Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

hejka🖐️ jestem juz po przemeblowaniu, sama targalam ciezkie torby z rzeczami i juz mi kregoslup siada:(:( jem kolacyjke i zaraz spac bo sie calkowicie wykonczylam. Dafodilek witaj🌻

witam moje kochane🌼 byłam tu wcześniej ale obejżałam sobie na początek filmik od Validos i sie popłakałam tak,że musiałam odejśc od komputera i zaszyć sie na kilka minut w łaziene:(:(:( Validos nawet nie wiem co mam napisać.jest mi bardzo bardzo bardzo smutno z powodu tego aniołka:( hmmm\"Panie świeć nad jej duszą......\" Dafodilek 🌼 serdecznie Cię witam w naszym fantastycznym gronie.naprawde dziewczyy sa tutaj kochane.zobaczysz jak szybciutko uzależnisz się od naszego Topiku vichy ❤️jejku jak sie cieszę,że się pojawiłaś:)duże buziaczki dla Karolcia😘 Demiluna szkoda,że zaniemogłaś i nie byłaś na festynie.Wikusia napewno się cieszyła z takich atrakcji.jejku jak macie fajnie mar---gerita 🌼 no to masz juz za sobą ważna rozmowe z rodzicami..super napewno teraz będziesz pod ścisła opieką mamusią Dziubassek 🌼 kochen daj spokój tym meblom już bo ogołocisz mieszkanie do reszty:):):):) dziewczynki moje kochane chyba coś niedobrego wisi w powietrzu bo mój m. wczoraj przespał pół dnia bo go brzuch nawalał a Marta miała biegunke.już myślałam ,że zjedli coś w tajemnicy przedemna ale dzisiaj oni czują się dobrze a ja latam do kibelka.a tak wogóle to dwie moje kolezanki maja grype jelitową więc chyba virus nas zaatakował. Jutro laseczki ide popołudniu do ginka.chyba sie ciesze,że w koncu pogadam z konkretnym lekarzem :):) rano wpadne do Was z rańca to poklachamy 😘 dla Was wszystkich 😘

Gość Wiktoria 1980
Hej dziewczynki, Oj troche mialam do nadrobienia w czytanku, niezle sie postaralyscie a tak w ogole to zazdroszcze wam czasu :) Mam nadzieje ze wkrotce i ja sie lepiej poukladam i zorganizuje. Uwielbiam was czytac i troszke zaluje ze ja tak maklo sie udzielam ale obiecuje ze sie poprawie:) :) Witam nowe kolezanki i pozdrawiam wszystkie juz obecne! Weekend minal blyskawicznie i juz zaluje ze sie skonczyl - spotkalismy sie ze starymi znajomymi i powspominalismy stare studenckie latka a wiec w pelni wyluzowana i pelna energi zaczynam nowy tydzien i chyba pierwszy raz od 3 miesciecy tak bylam zajeta w weekend i tak dobrze sie bawialam ze przestalam myslec o dzidzi!!!!! Buziaczki kochane dziewuszki i do uslyszenia

Dafodilek witaj serdecznie. Fisia mnie tez ta grypa żołądkówa dopadła. Wymioty i biegunka a przy tym towarzyszyła mi gorączka. Ale juz jest lepiej i ide dzis do pracy. Jutro polece do gina po wyniki cytologi i na jakies pogawędki. Jak myślicie chyba podaruje mi fotel i inne \"rozbierane\" badania? A z moim chłopem sie pogodzilam i byly wczoraj piękne staranka (3 powtórki :-)) he he he dzis przerwa i jutro znowu :-) Dziubassek kochen czesc! Pozniej włącze gadulca to pogadamy cos wiecej. Pozdrawiam 🌼

hej dziewczynki🌼 dzień dobry czas zacząć nowy tydzień starań Wiktoria 1980 super tak sie spotkać i powspominać.przyjaźnie i znajomosci powinno sie pielegnować zeby nie zanikły Kochen ja mam koleżanke która 14 lat temu wyjechała za granice i kontakt nam się urwał na kilka dobrych lat ale wkoncu odnalazłysmy się i teraz mamy super kontakt.przez neta bo przez neta ale mamy.teraz nadrabiamy ten \'stracony czas\' i gadamy po nocach przez skype poprostu super Gosia*ile trzeba było nerwów i wylanych łez żeby i tak sie pogodzić i tak.będzie oki.w każdym związku sa kłotnie.przecież jakby było idealnie to by było nudno:D:D:D:D:D:D dziubassek Ty niedobra:( zamiast kolejny weekend grzebać w meblach to byś lepiej wpadła do Fisi na śląsk:D:D reszta dziewczyn POBUUUUUUUUUDKAAAAAAA😘

