Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecholowałam znów

wpadki... czyli co zrobiłam/em głupiego

Polecane posty

Gość przecholowałam znów

wpisujmy tu coś czego się wstydzimy... błędy które popełniliśmy itp... zacznę ja... w sobotę mieliśmy imprezę integracyjną dla nowego rocznika studentów... wypiłam za dużo i całowałam się z chłopakiem z grupy... po1: praktycznie go nie znam po2: było to na oczach wszystkich i moja nienaganna dotąd opinia legła w gruzach... po3: teraz obojgu jest głupio... i omijamy się wzrokiem... wprawdzie po pocałunku powiedziałam mu: że nie powinnyśmy, że to nie w moim stylu i traktowanie przedmiotowo drugiej osoby.. a on na to: gdtybyś mi się nie podobała to bym się z tobą nie całował.. haha!!! ale przeciez byliśmy pijani... wstyd mi :(

Gość ja lepiej
uprawiałam seź z szefem... u niego w gabinecie ;/

Gość mialamm
najazd nowo poznanego faceta do domu a pare minut wczesniej jadlam chleb z cebula :-0 myslalam, ze umre ale jemu to najwidoczniej nie przeszkadzalo :D

Gość mika9870
Udało ci się złapać kogoś w zabawnej sytuacji podziel się tym z innymi na foto-wpadki.pl

Idę dzisiaj na zajęcia. Z naprzeciwka idzie chłopak. Myślałam, że to kolega więc uśmiechnęłam się szeroko i ,,cześć:> Okazało się, że to obcy

Gość uuuuuuuduuuuuu
jak spałam z moim chłopakiem ... puściłam tak głośnego bąka ze sie obudził i przestraszył ..... i w panice zapytał " co to tak zatrzęsło ??"

Gość byłammmmm
byłam pijana a on sie nie spuścił :(((

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj;
najgorsze wtopy to właśnie po pijaku ......... trzeba sie ograniczać ...