Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liftttt

juz nie chce nigdy wiecej nie byc soba!

Polecane posty

Gość liftttt

staram sie byc soba, nie wstydzic sie czegos, bo gdy sie wstydze zamieniam sie w ogle innego czlowieka.bede mowic to co mysle i dzialac wedlug wartosci, ktore wyznaje. dzieki!

Gość
masz rację :) za każdym razem gdy robiłam coś żeby \"nie odstawać\" miałam ogromnego kaca moralnego... muszę się pogodzić z tym, że nigdy nie będę duszą towarzystwa, że nie wszyscy będą mnie kochać :)

Gość Wiadyslaw olejwus
zawsze jestem soba i dobrze mi ztym:)

Gość liftttt
roznie bywalo. bywalo i tak, ze niesmiaosc czy stres robil ze mnie w ogole innego czlowieka czy charakterer drugiej osoby tez na mnie dziwnie wplywal-bo byl wladczy.a im wiecej przebywam z osobami, ktore potrafia byc w porzadku wobec mnie ale maja tez tak zwane jaja, to dochodze do wniosku, ze czemu ja sie wstydze czasem cos powiedziec, do kogos odezwac, i dochodze do wniosku, ze to glupie.skad sie bierze taklie poczucie niskiej wartosci i strach przed innymi. i ktos mi kiedys powiedzial, ze on jest dobrym czlowiekiem itp. ale nie pozwoli sobie na glowe wejsc i, ze jesli ktos wobec niego jes chamski to on nie ma skrupolow by byc takim samym chamem wobec tej osoby.i ma racje. a ja nie mowie zbyt wiele, nie bronie sie nawet jak boli mnie co ktos powiedzial.tlumacze e osobe jakos albo mowie, ze nastenym razem zwroce jej uwage ale do tego czasu ona nauczy sie, ze moze sie od mnie odzywac jak do gowna:Oa ja mam cos takiego w sobie, ze ktos zrobi mi przykrosc to zastanawiam sie czy moze ja jestem nadwrazliwa, ze moze inna osoba by sie za to nie obrazila i tysiace innych historii.uf wyrzucilam to z siebie i zaczynam walke.;)

Gość
:) to ja właśnie na odwrót - jestem świetna aktorką i potrafię udawać, że jestem pewna siebie, władcza i mam silną osobowość... a tak naprawdę jestem nieśmiała, wrażliwa i chyba miła. Więc przestałam się katować i przebywam z osobami, które potrafią mnie taką zaakceptować.

pewnie że lepiej być sobą, chociaz to czesto bardzo trudne, jednak myśle ze warto, byc soba i nie patrzec na innych

Gość liftttt
uu neurosa to rzeczywiscie z ciebie dobra aktorka;)nie mecz sie, zycze powodzenia.ale z drugiej strony o dziwne, ze niemsiala osoba potarfi udawac odwazna itp.

Gość
A dlaczego osoby nieśmiałe często są uważane za zarozumiałe i wyniosłe mimozy? Bo udają pewność siebie :)

Gość liftttt
mnie ez chyba czasem uznaja za wyniosla a ja po prostu wstydze sie odzwac:O