Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

coś pozytywnego

Polecane posty

Gość

:) mam dzisiaj dziwny dzień, od rana słucham reagge i ragga, chociaż nie przepadam za tego typu muzą... i czuję się jak pozytywny zawodnik. Czy może to oznaczać że przegrałam życie? Jakie tutaj dzisiaj nudy! Odkąd weszłam (czyli od godziny) nie powstał żaden ciekawy temat. Mój też nie jest ciekawy :D

Witam Neurose!proponuje zatańczyć nago przed lustrem;D Ja właśnie dotarłam do pracy i zadzwonił mój jedyny dzisiaj pacjent który odwołał wizyte- i teraz nie wiem co mam robić.. cały dzień nie mam nikogo zapisanego więc chyba pójde do domu.

Gość
Przy temperaturze panującej w moim mieszkaniu (ok. 17 stopni) ciężko byłoby tańczyć nago :) ale przed lustrem już tańczyłam... Niestety mam dzisiaj drugą zmianę więc myślę, że około 15 moje pozytywne wibracje ustąpią samoistnie. ALe Ci dobrze - możesz iść już do domu...

nie grzeją Ci czy jak?? W sumie u mnie też pizga ale staram sie być oszczędna i nie odkręcam kaloryferów. No chyba, że już sople zwisają mi z nosa

Gość
Mieszkam w domu, sami sobie regulujemy temperaturę :) staramy się żyć oszczędnie :D zresztą taniec rogrzewa.