Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

melduję się moje kochane🌼 myślałam,że naskrobałyście coś ale widzę,że tylko Gosia buszowała do późna:):) dziubassek😘 jeszcze dwa dni i weekend:):)

melduje sie:) ide na kawke:):) moze któras ze mna?? mocna kawa? bo wczoraj poszłam spac o 21.30 wsyałąm po 6 i nadal ziewam:( dziewczynki juz 3 dni mnie brzuch boli jak na @ wczoraj wziełam nospe bo nie wytrzymałam!! a @ nadal nie ma:( tem 37 w sobote rano zrobie test:) to bedzie 13 DPO moze sie wszytsko wyjasni:) miłego dni i obiecuje zagladac!

Validos ja trzymam kciuki i życze Ci żeby nie przylazła do Ciebie ta @ ja się pisze na towarzystwo do kawy bo kawe już mam zrobioną

Hej, hej:) Dziubasku, suwaczek śliczny, chyba teraz będę się dwoma naraz posługiwała. Pięknie dziękuję. Malwinka, co do ciąży, to jest ok, najgorsze są tylko te poranki, kiedy mam wrażenie, że zaraz wymiotuję, a tymczasem na odruchach się kończy. Tak do 9 rano czuję się niespecjalnie, ale potem już jest w porządku. Co do reszty, wszystko gra- apetyt dopisuje, choć porąbany jest strasznie, żadnych bóli, plamień, zawrotów głowy. Nie narzekam, naprawdę. Oby tylko wszystko było dobrze do samego końca. Ósma godzina - czas zacząć pracę:) Pozdrowionka:)

Cześć wszystkim Zapraszam na kawkę i śniadapki Dziubassek-piękny suwaczek :)-buźka!

Fisia🌻 Validos🌻 Sylwia🌻 hej hej kochen;) Sylwia milo,ze ci sie podoba suwaczek;) Validos koniecznie zrob tescik zyczymy ci dwoch tlusciutkich kreseczek;) Fisia gdzie dla mnie ta kawka:P

Koug dziekuje bardzo i polecam sie na przyszlosc:) dziewczynki nie wiem czy wiecie ale Koug nas bije na głowe w zyciu malzenskim! zobaczcie ile wytrzymala ze swoim chlopem:P BRAWO ;)

Koug suwaczek Twój dopiero teraz zobaczyłam.oooo ja ślepa masa dziewczynki też sobie zapodam suwaczek ile jestem z moim chłopem

heh....bo ja juz stara lufa jestem..... w moim wieku będziecie miały lepszy staż robaczki :)

to ja tez sie pochwale:) 20 grudnia 11 lat nam minie razem!! a mam 27 latek:):) wiec całe zycie razem!!!

❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻NICK .....WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ 🌻Fisia**........29 ....śląskie.....Marta 3lata ...4 cykl...20.10 🌻Gośka* .........21 ....Łańcut......................7 cykl...24.10 🌻Dziubassek..21.....Trójmiasto.................3 cykl....30.10 🌻Validos27 ....27 ....Kraków -...................6 cykl....18.10 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom..Daniel 1,8rok.2 cykl...17.11 🌻Demiluna ....26.....Anglia .....Wiki 3 lata....ciąża...... 🌻Vichy ..........27 ....Śląsk.......Karol 6lat ....ciąża....... 🌻Wiktoria1980.27....USA..........................3 cykl........ 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto . ...............ciąża.....25.09 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa...................ciąża.....23.09 🌻Harbatka ....28.....Warszawa..................ciąża......03.10 🌻Maliwina29...29......................................2 cykl..... 🌻Dafodilek ....27......Wrocław....................2 cykl....01.11 🌻mrufcia ......21.....Dolnośląskie................ciąża.... 🌻Wiktoria80...27...................................................15.11 🌻Avinion........29.....Kraków......................1 cykl.....26.10 🌻Melusia80.....28.....................................1 cykl.....13.10 🌻Basiunia*......28.......śląsk....Szymon 4 lata............. 🌻Poli..............28.....opolskie.............................. 🌻Małgosia B....28.........Warszawa.............1cykl.......31.10 🌻Agi37...........37..................................1 cykl..... 🌻Mała80.........27......Rzeszów................1 cykl........01.11 🌻Schering.......35.......Wrocław...............1 cykl........26.10 🌻Millenia........25.......Katowice................2 cykl.......03.10 🌻Kasik123........26.......Podlasie..............6 cykl........01.11 🌻Julik24.........24.......Szczecin................1 cykl.......29.10 ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️

validos to gratuluje rowniez:) ja bym nie wytrzymala 10lat :P po 3latach bym ciagnela do oltarza hehehehehe

Cześć dziewczynki ! 😍 W końcu dotarłam do pracy... dziś rano wyjątkowo mnie przemaglowało... mam oczka jak królik :( Sylwuś -- cieszę się, że u Ciebie lepiej. Validosku -- tempkę masz rewelacyjną ! Jak szyjka !?!? To teraz ważna obserwacja kochana !! Dziubasku -- wszystkie nabijemy rewelacyjne staże małżeńskie ;) Fisiaczku -- ja za kawkę dziękuję, tylko słabiutka herbatka ! Koug -- śniadapki :) właśnie papusiam.

Koug napewno dal sie wytestowac:D faceci nie sa tacy jak skromne kobitki:D Fisiu a pewnie,ze pinie:P Harbatka zebys wiedziala,ze zanim sie obejzymy bedziemy juz z 20-letnim stazem:D jak tam zdrowko?

Dziubasku -- poza porannymi maglowaniami jest całkiem dobrze. Wczoraj wrąbałam pizze hawajską. Miałam zachciankę ;)

herbatka a jaka ma byc szyjka:) hahaha nioz a chwile wszystkie bedziemy z 20 letnim starze:) małzeskim! koug mój dał sie wytestowac:) ale długo testowałam:)

Czesc dziewczynki 🌼 Ja w pracy od rana. Tak mi sie nudzi w tej robocie ze masakra. Cycki mnie troche bola ale juz co raz mniej. Pewnie nie dlugo @ przyjdzie po jutrze powinna byc :( buuuu..... inych objawow nie zauwazylam w owulke trafilam super ale chyba nie zaskoczylo a tak bym chciala... Dobra dobra tyle gdybania. Wszystko sie wyjasni za kilka dni. Pozdrawiam milego dzionka

Hello Gosiaczku! Validosku -- słuchaj uważnie, po szyjce najłatwiej poznać ciążę już w dniu kiedy ma przyjść @. Normalnie szyjka przed @ schodzi w dół, jest płyciutko i łatwo ją dotknąć, ja miałam nawet wrażenie, że mi wypadnie ;) Zwykle na drugi dzień jest @ (wtedy szyjki nie badam, wiadomo). Ale przy zaciążeniu, na drugi dzień po takiej niskiej szyjce nie ma @, a sama szyjka cofa się parę centymetrów. I to jest pierwszy znak zaciążenia kochana. Dlatego tak truję o tej szyjce :D

ja tam sie macam i nie wiem kiedy ejst wyzej a kiedy nizej:O Gosia puki co ja tez sie nudze, chociaz troche roboty mam to nie chce mi sie nic robic:O

Harbatka to jak z ta szyjka ??? JA jestem przed @ nie mam porowbnania. W ciazy powinna byc wysoko czy nisko??