Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

zrobilam test... druga kreska jest bardzi slaba, prawie niewidoczna.. ale mozna jest dopatrzec na sile. Co teraz?

uzupelniam tabelke bo jednak @ przylazla :O Kurde no w tym stadium to test chyba wykryje juz obojetnie o jakiej porze zrobisz... Fisia masz ogorkowa mowisz? ja nie wiem co na obiad:O ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻NICK .....WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ 🌻Fisia**........29 ....śląskie.....Marta 3lata ...5 cykl...26.11 🌻Gośka* .........21 ...Łańcut.......................8 cykl...25.11 🌻Dziubassek..21.....Trójmiasto...................4 cykl...28.11 🌻Validos27 ....27 ....Kraków.......................7 cykl...24.11 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom..Daniel 1,8rok..2 cykl...17.11 🌻Demiluna ....26.....Anglia .....Wiki 3 lata.....ciąża..... 🌻Vichy ..........27 ....Śląsk.......Karol 6lat .....ciąża....... 🌻Wiktoria1980.27....USA.............................3 cykl........ 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto . ..................ciąża....25.09 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa......................ciąża....23.09 🌻Harbatka ....28.....Warszawa......................ciąża....03.10 🌻Maliwina29...29.........................................2 cykl..... 🌻Dafodilek ....27....Wrocław.........................2 cykl....01.11 🌻mrufcia ......21.....Dolnośląskie....................ciąża.... 🌻Wiktoria80...27.....................................................15.11 🌻Avinion........29.....Kraków.........................1 cykl....26.10 🌻Melusia80.....28.........................................ciąża...13.10 🌻Basiunia*......28.....śląsk....Szymon 4 lata........... 🌻Poli..............28.....opolskie........................... ... 🌻Małgosia B....28......Warszawa.....................1cykl....31.10 🌻Agi37...........37.......................................1 cykl..22.11 🌻Mała80.........27......Rzeszów........................1 cykl....01.11 🌻Schering.......35.......Wrocław.......................1 cykl....26.10 🌻Millenia........25.......Katowice........................2 cykl...03.10 🌻Kasik123......26.......Podlasie........................6 cykl....01.11 🌻Julik24.........24.......Szczecin........................2 cykl....25.11 🌻Koug...........33.......Opole...syn11lat,corka6lat....OCHRONA:) ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️

Kurde no G🌼R🌼A🌼T🌼U🌼L🌼U🌼J🌼E🌼 Kochana teraz raz dwa do lekarza potwierdzić,ze fasoleczka się elegancko zagnieździła dziubassek prześle Ci w słoiku ogórkowej

;) dziecznyny ale jaja.. ;))))) kiedy isc? dzis? czy poczekac do poniedzialku? moja tylko srody i poniedialki przyjmuje, ale wiecie co, jaten test powrotrze tak czy inaczej, bo mozliwe ze ja sobie UROILAM te druga kreche. Cholera ze tez nie mozna skanu zrobic ;)

Kurde no dzisiaj nie powtarzaj już testu.zrób go z rana dla pewności do ginki możesz iśc.nie zaszkodzi.który tydzię kochana byłby u Ciebie????

kurde no:) móiwsz druga kreseczka słaba!! powtórz test za 2 dni rano:) na pewno beda juz 2 piekne kreski:) gratuluje! Dziubasek! te @ wredne dały by sobie spokój!! z odwiedzaniem nas:( fisiu! moge prosic słoiczek zupki:) uwielbiam ogórkowa:):)

dziewczyny..to nie moziwe..ja nie wierze ...;) zrobie dla pewnosci za kilka dni, najbardziej mnie niepokoi ten bol jajnika..

Kurde no - wielkie gratulacje!!!! Ja dziś od rana cięzki dzień mam. Niedobrze mi. Ten posmak w ustach mnie wykończy, nie pomagają żadne landryny ani nic, co wcześniej ratowało mi tyłek. Ehh, oby do weekendu. W pracy jest wyjątkowo ciężko, a czas wlecze się niemiłosiernie.

