Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinna

POMOCY!!!CZY MACIE NAMIARY SKĄD ŚCIĄGNĄC DZWIĘK SUSZARKI ???

Polecane posty

MOJE DZIECKO MA KOLOKI USPOKAJA SIĘ TYLKO PRZY SUSZARCE, TO JUŻ NIESTETY 3 BO MUSZĄ PRACOWAC NA OKRĄGLO POZOSTALE DWIE SIE SPALILY, PROBOWALAM NAGRAC SUSZARKE NA DYKTAFON, ALE ODGLOS JEST ZLY I DZIECKO NIE ZASYPIA PRZY TYM DZWIEKU, CZY MACIE DZWONEK SUSZARKI LUB NAMIARY SKAD W INTERNECIE MOGE SCIAGNAC TAKI DZWIEK LUB DZWIEK!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!

Gość czas przestawić go na odkurzac

własnie na odkurzacz nie reakuje nie wiem dlaczego:( Poza tym juz wolę kupowac suszarke niz wyciagac odkurzaczco 10 minut, poza tym odkurzacz nieprzyjemnie pachnie a suszarka nie.jesli ktos ma taki dzwiek proszę o link, bardzo dziekuje!!!!!!!!!!!!!!

Gość ewelina sprawdź czy
spokój twojego dziecka w czasie jak brzęczy suszarka nie jest pozorny, może jest sparaliżowany ze strachu :P

e strachu???????????????? o czym Ty w ogóle mówisz dziewczyno??? Jak zwykle zlosliwosci sa na topie.

Mój syn też uspokajał się tylko przy suszarce..ale po kilkunastu minutach nie dalo się wytrzymac w sypialni, no i to chyba jednak ryzyko...potem włączaliśmy mu radio nastawione miedzy stacjami. Dla mnie ten dźwięk jest potworny,ale on spal jak ta lala:) Moze to pomoże?

Nagrałam na komórkę, ale dźwięk faktycznie był inny, potem nagraliśmy aparatem fotogr i wrzuciliśmy do komputera, radio bez konkretnej fali też pomagało, ufff, dobrze, że to już za mną, teraz boi się suszarki i odkurzacza, a kiedyś to były główne uspokajacze wraz z okapem kuchennym niestety, nie znam linka i podejrzewam, że nie znajdziesz niczego takiego w internecie :(

uu nie znam zadnej stronki z nagraniem suszarek i tym podobnym ale to dziwne bo moja corka panicznie boi sie takich odglosów. Może kojarzy jej sie to z oddsysaniem kataru bo w szpitalu ssak tak buczal a potem odsysałam jej w domu katarkiem podłaczonym do odkurzacza ale teraz jak slyszy suszarke, odkurzacz a nawet zmywarke to odrazy wykrzywia buzie. Irytuje ją nawet głośne wysiąkanie nosa. Jak miala kolki też próbowalam jej suszyc brzuszek cieplym ( nie gorącym) powietrzem z suszarki ale dostawala wtedy spazmów! ale skoro dziecko lubi to moze warto zainwestowac w taka suszarke? ja mam taka za 13 zl z supermarketu i dziala juz 1,5 roku. Proponuje wybrac sie do jakiegoś tesco, reala czy innych i poszukac jakiejs taniej suszarki- jest na nia roczna gwarancja, a ze ich nie naprawiaja bo im sie nie opłaca to jak sie spali to dostaniecie automatycznie nową. To chyba dobre rozwiązanie!

Gość soundsystem
ja mam taka plytke wiec prosze pisac

Gość m4rtin3k
Ma ktoś konto na tej stronie: FREESOUND ? albo dźwięk suszarki w mp3 albo WAV? potrzebowałbym :) z góry dziękuję za pomoc :)

mialam ten sam problem moja mala uspokajala suszarka jak miala kolki moze nagraj dzwiek suszarki poprostu..:)

Ja mam tak samo. Mały przy suszarce i odkurzaczu śpi jak aniołek, ale to już druga suszarka bo pierwsza mi spadła. Dzięki za info. Już znalazłam płytę :)

Gość Koniczynka_23
Amelia 1984 - właśnie kupiłam polecaną przez Ciebie płytę i muszę przyznać, że jestem bardzo mile zaskoczona! Płyta choć niedroga (25zł) to jest naprawdę profesjonalnie nagrana. Dziewczyny, jeśli któraś z Was będzie miała problem ze znalezieniem dźwięków to piszcie do mnie - pomogę :) asiamerkel@wp.pl

U mnie też suszarka działa, już druga bo pierwsza się spaliła. Macie może jakieś namiary na takie uspokajające dzwięki? A może można taką płytkę przegrać? Pozdrawiam

Gość włącz
okap kuchenny, u nas to działało

Gość kacha31krakow
tutaj znalazlam

Gość Amelia1894
Ja wpisałam "szum" w allegro :P POZDRAWIAM !

Gość monika2002
UWAGA wirus !! grrrrrrrr

Gość agie
Ja mam swoją własną aplikację -> Usypiacz na Androida

Gość gośćKaska
Witam polecam wszystkim szumisia polskiej produkcja do wygoglania. Fakt koszt 120zl ale ma rozne glosnosci i fajnie wyglada. U nas sprawdzil sie idealnie