Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cebera

I want to be slim!!!

Polecane posty

postanowilam schudnac... moze i nie pierwszy raz mam nadzieje ze mi sie uda w sumie to zakladam ten topic bardziej dla siebie niz dla innych wiec jesli ktos ma mnie zamiar krytykowac to i tak to zleje i nie mam zamiaru odpowiadac na takie wpisy aktualnie waze 79 kg i mam 176 wzrostu raz juz udalo mi sie zejsc z takiej samej wagi do 73 w marcu bodajze ale wakacje zrobily swoje no coz ale nie bede marudzic tylko po prostu wezme sie za siebie jesli ktos ma ochote podzielic sie doswiadczeniami to baaaaardzo zapraszam czekam na wpisy na razie nie mam okreslonej metody odchudzania jeszcze sie nad tym zastanowie wiem tylko ze przez dwa dni kolejne czyli jutro i sroda chciala bym wytrzymac bez papu a potem moze 500-600 kcal jeszcze pomyslimy

Gość pytajacaaaaaaaaaa
jakie masz wymiary przy tej wadze?

Odchudzam sie od piątku na cambridge ale nie polecam,bleee W sumie schudłam 3kg ale to pewnie woda była,dzisiaj już nie chce mi sie jeść ale było cięzko. Bardzo fajna dieta a właściwie sposób odrzywiania na całe życie to montignac,spróbuje jak skończe z tym gównem!!

Esravaganza szczerze Ci powiem ze chcialabym sprobowac jakiejs dietki tego typu tylko wiem ze takie ukladane z gory jadlospisy to nie dla mnie znam swoja slaba motywacje, nie potrafie przestrzegac restrykcyjnie takich rzeczy

Gość matylda1212
witaj, jesli chcesz schudnąć efektywnie, to licz kalorie i jedz zdrowo. głodówka i 600 kcal dziennie, tylko cię wymęczą i przy napadzie wilczeo głodu wszystko wexmie w łeb. Ja przy wzroście 170 ważyłam 90 kg, postanowiłam zmienić swoje nawyki, prawidłowo się odzywiać i proszę teraz waga wslkazuje 59 i od pół roku nie podskakuje, choć stopniowo zwiakszam ilośc kalorii. Lepiej poswięć więcej czasu na odchudzanie i rób to mądrze. Efekty się pojawią na pewno, może nie tak szybko jak przy 600 kcal, ale za to będziesz miała gwarnację zdrowia, a co najwazniejsze jesli umiejetnie dobierzesz produkty, nie bedziesz chodzić głodna. Pozdrawiam

wiem ze lepiej sie zdrowo i dluzej odchudzac ale wiem ze w moim przypadku to nie poskutkuje wiec zrobie to na swoj sposob wiem przynajmiej z doswiadczenia ze to dziala chociaz zaluje bardzo ze w wakacje sie tak zapuscilam no ale coz wagi nie mialam nie moglam sie kontrolowac te dwa miesiace w krynicy morskiej zrobily swoje piwko pizza hamburgery i te sprawy teraz za to odpokutuje:D

eh nauczyc sie nie zrec to tez moja zmora jem bo lubie a nie dlatego bo jestem glodna i mam wlasnie zamiar z tym skonczyc mam nadzieje ze chociaz tlosecke mi sie uda:]

ja kiedys palialm ale to bylo troszke czasu temu najlepsze jest to ze wpierdzielalam jak glupia a nie tylam nic no ale coz

Ehhh skąd ja to znam! Zamiast się odchudzić (bo zaczynałam już tyle razy) to ostatnio trochę sobie popalałam trawki i 4 kilo do przodu:-( 169cm/68kg

juz sobie wstalam ciekawe jak wytrzymam te dwa dni o nie jedzeniu:) pozyjemy zobaczymy na razie zawziecie wypilam tylko szklanke wody pozdrawiam wszystkie odchudzające sie:] :*

jutro minie tydzien mojego odchudzania ik juz waze dwa kilo mniej czyli 77 jestem z siebie dumna:]

i juz 75:] moze nie jest to zaskakujace tempo ale mi pasuje czasem pozwole sobie zjesc wiecej czasem mniej 16.11 bedzie miesiac od mojej diety wtedy sie zwaze mam nadzieje ze bedzie 74:]