Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

znowu mi się koszmar śnił.. taki realistyczny był

Polecane posty

jechała karetka na sygnale.. było ciemno i chłodno.. albo jak lato.. i to mnie obudziło (we śnie) wyszłam z domu podjechała karatka dziwnie tak pod dom.. zobaczyłam mame.. a ona mi mówi że się dziadek utopił.. że wpadł do rzeki obok.. i dlatego ta karetka jechała.. noi się obudziłam naprawdę długo sie zastanawiałam czy to prawda czy nie..

Gość Gwiezdny Pierdziel
🌻

Gość Gwiezdny Pierdziel
kosmiczny kochanek ... straszny sen. współczuję.

Gość Gwiezdny Pierdziel
a tak sobie kliknąłem kilka dni wstecz i ten tytuł topika ściągnął moją uwagę niczym magnes :)

znowu mnie ktoś prześladuje na tym forum.. eh to tutaj miałam być anonimowa.. a nie tak.. przyznawaj mi sie km jesteś.. może być na ucho.. mailowe..

hmmm... pierwsze trzy litery nicka, ten ty poezji w stopce i muza w granicach tego co w poprzedniej stopce... i bardzo bym chciał...

związek?? mail to jak forum a chyba lepiej sie tłumaczyć na mailu niż poście który wszyscy przeczytać mogą, ale wkońcu możesz zrobić jak uważasz. Tylko że deko długo tu może nie być. bo tak pisała.

a więc, witaj deko 🌻 moje wirtualne słoneczko sorry za tamtą ściemę z tym linkiem do profilu jakiegoś kolesia który przypadkiem ma ksywę drumnbass i nawet jest trochę do mnie podobny :) , tylko tam reszta detali się nie zgadzała, ale generalnie chciałem wiedzieć co o nim sądzisz :) .. ni e wiem po co... może spodziewałem się jakiejś krytyki i w ten sposób dowiedziałbym się czego nie lubisz, etc no więc, głupie to było...