Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy gość

najlepsza zabawka pod słońcem dla pań

Polecane posty

Gość anonimowy gość

Dwie przjaciółki opowiadają sobie o zabawkach erotycznych. jedna mówi do drugiej: kupiłam sobie taki wielki wibrator ostatnio ale wibruje jak młot pneumatyczny taki cały mocno pomarszczony rewelacja nic lepszego nie moze byc... na to druga e tam ja kupiłam sobie zwierzaczka.!! jak to zwierzaczka?? no takiego małego skunksa jak mnie tym języczkiem tam smyra jestem w niebo wzieta:) ... skunksa?? hehe a co ze smorodem?? dwa dni żygał potem sie przyzwyczaił :D:D

Gość ale ściebie naburmuszony
skunks, jezzzzzuuuuu. A powiem ci, że hipnoza na takich ancymonów jak ty, to nie działa. Ja rozumię, że tonący brzytwy się czyma, ale... To jest zwykła manipulacja, żenada, a ten cały np. Erickson, a tam. Wyciąga pochopnie wnioski i jawnie manipuluje, dorabiając ideologię, że 'czyni to w imię Dobra". A gówno. Ale fakt faktem takich jak ja nie da się zahipnotyzować, bo po pierwsze, racjonalizacja, po drugie nie wyraziłabym zgody. To jest takie oszukaństwo, bo zahipnotyzowany jest podatny na ukierunkowanie, a Erickson robił te swoje sztuczki w celu potwierdzenia przed samym sobą, ze jest Potrzebny. Skandal. Normalnie robił eksperymenty na ludziach, co mi się nie podoba, co uważam za skandal (podobnie jak Religa..., co on wyprawiał, nie dziwi mnie że alkoholik z niego). I tak praktyka przez lata zdobywa status 'Skutecznej Metody', coś w rodzaju udowadniania zdolności cudotwórczych u tezetwu Świętych Katolickich. Hipnoza nie po to była wynaleziona żeby manipulować ludźmi. Freud by się w grobie przewrócił.

Gość ja tego nie słyszałam
:D