Hej dziewczynki!!! W końcu zrobiłam ten test. 3 dni po spodziewanym okresie. 2 kreseczki, z tym że ta druga to naprawdę dość cienka... Tak wiec w okolicy czwartku powtórzę, zobaczymy. Fakt faktem, okresu nie mam nadal, dziś już jest 35 dzień cyklu, a po @ ani śladu! Do tego od rana dziś jest mi jakoś \"niewyraźnie\", ale sama nie wiem, czy to nie siła autosugestii. W każdym razie chyba powoli dopuszczam tę myśl, że i nam mogło się udać za pierwszym razem... Chyba jestem w lekkim szoku, bo mam totalną pustkęw głowie. Napiszcie coś!

Hej dziewczynki!!! W końcu zrobiłam ten test. 3 dni po spodziewanym okresie. 2 kreseczki, z tym że ta druga to naprawdę dość cienka... Tak wiec w okolicy czwartku powtórzę, zobaczymy. Fakt faktem, okresu nie mam nadal, dziś już jest 35 dzień cyklu, a po @ ani śladu! Do tego od rana dziś jest mi jakoś \"niewyraźnie\", ale sama nie wiem, czy to nie siła autosugestii. W każdym razie chyba powoli dopuszczam tę myśl, że i nam mogło się udać za pierwszym razem... Chyba jestem w lekkim szoku, bo mam totalną pustkęw głowie. Napiszcie coś!

Sylwia.....GRATULACJEEEEEEEE!!!!!!!! kochana bardzo bardzo bardzo się ciesze ,że Ci sie udało dziewczynki no kurcze ten topik naprawde jest szczęsliwy:D:D:D

Fisia biedactwo nie biegaj za czesto na kibelek:) Mar--gerita biedactwo juz ci lepiej? Gosia dobrze,ze juz ci przeszlo:) no i nie kloc sie z twoim mezczyzna:P Sylwia tak sie ciesze:) jeszcze raz moje gratulacje:):)🌻❤️😘 Kochane wczoraj tak sie poklocilam z moim m. przy przemeblowaniu,ze normalnie wieszakiem go stłukłam :P:P:P hehe biedak tylko sie smial ze mnie:( buuu ale na szczescie nie umiemy sie na siebie dlugo gniewac i byly przytulanki:P (najlepszy sposob na pogodzenie) :D reszta dziewczynek wstawajcie:)

🌼NICK .........WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ....CYKL 🌼Fisia ......... 29 ...śląskie..............Marta 3lata ......4 cykl 🌼Gosia ........21 .....Łańcut -................................7 cykl 🌼Dziubassek.. 21.... Gdańsk -............................... 2 cykl 🌼validos27 ....27 .....Kraków -.............................. 5 cykl 🌼Michelle.......21.....kuj.-pom..........Daniel 1,5rok....1 cykl 🌼Demiluna .....26......Anglia .............Wiki 3 lata.......ciąża 🌼Vichy ..........27 ....Śląsk................Karol 6lat .......ciąża 🌼Wiktoria1980. 27.....USA...................................3 cykl 🌼Sylwia ..........29 ....Trójmiasto . .........................ciąża 🌼Mar--gerita....26 ....Warszawa............................ciąża 🌼Herbatka ......28.....Warszawa................................ .. 🌼 Lake tahoe............................................... ............ 🌼Maliwina29......29......................................... ..1 cykl 🌼Dafodilek .......................................................1 cykl

dziewczynki chyba te cykle nasze to już się powiększyły o jeden to jak co to zmieńcie tabelke

Dziewczynki, ale ta druga krecha to naprawdę taka ledwo, ledwo... niby na teście jest napisane, że nawet jeśli kreska jest słabo widoczna to i tak jest się w ciaży, no ale wiecie... jakoś nie mam całkowitej pewności że to jest to. To nie były dwie, jak sięczęsto pisze, tłuste krechy! Raczej krecha tłusta i krecha anorektyczka;)

