Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helstka

Bardzo kocham meza ale seks z nim.........

Polecane posty

Zgadzam sie z Twoja mama :)Niby pisza zeby nie rozwiazywac problemow przez lozko ale to jeden z najstarszych sposobow:D Ja przyznam ze dzis znowu bylo mi z moim mezem cudownie..Mysle ze ja piszac na forum nabralam wiekszej checi aby nadal sie starac,nie wiem a moze porostu nastawilam sie bardziej pozytywnie..w kazdym razie juz dwa razy w tym tygodniu nasze igraszki sprawily mi ogromna przyjemnosc:) Mam nadzieje ze zdolales namowic swoja pania;)

helstka, parfrazujac, nalezy probowac tego swojego ulubionego dania na rozne sposoby, raz pikantnie, raz na slodko innym razem pod innym \"przybraniem\" , glowa do gory, nie Wy pierwsi i nie Wy ostatni macie taki problem. problem ktory na szczescie mozna rozwiazac ;) pzdr

bratnia dzieki:D rzeczywiscie jakos mi lepiej;) Masz racje ze nie wszystko jeszcze stracone..

Gość zaochana w mężu
Ja myślę, że podstawą w małżeństwie jest rozmowa. Bez dialogu każda para się rozpadie. Ja mojemu mężowi mówię wszystko. On mi tez. Nawet jeśli są to czasami trudne reczy. O seksie zawsze rozmawiamy. Często po seksie mówimy sobie co nam się szczególnie podobało (mój mąż tak wtedy słodko szepcze na uszko). Czasami tez trzeba powiedzieć, że w sumie do końca nie udało mi się rozgrzać. On bardzo ceni tą szczerość i podchodzi do tego tak, że jak coś jest nie tak, to jest to nasz wspólny problem i wtedy razem się zastanawiamy co zmienic w przyszłości. W życiu nas obojga pierwze miejsce zajmuje Pan Bóg. Jest świetna katolicka strona o seksie. Naprawdę warto ją przeczytać i przemyśleć. Osoby, które ją tworzą, nie robią na nas kasy, dlatego są to pewniejsze żródla od wątpliwej jakości pisemek kobiecych. Polecam www.szansaspotkania.net. Pozdrawiam

Gość amrta
ja tez tak mam, i tez mam 27 lat. ciagle mysle ze przeciez jeszcze jestem za mloda na monotonie. jestesmy 5 lat po slubie, 11 lat razem, to moja pierwsza i jedyna miłosc. ja romantyczka a on no własnie romantyzm w nim zanikł całkowicie. nie potrafimy sie odnalezc i zgrac.