Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

hej dziewczyny mój mail demiluna@interia.pl czekam na zdjęcia jak będe miała wasze miale to też podeślę

jestem jestem!! mam co robic:( oferty dłuznicy....papiery a w pracy spychologia!!! w tym cyklu mam nadzieje ze zdaze sie z mezem zobaczyc i nie zmarnowac tego cyklu w staraniach:( zobaczymy albo bedzie 13dc albo 14dc cóz zostaje czekac!!! i iwerzyc sie sie za niedługo uda ! w sumie najlepiej było by tak w lutym /marzec bo w trakcie wesele, sylwester i narty:):) wiec tak bardzo sie nie smuce ze jeszze chwilke:)

śłiczne Wam tabeleczki wyszły :) Sylwia - czemu jescze testu nie robisz skoro Ci się spóźnia?? słuchaj ja też miałam podobne objawy z tym okresem ciągle myślałam,że mnie już zalało :(, a tu nic i nic wkońcu test 1 i 2 rozwiązała moje wątpliwości. Apropo poronień to możliwe jest że nawet kobieta nie wie,że była w ciąży ale bez przesady nie 90 %, a już niech ta pani jakaś tam nie pierdzieli,że 90 % po wizycie u gina bo jakby tak było to nasza ludność byłaby bardzo bardzo bardzo niska, więc bez przesady. Sylwia nie wmawiaj sobie takich rzeczy - trzeba myśleć pozytywnie . zazdroszczę Sylwi i Dziubaskowi - ja też chcę mieszkać nad morzem !!!!!

hej laseczki ja tak z doskoku bo jest u mnie siostra i siedzi mi przy kompciu więc zabardzo nie mam jak z Wami tu poklikac super Wam wyszły te tabelki Vichy😘 i 😘 dla Karolcia mojego zięcia najukochańszego Ty się nam nie przemęczaj w tej pracy bo jak tam wpadne to dam Ci kopniaczka w kosteczke:D:D:D jejku musze zapytać kobitki mojego ginka jak to jest z tym poronieniem:D spadam wpadne do Was jak siorka pojedzie 😘 dla Was i waszych pociech

Jeden dzień to jeszcze żadne opóźnienie. Poczekam, moze przy weekendzie, o ile nie dostanę , zrobię testa;)

Nie zazdrośćcie tego morza - ja najbardziej na świecie kocham Tatry i bardzo mnie boli, że tak rzadko mogę je oglądać, raz w roku:(:(:(

A ja kochane jakoś za górami nie przepadam bo powiem szczerze ,że łazic to ja nie lubie za to uwielbiam morze. nie jestem zwolenniczką wykładania sie na plaży ale jak wejde do wody to cięzko mnie z niej przegonić.. demilunia 🌼 wysłałam Ci foteczki

Ja sie ciesze z tego,ze mieszkam nad morze w koncu mam 15 min spacerkiem do plazy:) ale nie pogardze pieknymi kraobrazami gorskimi czy bajkowymi jeziorami:) ehh tylko nie lubie podrozowac:O Zaraz spadam na chatke🖐️

Sylwia - aha myślałam,że już ze 3 dni Ci się spóźnia, z tymi tatrami i morzem to zazwyczaj tak jest ,że jak ktoś mieszka nad morzem to chce w góry, i na odwrót, to tak samo jak z włosami - jak msz kręcone chcesz proste i na odwrót, ale ten świat zawirowany. ja góry też lubię :) ale zdecydowanie wolę ciepły piasek i szum fal oj ale się rozmarzyłam. ;) chciałabym teraz być nad morzem.........wspomnienia...........

A ja z Tatr zawsze niemal z płaczem wracam. Kocham góry, ten niepowtarzalny klimat, piękne widoki, góralskie chaty, bliskość Boga, zapach górskiego powietrza... Nawet nie potrafię ująć mych uczuć w słowa. Tatry są przecudowne, te doliny, szczyty, jaskinie........eeeeeehhhhh

dziewczynki co tak spokojnie sie zrobiło ??? ja nadal goszcze u siebie siostre i jej chłopaka.zaraz mój m. pewnie wróci to już wogóle na kompie nie posiedze:(:( piszcie piszcie do fisi:)

Ja juz dojechalam do domu i troche ogarnelam pokoj:O teraz czas sie wykapac i zrobic obiadek dla m. jak cos odezwe sie poznie🖐️

fisia ja jestesm:) właśnie upiekłam placek i czekam aż wystygnie ;), fajowo na dworku taka typowa jesień ja bardzo lubię :) odliczam dni do póścia do gina. cholerka ja ja wytrzymam nie mówiąć mamusi ????????????????

teraz to ja jestem, a tu chyba i fisi nie ma ?? kurcze wszystko zajęte ja zaraz lecę oglądać Miodowe lata - ha ha lubię ten serial. :)

mar---gerita :D:D:D dobrze,że ja za ciastami nie przepadam bo bym pojechała do Ciebie i Ci je zjadła hihi.szybko minie zobaczysz. a nie korci Cie,żeby mamusi powiedzieć??? ja bym chyba nie wytrzymała i komuś powiedziała :D:D:D

oj a gdzie stronka 20????? mnie sie juz pokazało,że piszemy na 20 a tu teraz 19.chyba któs tu oszukuje:D:D

a ja dzisiaj sie pakuje jutro po pracy jade!! i wiecie co jest najgorsze -tydzien bez neta!!!! przeciez ja bede tydzien potem czytac Was:( juz tesknie w domu wzielam sie za male pakowanie - po mame jade o 21.30 wiec zdaze cos porobic:) a póki co do wanny ide na relaksa!

validos27 jejku ale będziemy tęsknić😭😭 wracaj nam szybciutko.postaramy się pisać i pisać zebyś później jak wrócisz miała niezła lekturke:D trzymaj się cieplutko😘

no juz jestem ......... ehh dopiero skonczylam robic obiad a od sprzatania kregoslup mi siada z głodu jestem taka zła,ze hoho wiec pozwolcie,ze sobie wszamam to co zrobilam:) Validos miłej podrozy;) jak dasz rade wejdz na kafejke i zajzyj od czasu do czasu, trzymaj sie🌻 Mar--gerita tez bylo by mi ciezko utrzymac to w tajemnicy(ja nie jestem papla ale taka wiadomosc jest mega korcaca) Fisia juchu🌻

dziubassek kochen🌼😘❤️szybciutko zjadaj cos dobrego i wracaj na topik.ja mam dzisiaj kluseczki ślaskie z sosikiem i mięskiem to jak lubisz to zapraszam:)

ejej jutro do 16 jestem jeszcze :) na kafe zjadłam sobie pierozki-niestety mrozone ale od babci:) maz nie ma czasu nawet gadac przez tel:(:( tyle ma pracy masakra :( a jutro mnie czeka 210 km i pewnie 5 h jazdy:( :):):):):) ale bede tydzien bez pracy.huraaaaaaaa ide sie pakowac:)

Dziubassek Ty kichen moje jak Ci ten kirczak w sosie kirczakowym smakował ???:D:D Validos to gdzie Ty wyjeżdzasz bo chyba przegapiłam tego posta

fisia ma sie te talenty hihihi Validos to fajno,ze z nami dluzej zabawisz:) czekam teraz az moj m. wroci z pracy...:O