Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

co głupiego robicie gdy jesteści sami w domu?

Polecane posty

Gość BladaDupa
a ja oglądam Kiepskich :) rozmawiam ze sobą, klnę głosno na kompa, wchodze na sex stronki :D

a ja odsypiam leże tyłkiem do góry i czekam aż mi z niego wierzba wyrośnie heheh

Gość BladaDupa
a jak sex zwykły sie znudzi to hasam po różnych obrzydliwościach i chociaż mi sie niedobrze robi od tych zboczeń-oglądam :( głupia ja bardzo.Potem mam kaca moralnego,że tyle wstrętnych rzeczy na świecie, ble.:D

ćwiczę taniec brzucha przed lustrem oglądam zboczone filmiki czasami śpiewam gadam do siebie albo wyobrażam sobie, że ktoś stoi obok :P

Gość Gocławiannka
mieszkam sama,rzadko bywam w domu, bo 3/4 doby pracuję,ale gdy juz siedzę dłuzej,zdarza mi się poodwalać,a mianowicie: - masturbuję się aż do utraty sił, jestem tak zmęczona i spocona,że nie mam siły iśc pod prysznic - mówię do siebie - standard -tańczę i śpiewam przy głóśnej muzyce,często wyobrażam sobie,że jestem jakąs wielką gwiazdąna dyskotece, albo śpierwam na karaoke "KOCHAM CIE KOCHANIE MOJE" z kolegami z pracy czule sie obejmujac,a mój facet na to patrzy i jest zazdrosny, albo tańczę z moim byłym....albo jestem striptizerką w klubie go go -udaję,że rozmawiam przez telefon,wymyslam scenariusze pasjonującej rozmowy -czasami się obżeram jak cholera :P - czasem piję piwo i udaję alkoholiczkę :) - karmię kota który przychodzi do mnie na parapet - otwieram okno np w samym staniku,często ludzie przechodzący sie na mnie gapią Mieszkam na parterze,czasem zdarza mi sie zapomnieć zasłonić rolet i wszyscy mogą podziwiać jak latam nago po domu. Chyba najgorzej było w lato - otwierałam wtedy okno w kuchni na ościerz i gotowałam ubrana jak koczkodan, albo gdy był u mnie facet,siadałam na parapecie i całowałam się z nim :O

Gość jemmmmmmmm
jem kozy i puszczam bączki :)

Gość a jaaaaam
glosno bekam klne i jem makarony :D

Gość Gocławiannka
- czasami jeszcze jak moj facet przyjezdzal to siadal na parapecie a ja mu ciagnełam truta, wszyscy sasiedzi sie gapili w oknach

Gość lesser
cały dzień łażę w piżamie, nie myję się, chodzę nieumalowana i potargana, wcinam słodycze czytam ksiażki lub spędzam czas gapiąc się w tv albo surfuje w necie czytam idiotyczne posty na kafę lub odpowiadam na idiotyczne pytania kosmicznie się nudzę nie chce mi sie wyjśc z domu czy pocwiczyc

Gość Gocławiannka
wpis drugi nieprawdziwy :D

Gość Gocławiannka
chociaz nie zaprzeczam ze czasami zdarzylo sie :)

Gość uyt
sram,drobie i zajadam:) pycha czekolada!

Gość lesser
sex stronki i masturbacja też wyobrażam sobie różne sytuacje z facetem, który mnie kręci ale jest nieosiągalny dla mnie, w sumie mam już bzika na jego punkcie od 2 lat

Gość lesser
nałogowo sprawdzam jego profil na gronie, sprawdzam czy jest na gg, szukam info o nim w necie.....total obsesja, eh

Gość dobra dobra wy udajecie
prowadzace program kulinarny jak cos gotujecie a ja udaje prowadzaca jak robie zwykle kanapki z mikrofali :D a przy okazji maluje sie dziwacznie i robie sobie zdjecia :D

Gość lesser
taaaa testowanie makijażu też mi sie zdarza i np łażę po domu z wymalowanymi ustami na wściekle czerowny kolor, który nie dośc że do mnie nei pasuje to jest trwały i nie idzie go usunąc

Gość olala boga
a ja : 1. przebieram się w sexowne lachy i tancze przed lustrem 2. masturbuje sie 3. czytam to forum :O 4. chodze w bieliźnie i drapie się w pupe jak mnie zaswedzi 5. w kuchni tez sie czuje jakbym byla conajmniej nigella, podkrecam glosno muze, w samej bieliznie tancze nad patelnia i wykonuje ruchy niczym szef kuchni (w stylu krecenia ciastem od pizzy na palcu), myslac ze jestem seksowna kuchareczka :O 6. ogladam tvn style, zone club albo fashion tv, leze na lozku i podziwiam swoje cialo, stwierdzam ze jestem na maksa zgrabna i sexy i sie przeciagam jak kocica 7. jak sie ucze to gadam glosno - przypominam sobie i ukladam wyrazy i zdania jak najbardziej elokwentnie i profesjonalnie z ekspresja, wyobrazajac sobie jaka to jestesm swietna mowczynia 8. jak ladnie wygladam to robie sobie oko i sie pindrze przed lustrem robiac minki i wygl

Gość olala boga
8.c d, wyglaszajac jakies madrosci na dowod tego ze nie dosc ze piekna to jeszcze inteligentna. 9. no i obzeram sie slodkosciami przed kompem, czytajac wlasnie takie topicki

Gość
jeszcze jedno mi się przypomniało - czasami leżę w łóżku i udając że jestem ciężko chora wygłaszam mowę pożegnalną :o

Gość Milaaaa024
latam z goła dupą po chacie ;D jak dotuje makaron to udaje pascala :D

Gość Happy new yoork
ja - masturbuje sie -puszczam baki - jem kozy - wyrywam wlosy z ciala pinseta :D - wkladam reke w majtki i wacham lubie moj zapach - slucham tandetnych piosenek - jem co popadnie - pochlaniam wino litrami - mowie do siebie po angielsku - lubie latac gola po mieszkaniu szzegolnie obok okna bo sasiad zawsze mnie poglada:D - rozmawiam z kotami - sikam do wanny - gole sie maszynka meza:P -ubieram sie seksownie i robie sobie zdjecia robiac przy tym minki slodkiej 16stki - kiedy zamykam oczy zastanawiam sie jakby to bylo obciagnac mojemu koledze :o - draznie szczoteczka wibrujaca meza moja lechtaczke, cudowna sprawa - dotykam moich cyckow i ciagne mocno za sutki