dziś biorę ostatnią. trochę się boję. moja koleżanka nie dostała okresu przez pół roku, a ten który w końcu dostała był wywoływany luteiną. teraz dla uregulowania znowu musi brać tabletki. błędne koło??:/ pozdrwaiam:)

Gość kinga22
nie martw sie jesli gumka nie pekła to nic sie nie stanie pozatym mi sie okres tak po odłożeniu na miesiac cały tydzien spóznil dokładnie 35 dniu cyklu przyszedł wiec spoko czekaj sie nie stresuj....

Gość kinga22
dodam brałam 3,5 lat

Gość sylwka
dzieki za pomoc. pozdrawiam. okres dostalam wiec pasuje. papap