Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tusiak1984

Co dla chlopaka

Polecane posty

Gość Tusiak1984

Mam do Was ogromna prośbę. Poradzcie co kupic na 1 rocznice dla 28-letniego meczzyzny. Myslalam o takim fotelu sakwie. Zroilam juz kolaz z naszych zdjec, ale chcialabym cos jesczez. Najlepiej do 100 zlotych. Pomysly mi sie wyczerpaly.

Gość vgdh
fotel sakwa...hmmmmm nie mogę sobie wyobrazić jak to wygląda...

Gość looz
no to kup mu taka sakwe, ktora bedzie pasowac do pokoju

Gość Tusiak1984
Myslalam o gzre, bo jest pasjonatem blood wars, ale nie mam pojecia jakie gry sa teraz na topie. Bw to gra w ktorejjest sie wampirem, zdobywa sie punkty itp.

o ile mi wiadomo to jest gra on-line...polecam gry typu cRPG albo RPG wiekszosc facetow je lubi :) idz do sklepu komputereowego i spytaj na pewno ci doradza !

Gość Tusiak1984
Tak to jest gra on-line. Chodzilo mi bardziej o nakreslenie Jego gustu:) Dziekuje Ci badzo za rade. Czy kktos ma jesczze inne propozycje?

Gość Tusiak1984
Szubrawiec a moze masz jakas inna propozycje?

Gość
:) ja mojemu kupiłam bieliznę - zabawne bokserki, w których teraz bardzo lubi chodzić

Gość grzywke obcielam
Ja mam pierwsza rocznice naszego zwiazku za soba. Tez mialam dylemat co mu kupic, dac ! Moj facet to typ romantyka z praktycznym podejsciem do zycia :D Kupilam antyrame taka duza ( wieksza niz A-4 ) na tlo tej antyramy kupilam czarny papier ozdobny i wybralam zdjecie na ktorym jestesmy razem z naszego jednego z wielu szczegolnych dni, ktory dla nas ma szczegolne znaczenie a pozatym nie raz nie dwa mi mowil, ze mu sie tam podobam :D i wogole, ze fajne foto i wywolalam w formacie A-4. Ten czarny papier caly zapisalam bialym flamastrem slowami naszej ulubionej piosenki o byciu razem, milosci, zwiazku. Wysrodkowalam fote na tym papierze, za szklo i juz :) Teraz wisi u niego na scianie :) Co do Twojego pomyslu tej pufy lub gry.. Wg mnie ani jedno ani drugie niewiele ma wspolnego z rocznica bycia razem ale jesli chcesz mu zrobic jakis prezent ponad symbolike to hm.. z gry bedzie sie cieszyl jak dziecko :) ( bo panowie tak maja ) pufa mu sie spodoba ale sadze, ze jego radosc moze byc mniejsza niz z gry. Powtarzam panowie to dzieci :D A dziecko cieszy sie naogol bardziej z zabawki niz z czegos co poprostu jest potrzebne :D Moj pomysl na prezent to Ty :) Zrob klimat, bielizna itd przywiytaj go lezaca na lozko w bieliznie lub bez niej a zamiast niej bita smietana na piersiach itd :D Taki torcik dla Was Dwoje :) Zycze udanej rocznicy i wielu nastepnych :)

Gość Tusiak1984
Bokserki juz byly, ale dziekuje za pomysl. Chcialabym, zeby to bylo z czego naprawde sie ucieszy. Ma hopla na punkcie swojego samochodu i majsterkowania, taka zlota raczka.

Gość Tusiak1984
grzywke obcielam. Jakie sa koszty takiej ramy+zdjecie? Myslalam o poduszce, ale njwieksza jaka znalazlam to 40x40 cm. Chcialabym wieksza.

Gość grzywke obcielam
Ja kupialm w sklepie dla plastykow. Zaplacilam 20 zl ale z tego co wiem to i za 10 zeta da rade kupic w marketach jakis duzych.

Gość grzywke obcielam
aaaaa a za zdjecie zaplacilam 10 zeta tzn cos ok bo tam bylo jakos 9 zl z groszami az bylam w szoku :D Myslalam, ze to drozej wyjdzie.