Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku moja głowa

zdechnę zaraz z bólu - help me

Polecane posty

Gość ratunku moja głowa

cześć błagam o radę wczoraj wstałam z bólem głowy, uporczywym, pulsującym bólem pochodzącym jakby z prawego oczodołu (z apogeum bólu przy wdechu). bardzo sporadycznie zażywam leki przeciwbólowe więc byłam pewna że Panadol Extra mi pomoże. wzięłam jedną pigułkę, potem drugą - ból nie usępował ani się nie zmieniał. momentami aż mrugało mi oko... od koleżanki w pracy dostałam bardzo mocny lek na migrenę, ale jedynie na pół godziny złagodził ból (ale nie zlikwidował). spałam całe popołudnie i noc. obudziłam się dziś z identycznym bólem głowy... ratunkuuu

Gość nec
do neurologa się wybierz, musisz zdiagnozować co to za ból i skąd się bierze.

Gość jak bym*
do lekarza!A jak potrafisz,masz znajoma w aptece,czy przychodni to załatw sobie ketonal,silny lek na wszystkie bole

Gość cccccccccccccc
zbadaj sobie zatoki

Ketonal pomoze, ale bez wizyty u lekarza nie dasz rady - idz tam jak najszybciej. To moze byc cos powazniejszego niz tylko bol glowy (bol glowy jako objaw \"czegos\") ale prawidlowa diagnoze postawi tylko i wylacznie specjalista. Idz do rodzinnego, on skieruje do neurologa.

na poczatku powinnas sobie zmierzyc cisnienie bo moze od cisnienia cie tak glowa boli mnie czesto glowa boli i mierze cisnienie to od cisnienia jest idz do lekarza i pogadaj z nim jesli to cinsinei eto przepisze czy tabletki pod jezyk i bol z glowy

Gość ratunku moja głowa
myślałam nad tym żeby iść do lekarza, ale co mu powiem: Panie boli mnie głowa, a on mi na to: Weź se Pani procha, ja: Biorę, on: Weź se jeszcze.... eh ;/ a co do leków przeciwbólowych to muszę uważać bo mam alergię...

Gość ja miałam tez
niedawno taki ból,wyladowałam na ostrym dyzurze i powodem okazały sie zatoki

Gość ratunku moja głowa
po prostu obawiam się, że lakarz i tak zbagatelizuje tę dolegliwość... jako taką "zwykłą"

Gość ratunku moja głowa
jeszcze jedno... odrobinkę przechodzi po kawie (tzn. łagodnieje...)

Gość ratunku moja głowa
chciałam iść do lekarza, ale szef mnie nei puścił ;/