Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metafora .

Bausch Lomb Soflens - czy tylko ja mam taki problem?

Polecane posty

Noszę soczewki kontaktowe od niedawna, bo raptem trzeci tydzień. Moje pierwsze soczewki to Oasys- y Johnsona i się zastanawiam, czy one były takie zaj ***ste, czy te, które podałam w tytule tematu są tak beznadziejne ... Rzecz w tym, że jakoś dziwnie mi się je zakłada. Jak Johnsony mogłam zakładać niemalże bez lustra, tak teraz ślęczę przed lustrem 10 minut i aż mi się płakać chce, bo albo soczewki zostają mi na palcu, albo na powiece :| Wczoraj jak trochę gwałtowniej mrugnęłam to jedna mi się gdzieś przesunęła :| Boję się, że jak się trafi czas, że się troszkę popłaczę, to mi najzwyczajniej w świecie wypłyną O_o To rzecz jasna, że więcej ich nie kupię - ale czy tylko ja mam ten problem czy to już taka wizytówka tych soczewek? Czy może w ogóle soczewki takie są, tylko te z Johnsona są takie w porządku?

Gość pum oum pum
ja nosze te i dla mnie sa swietne. moze jak zakladasz to masz zbyt suche palce. lepiej sie zaklada gdy zwilzone sa plynem lub woda.

Gość nie używałam innch
więc brak mi porównania, ale ja na Bauchy nie narzekam, nosze je średnio po 14 godzin dziennie i moje oczy mi się nie buntują. Z zakładaniem nie mam problemów, zakładam je w ciągu kilku sekund bez lusterka, jak mam gorszy dzień to idzie mi dłuzej, ale to kwestia mojego zmęczenia i niewyspania, bo na co dzień problemów brak

Dziś znów mi się to zrobiło, i to dwa razy - czułam jakby mi się zmarszczyła albo zjechała z oka, ale nie wiem dokładnie co to było, bo siłą rzeczy - tego nie widziałam ;) Pozdrawiam serdecznie.

mam soczewki Optima (3-miesieczne) firmy B&L juz kilka lat i nie narzekam, nic mi sie zlego nie dzieje, zakladam w kilka sekund i zapominam ze je mam, sciagam przed snem -wszystko

są, ja taka jestem :P ale niestety trafiam na takich, którzy nie mają zasad i zależy im tylko na jednym.. otulona_snem dziękuję:)

Gość od soczewek
A GDZIE KUPUJECIE BO JA TU I ZASTAnawiam sie nad kolorowymi bo sa tu niedrogie. tylko słyszałam ze jak sie je osi to sie widzi taka mgiełke(ze to ten kolorek na soczewce tak działa)?? czy to prawda bo niewyobrazam sobie miec jakas mgiełke. http://www.hamerlik.com/

Gość od soczewek
Ja nosze b&L i sa ok.