Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onk3

co sie dzieje z moim telefonem?

Polecane posty

Prosze poradźce co sie dzieje z moim telefonem. znika wszystko z okienka nie widac nic a jak włacze ponownie niby przez jakis czas jest dobrze a potem wszystko widac jak w lustrzanym odbiciu czyli napisy

od wczoraj tak mi sie dzieje niby moze ktos sie dodzwonic do mnie ale nic nie widze kto czyj nr sie wyswietla

a potem w okienku jak juz sie pojawi to wszystkie napisy nr tel i ta strona główna jest jak w lustrzanym odbiciu

Gość yyyy...
no to chyba wyświetlacz padł :O

Gość Michał Losecki
Może złe energie emitujesz... :(

Prosze pomóżcie mi w tym bo ja sie nie znam w ogole na takich rzeczach

Gość yyyy...
Zanieś gdzieś, gdzie naprawiają telefony, np. do jakiegoś serwisu czy komisu. Raczej przez internet Ci go nie naprawimy.

hejka ja tez chcialabym sie was poradzic w sprawie telefonu.Otoz mam tak,ze niby jest wszystko dobrze a po chwili wszystko zaczyna pomalu znikac i pojawia sie biale tlo no a na drugin wyswietlaczu nic nie ma (mam motorole V600).Gdy uda mi sie go wlaczyc,zmieniona jest data i godzina.Na szczescie dzwonki itd mi sie nie usuwaja.Kiedys tez mialam taki przypadek i dzwonki,tapety itd zostaly zaraz usuniete.A z tym telefonem mialam juz tak z 3 razy,narazie jest dobrze.Nie wiem czy cos jest z oprogramowaniem czy z pamiecia,moze mam za duzo plikow :-/ Bede bardzo wdzieczna za pomoc!!!!

Gość yyyy...
w motorolkach z klapkami najczęściej psują się taśmy!