Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszkowa szczupla

plaski brzuch

Polecane posty

Gość brzuszkowa szczupla

Witam , mam problem z wystajacym brzuchem.Nie jestem osoba otyla wrecz bardzo szczupla , mam niestety dosc duzy brzuch.Marze o plaskim brzuszku ale to chyba marzenia.Mam krzywy kregoslup i stad prawdopodobnie ten brzuszek.Nie moge cwiczyc bo odczuwam okropny bol.Czy znacie jakies sposoby na plaski brzuszek?Jakies masaze, balsamy wyszczuplajace?Jesli chodzi o basen to niestety mieszkam w malej miejscowosci nie mam mozliwosci korzystania z basenu.

ja również problemy z kręgosłupem, mam lordozę odcinka lędźwiowego, i również szczupła a jednak ten brzusio jest, wprawdzie nie wielki ale płaski też nie jest. I nic nie poradzisz, no chyba że zagłodzisz się na śmierć :) proponuje jednak ćwiczenia, pomimo, że boli :) ja robię tak regularnie od kilku miesięcy i nie boli mnie dół kręgosłupa gdy odwracam się w łóżku na bok, gdy się schylam itd. Rehabilitantka poleciła mi kilka ciekawych ćwiczeń i w w ogóle nie bolą, po nich czuję się lepiej - no tylko że należy wykonywać je codziennie :) jeżeli nieprawidłowo sie odżywiasz musisz koniecznie zmienić dietę, na bardziej zdrowszą i zapomnij o objadaniu się - bo im więcej jesz tym brzuszek większy, a im brzuszek większy tym więcej boli jak stosuję się do tych wymogów to brzuszek mam całkiem całkiem :) a jak nie... to tragedia