Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miruna

kolczyki u małych chłopców - czy się wam podobaj?

Polecane posty

Gość miruna

Dziś widziałam takiego małego chłopca na około miał 5 lat i kolczyk w uchu! Dla mnie to jest ohydne!! Raz widziałam 3 latka z kolczykiem w uchu, nie wiem po co rodzice to robią swoim dzieciom? No może wychowują je tzw "bezstresowo" i dzieciak ma kolczyk bo tego niby chce? ale jakoś w to nie wierzę.

Gość no no noł
dziewczynki to rozumiem ale chlopcy, straszne

Gość rgwrg
sami pierdolnięci i na siłę przerabiają w tę stronę osobowość dziecku... takie zabiegi powinny być zabronione do wykonywania... jak nie rodzice, niech prawo broni dziecka...

Gość ivy*
to nie ma nic wspólnego z wychowywaniem bez narażania dzieci na zbędny stres. odpał rodziców. mnie się nie tylko nie podoba jak chłopcy mają kolczyki, ale jak dziewczynkom przekłuwa się uszy, to też uważam za chore. niech podrosną i sami postanowią czego chcą. po co okaleczać na zapaś? a jak za 15 lat minie moda na przekłuwanie ciała to po co okaleczać dzieciaki?

Gość rgwrg
a ja uważam że i dziewczynka paroletnia nie powinna być narażona na ból i na to że okaże się że kolczyki będą umiejscowione krzywo gdy będzie starsza, w związku z wzrostem ucha... a poza tym może wcale tych kolczyków by nie chciała... małemu dziecku trudniej też dopilnować żeby nie wyrwać sobie kolczyka np w zabawie... dużo by pisać

Gość rgwrg
Zobaczcie... jest ustawa która zabrania okaleczania zwierząt bez powodu, dla wyglądu a nie ma odpowiednika który chroniłby dzieci przed widzimisię rodziców.

Gość minesota
to prawda, że u małych dziewczynek tez to źle wygląda! są one narażone na ból! ale tak samo jak widzę dziecko z podstawówki z kolczykiem we brwi czy gdzieś koło brody, po prostu przesada

Gość DJRM
Na różne dewiacje pozwalacie, seks nastolatek, gender. Opowiadacie się za aborcją - czytaj: zabijaniem poczętych dzieci, za in vitro, gdzie ginie kilka zarodków by jeden przeżył, a przekłucie uszka małego chłopca traktujecie jak zbrodnię przeciwko ludzkości.