Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Cześć dziewczyny, ja z innego topiku ale KURDE NO Gratuluję, :D Wyobraź sobie, że jest już nas 3 z topiku ślubnego :D Kołderka też już ma dwie kreseczki i ja też. Kochana GRATULUJĘ bardzo bardzo. PS na moim pierwszym teście też była prawie niewidoczna kreska, a teraz dwie piękne. Zrób za dwa dni beta srednio podwaja się co dwa dni :D Zzobaczysz, że już będzie bardziej widoczna.:)

hmmmm co ja bym chciała dostać pod choinke???? oj nie wiem .marzyłam sobie o srebrnym zegarku ale moj m. kupił mi go już na urodzinki.ja bym naprawde chciała dwie krechy na teście.to byłby prezent najwspanialszy. Harbatka ciuszków nie kupuj dziecku bo to prezent dla rodziców a to chłopak czy dziewczynka?????? Kurde no dziewczyną też blada ta druga kreska wyszła a drugi test tylko potwierdził ciąże więc kochana przyzwyczajaj się już do fasilci małej w brzusi dziewczynki co kupujecie swoim m. pod choinke???? jejku ale mam problem z tym prezentem dla mojego m. podsuńcie mi jakiś pomysł

ok ;) jak ostatnia @ byla 26.10 to kiedy moglby byc termin? lipiec czy sieprien? zawsze chcialam \"lwa\" ;)

okokoko, zanosilam sie aby dac znac o sobie na Twoim sierpniowym topicu, ale w ostatniej chwili sie wycofalam. Dopoki nie bede pewna na 100% ;)

okokokokokokoko 🖐️:D Kurde no panna zodiakalne tez jest oki.:P:P:P:P ja jestem panienka wa Wy kobitki jakie znaki zodiaku????

Fisiu -- ten brzdąc to chłopaczek. Kompletnie nie mam pomysłu. Dla 6 latka wymyśliłam puzle przestrzenne, taka kula do układania, dla 3 letniej dziewuszki mam już jeża, który gra, świeci i łazi (ale wypas) hehe. Został ten 1,5 roczny i jeszcze jeden 4 latek, też chłopak.

Kurde no to sierpień :) Ja sierpień pewnie bo mam bardzo długie cykle, ale kochana możesz się już podłączyć do nas, będzie weselej. Kochana termin na początek sierpnia tak jak ja :D JA też będe miała lewka, nawet jak będzie lipiec. :) fisia na panny to za wcześnie :) Ja lew :D

Ja - Koziorożec, mój K. - Byk, a dzidzia zapowiada się - Raczek. Kurde no -- chyba przełom lipiec/sierpień ze wskazaniem na początek sierpnia.

;) zawsze mialam facetow spod znaku lwa ;) a wyszlam za koziorozia ;) fajnie ze dzidzia bylaby lewek ;)

Kurde no baranku Boży:P herbatka hmmm dla 4 latka to mysle,ze jakąś gre edukacyjną bo autek pewnie ma w trzy du**y a dla 1.5 rocznego to może coś grającego??? hmmm nie mam bladego pojecia.mam w rodzinie takiego małego urwisa ale On to najlepiej sie bawi jak siedzi w garach :P:P:D okokokokokokoko no na panne za wcześnie.:( mój m. to strzelec

cholera bylam do tego stopnia pewna ze to jest cysta ze przy kompieli wygrzewalam brzuch ;( teraz przychodza mi do glowy okropne mysli ze robilam jakies rzeczy, ktore moga zaszkodzic, tabex zazywalam, zapalilam czasem ;(

Kudre no nic sie nie martw.napewno wszystko bedzie dobrze. nie robiłaś tego na złośc fasolce przeciez ie wiedziałas ,ze jestes w ciązy.

ja tego Fisia NADAL nie wiem tak miedzy Bogiem a prawda ;) cholera ale sie wstydze, dziwne ale ja sie najbardziej bede wstydzic przy rodzicach ;) nie wiem skad u mnie taki wstyd.

ja byczek:) mój raczek:) aha kupiłam wiesiołek! wiec ostro sie przygotowuje pod choinke!!

Kurde no to normalna reakcja ja jak swoim mówiłam to czułam się jakbym miała 17 lat i czekała na lanie :D:D:D:D:D

okokokoko nie podkradaj nam forumowiczek:) piekny prezent pod choinke dzidzius...ja nadal nie mam pomyslu :O jestem tyopowy baran z charakteru i zodiaku... zle sie czuje,mam zle samopoczucie i w ogole jestem dzis do pupy wiec moze zajze wieczorkiem co tam naskrobalyscie... a widze,ze zaciazone kobitki ledwo ledwo do nas zagladaja:( mam nadzieje,ze wszystkie nie pouciekacie nam bo bedzie smutno:(

jezzzuuu,czekam do 16.00 jak na zbawienie. ide dzis odebrac fotki ze slubu. plecy mnie bola, brzuch mnie boli, palic mi sie chce jak nigdy..to z nerwow!

Kurde no fajeczki na bok kochana:) do 16 .00 czas zleci. ja czekam na m. za godzinke będzie:):):)

ech, a najlepsze jest ze kupialm sobie te reklamowane podpaski przed spodziwana @, jakies nowe alwaysy, teraz ich predko nie wyprobuje ;)

Hehehe ja byłam na konkurencyjnym i też zaciążone niestety potemk się już nie pojawiają, ja namwaiam do zawitania do nas :D A i do odwiedzania koleżanek i oby jak najwięcej z was do nas trafiło :D

cholera okokoko, ale JAJA! zlote strzaly nam sie trafily ;) bylam PEWNA ze przyjdzie mi sie starac o potomka z jaki rok co najmniej ;)

okokokokokoko zaciązone pewnie na terminowym topiku siedzą. niech z konkurencji przyjda do nas.nasz topik jest szcęsliwy.zobacz jak szybko idzie zaciążanie.statystyki mamy niezłe:P ja się stąd nie ruszam.chociażby mnie wołami mieli odciągnąć haha:D:D:D:D:D okokokokoko rozumiem ,ze Tobie sie też udało.ile dzieciatko w brzusiu już ma??????

zaglądałam na terminowe topiki, ale u nas weselej i częściej się kochane odzywacie :) nigdzie się więc nie wybieram :P

i słusznie herbatko- jest miło i pociesznie ja staraczką nie jestem a siedzę tu z Wami ....no chyba że mnie tu nie chcecie

Koug zaraz dostaniesz kopniaka w kostke za to \"nie chcecie\" Herbatka bo u nas fajowo jest.

koug:) nie odchodz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja zaraz tu jajko zniose!!!! a dzisiaj wg przepisu Fisi ogórkowa zrobie:):):) a statystyki mamy niezłe:):) to prawda!

Validos ja nie lubie ogórkowej ale mała i m. lubia więc im przyjemnośc zrobiłam hehe. koug oczuwiście nigdzie nie idzie. ja namiary na nia mam to wrazie czego ją tu za włosy na nogach przyciągne:D:D:D:D:D:D