Kurde no narazie nie poprawiam tabelki zeby nie zapeszac jak zobaczysz dwie tluste krechy to napisz koniecznie:) Validos niestety @ przylazla ale to zadna tragedia jak nie teraz to za miesiac itd ... Sylwia kochen❤️ wierze,ze te mdlosci sa okropne ale jeszcze troszke i bedzie juz lepiej:)

Validosku słoiczek z ogórkową już leci do Was łapać siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup Sylwia przerąbane masz z tym samopoczuciem.Kochana trzymaj się.życze,żeby jak najszybciej ustało

Kurde avi a nie przelałaś? Im mniej kropelek tym wyraźniejszy wynik wystarczą 3 kropelki

Kurde no -- rewelacja :D :D :D gratulejszon !!! dziewczyny mają rację, powtórz teścik za 2-3 dni. Jak pójdziesz dziś do gina, może jeszcze nic nie zobaczyć, za wcześnie pewnie. Może poczekaj ze 2 tyg. Będziesz miała pewność. Sylwuś -- jedziemy na tym samym mdłościowym wózku :(

ale dziewczynki szybko z tym zaciązaniem idzie.jeszcze miesiąc został na zrealizowanie planu A

bylam u tej aptekarki, u ktorej kupilam test aby jej po pokazac..pogratulowala..;) ale wiecie co? nikomu jeszcze nie mowie, za klika dni test powtorze a jak beda dwie krecy to ide w poniedzialek do lekarza. cos mi sie po prostu nie chce wierzyc ze to TO ;) najbardziej mnie nipokoi ten jajnik..boje sie ze to sie nie zagniezdzilo tam gdzie powinno..

fisia ! jaki jest plan A:) ano szybko idzie!!!! ja, gosia, fisia i dziubasek prawie razem mamy @:) hahah wiec za miesiac co razem testujemy:)

Kurde no teraz twoja macica szaleje i cała reszta też więc może stąd te jajniki dokuczają.nic się nie martw.jezeli ból jest silny to udaj się do lekarza.moze coś ci powie więcej niz my tutaj. wkoncu my takie nie doswiadczone:P:P:P:P:P:P

Validosku plan A to taki ,ze do konca roku wszystkie mamy zaciązyć .i nie wiem co by było trza plan A zrealizowac bo nie ma planu B:P:D:D:D:D:D

oki:) cóz zrobic!!!! musze mojemu powiedziec ze ma byc !!!! bo tzreba plan A zrealizowac:):) kupuje wiesiołek i do dzieła ja nie ma planu B

Fisienko słońce Ty moje ja wiem ze z Ciebie dobra kobieta ale pamietaj ze wszystkie znaczy....beze mnie :D

a ja zrobie test jutro z rannego moczu (ten o czulosci 10) i zobaczymy. On mi w 29 dniu wykazal tylko jedna kreche, stad u mnie to niedowierzanie co do dzisiejszego wyniku. Jejku, jak ja to mamie powiem ;) bedzie sie ze mnie smiala, ona taka jajcara jest ;) Narazie siedze cicho, jak mysz pod miedza. A i przynajmniej mi odpadl pomyslunek co mezowi na Mikołaja kupic ;) jak wyjda na tescie dwie krechy GRUBE to mu to zapakuje i podaruje ;) on i tak ciemniak nie zajarzy ;)

kurde no!! ja mam nadzieje ze nie bede miala problemu z prezentem pod choinke:) hahahah i reszta tez:)

z tym prezentem pod choinke to super pomysł i jaki tani ten prezent:D:D:D:D:D:D:D jejku ale fajowo by było Dziubassek Ty się juz nie wyłamuj z planu A.😠

Kurde no -- ja bym mu dwa malutkie buciki zapakowała ! Ale by się zdziwił ;) ja sobie pod choinke zażyczyłam rajtuski ciązowe i bieliznę ;) mój K. nie wiem co dostanie, chciał golarkę nową, hmm. A jakie byście chciały prezenty (oprócz fasolek z planu A) ?? I co ja mam kupić 1,5 rocznemu dziecku, które ma tonę zabawek ??

skarby...nie zapeszajcie jeszcze bo nic nie wiadomo ;) dopoki test sie wyrazny nie pokaze i lekarz mi nie potwierdzi - NIE UWIERZE! ;)

Kurde no -- ja do dzisiaj nie wierzę ;) Co do jajników, no kują, mnie też kuły :) nie martw się na zapas. I z torbielkami ciąża może przebiegać prawidłowo. Wszystko Ci wyjdzie na usg.