Sylwia 10000000% ,ze spodziewasz sie dzidziusia:):) 90% kobiet robiac pierwszy test widzi taka druga kreche anorektyczna wiec nie zawracaj sobie glowy:):) najwyzej za 2 dni powtorz zebys miala spokojniejsze sumienie:P

Sylwia... u dziewczyn też ta druga kreska była ledwo widoczna.ważne ,że się pokazała wogóle.jakby nie było ciązy to by nawet cienia po tej drugiej nie było:):):):) kochana ciąża jak nic

witam Kochane moje ulubione dziewczęta :) Sylwia ---------gratuluję !!!!!!!!!!!!!! ja wiedziałąm,że jesteś w ciży bo miałąś takie same objawy jak ja - trzymałam kciuki,żeby moje przeciucia się potwierdziły. Jesteś w ciąży . ja też miałam obawy,że kurcze - ta jedna krescha ledwo ledwo widoczna (przeczytaj kilka stron wstecz) , radziłąm się tu dziewczyn czy ten test to ciąża??? aone Kochane mówią,że tak więc Ty też masz tak jak ja. Za kika dni 2-3 powtórz test zobaczysz,że ta krecha będzie grubsza. Ciesz się Sylwia - super jest nas więcej ten topic jest lux. - tfu tfu nie zapeszajmy :) no wczoraj powiedziałąm moim rodzicom dziś czas na teściów. Ciekawe jak zareagują + ta praca zobaczymy - zdam relację. Dziubasska - dziś jest lepiej nie czułąm się csłkiem źle. kurcze czy któraś Kochane mi powie czy popolewa Was brzuch (lub pobolewał te dziewcznki które już są mamusiami?)., kurcze mnie co jakiś czas dopada taki ból jak na kres (może lżejszy nż na @) to macica się powiększa czy co to??? poza tym mam wrażenie,że śłuzu jest więcej jakoś tak mokro mi wkładki musze częściej zmianiać. Czytałam,że to szyjka macicy wytwarza w obronie przed infekcjami i bakteriami ?? moj Kochany zgania mnie z komputerka, mówi,że za długo nie można więc muszę uciekać :( buziaki dla Wszystkich, zajrzę potem.

Dzień dobry dziewczynki SYLWIA GRATULACJE!!!!!!!!!powtórz za kilka dni test to napewno zobaczysz 2 grube kreseczki mar---geritamnie też pobolewa podbrzusze tak jan na okres, teraz już troche mniej niż tydzień temu ale jednak odczuwam, to naturalne zobacz co znalazłam na necie \"W 7 tygodniu ciąży macica ma wielkość jaja kurzego, w 10 - pomarańczy, a w 12 tygodniu - grejpfruta\" więc sama zobacz w jakim tempie rośnie Pozdrawiam dziewczynki, czas ucuekać i zaprowadzić małego łóbuza do przedszkola

Gość mrufcia
to znów ja... I nic ciagle nic.. goraczka nadal a miesiaczki jak nie bylo tak nie ma ... ciagle mi sie chce spac... chcialabym miec juz pewnosc... jestem w ciazy czy nie... w nocy zlapal mnie ostry bol brzucha i nie wiem co to bylo myslalam ze trzeba bedzie dzwonic pod 999 ze jakiego krwotoku dostane... ale na szczesie cicho jest i spokojnie

Mar--gerita trzymaj sie kochana, ten bol to napewno fasoleczka soe rozpycha:P Demiluna a jak ty sie kochana teraz czujesz? piszesz,ze juz nie pobolewa brzusio? buzka dla fasolinki😘 Fisia nie spij:) mrufcia trzymam kciuki zeby @ nie przyszla:P zrob tescik wszystko bedzie jasne.

Dziubassek nie śpie.moja mała też juz buszuje w domku.coś mam stresa przed tą wizytą u ginka

No to teraz moje drogie koleżanki, powiedzcie, który to u mnie tydzień? Liczymy od ostatniej miesiączki, tak? Czyli jeśli ją miałam 25. 09, tzn. że jutro rozpocznę piąty tydzień, czy tak? I co z lekarzem, myślicie że wizyta mniej więcej w połowie listopada będzie w sam raz? A może wcześniej? Albo później? Przecież w praktyce to od tego przyjętego wieku ciąży wypada i tak odjąć ze 2 tyg, wiadomo, że w pierwszym dniu okresu w ciążę raczej nie zaszłam... Tyle pytań mam...:)